prota_ Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) nije, i apdejtom su uradili ono što smo svi od početka znali da će da urade. ljudi, aj glasajte ovde da nam dozvole da gasimo HDR : http://64bitvps.com/csgo/ticket/post-processing-should-be-allowed-to-be-disabled-to-allow-clearer-fields-of-view-2/ morate da se ulogujete preko stima, nije phishing sajt. HDR je poznat i kao post processing. u suštini to je odsjaj od svega i svačega što bi trebalo da učini da igrica izgleda nadrkanije. za sada može da se isključimo samo ako je sv_cheats uključen. kada se isključi igrica zapravo izgleda lepše, i što je najbitnije frejmrejt je veći. ako vas mrzi da isprobavate, ovde imate par skrinšotova da vidite razliku : http://www.cadred.org/Forums/Thread/169125/ Edited August 22, 2013 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 meni igra vec izgleda kao no hdr :D ne znam kako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 I evo posle godinu dana CSGO ima vise igracha dnevno nego 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 I evo posle godinu dana CSGO ima vise igracha dnevno nego 1.6 A non steam 1.6? ne lupaj gluposti 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 vise ima non steam nego steam 1.6 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 lagano samo, sećam se da su vrištali kad su prelazili sa 1.3 na 1.5 i sa 1.5 na 1.6... btw glasao protijuse! 2 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 I evo posle godinu dana CSGO ima vise igracha dnevno nego 1.6 Sto je zapravo tuzno, svim silama su uspeli navuci jedva jednak broj igraca kao 1.6 kojeg nikad manje ljudi nije igralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) A non steam 1.6? ne lupaj gluposti lol a non steam.. Pa to je kao ja da kazem ima milion non steam CSGO igracha. Po cemu baziras da ima vise 1.6 non steam igracha od CSGO non steam igracha? Ne budi glup za dzabe.. Sto je zapravo tuzno, svim silama su uspeli navuci jedva jednak broj igraca kao 1.6 kojeg nikad manje ljudi nije igralo. Pa tih jedva izvucenih 10 hiljada igracha je 35% igracha koji igraju 1.6 Sledece godine ce ih biti 30 hiljada.. Sve je to nebitno, poenta je da ih ima vise a ne kao sto su ljudi ovde tvrdili da ce CSGO da umre i da nikada nece preteci 1.6 po igrivosti Edited August 26, 2013 by SpiRo 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tOMABRE Posted August 26, 2013 Popular Post Report Share Posted August 26, 2013 (edited) Ajoj brate sad sam se setio da si ti onaj lik sa kojim ne vredi raspravljati :) Mislim da posle ovoga "Po cemu baziras da ima vise 1.6 non steam igracha od CSGO non steam igracha? Ne budi glup za dzabe.. " ne treba nista vise komentarisati :) Ako ti stvarno mislis da CSGO ima buducnost i potencijal da bude ono sto je 1.6 nekada bio, svaka ti cast :) Edited August 26, 2013 by toMaBRE 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ГО никад неће престићи ни 10% онога што је 1.6 имао на свом врхунцу и то је и свакој будали јасно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) i to je tako ne zato što je go loša igrica nego jer je gejming otišao u drugom smeru. Edited August 27, 2013 by prota_ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) Ajoj brate sad sam se setio da si ti onaj lik sa kojim ne vredi raspravljati :) Mislim da posle ovoga "Po cemu baziras da ima vise 1.6 non steam igracha od CSGO non steam igracha? Ne budi glup za dzabe.. " ne treba nista vise komentarisati :) Ako ti stvarno mislis da CSGO ima buducnost i potencijal da bude ono sto je 1.6 nekada bio, svaka ti cast :) A ti si jedan od onih koji su se kleli da CSGO nece nikada imati vise igracha ^^ Logicno je da ako CSGO ima vise igracha na steam-u, da ima i na non steamu, zasto bi drugacije bilo? Oni koji nisu imali para da kupe na steam-u 1.6 nece imati ni CSGO da kupe. A i dalje ce zeleti da igraju napredniju verziju CS-a.. Verovatno nece biti sto je CS nekad bio. To nije zato sto je 1.6 bolji od CSGO-a. To je zato sto kada se igrao 1.6 nisi imao ni jednu drugu pucachinu koju bi mogla da poredis sa njom. A sada ima milon vise igara nego pre 10 godina. Kao sto prota_ rece. Edited August 27, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Nije logichno ne budi glup. http://www.gametracker.com/search/cs/?searchipp=50#search http://www.gametracker.com/search/csgo/?&searchipp=50#search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 CS:GO obicno igraju matching,ali trenutno ima vise igraca koji igraju CS 1.6 pa onda ide CS:GO pa CSS Secam se da je pre 2-3 mececa bilo servera za CS 1.6 na gametracker na ~58 strana,a sad ih ima 27 koji su registronani pod srbiju: http://www.gametracker.com/search/cs/RS/ 1 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 i to je tako ne zato što je go loša igrica nego jer je gejming otišao u drugom smeru. pre ce biti da su fps igre otisle u kurac sa filozofijom grafika > gameplay xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 istina. moderan fps je prestao da diliveruje igrivost u zamenu za grafiku. mnogo je manje zanimljivo igrati moderne pucačine od retro pucačina, barem nama koji smo ih igrali, pogotovo na timskom nivou. prave zamene za cs nije bilo. prvo veliko preseljenje igrača je bilo na mmo. sada moba igrice dominiraju, fps više nije zanimljiv. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 lagano samo, sećam se da su vrištali kad su prelazili sa 1.3 na 1.5 i sa 1.5 na 1.6... btw glasao protijuse! fali ti i 1.4 koji trajao oko dve nedelje max :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Po meni su veliki promasaj kutije,treba kljuc + kutija za jedno oruzije,i isto tako svaki put sto treba da se podesava stara emka i usp Podesi samo jednom, i sledeci put kad budes usao u CSGO, bice ti prikazano kao da nisi namestio default, ali ignorisi i upadni u neki match.Imaces default oruzija, i onda ce ti se apdejtovati na glavnom meniju. Barem je tako meni proradilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Nije logichno ne budi glup. http://www.gametracker.com/search/cs/?searchipp=50#search http://www.gametracker.com/search/csgo/?&searchipp=50#search A to su svi no steam igrachi CS na svetu jel da? Ne verujem da ljudi i dalje zive u iluzijama da ce CSGO propasti i da se igra manje nego 1.6.. Glasao i ja proto. A ovo za emku i usp i meni se desavalo svaki put sam namestao pred igru ali od jednom prestade da se resetuje. Ne znam sta sam uradio ali da se popraviti. Edited August 28, 2013 by SpiRo 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Ovaj lik je neverovatan :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejv Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 špiro sedi s mirom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 fali ti i 1.4 koji trajao oko dve nedelje max :D ahahahaha ulepša mi dan! xD onda je duže trajala 1.1 verzija...provereno, štutgart 98a, robna kuća odsek tehnika, čistačica i ja napuštamo objekat! :P ali da je za dž igra onda bi vam bila najbolja do sada...ali pošto se plaća i niste zadovoljni tim segmentom onda je i fizika loša, pucanje je loše, fps drop a imate drvene kompove, kao i rpg fazon u cwu koji je po meni super stvar.. sve u svemu, nikada ne reci nikada, barem je moje mišljenje i iskustvo što se cs'a tiče... A ovo što prota priča, mogu da skontaju baš ti ljudi koji su od rainbow six, pa do cod i sličnih igara prešli na cs jer je cs bio i ostao nezamenljiv što se tiče timske igre! 1 7 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 ali da je za dž igra onda bi vam bila najbolja do sada...ali pošto se plaća i niste zadovoljni tim segmentom onda je i fizika loša, pucanje je loše, fps drop a imate drvene kompove, kao i rpg fazon u cwu koji je po meni super stvar.. Patchovano je ovo sto resetuje M4 sa Silencerom i Usp. I hvala bogu popravili su malo one idiotske kokoske.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 ako neko ima nesto da trejduje dobro neka pise ovde :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunAtiC! Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Ja u zivotu ruznije skinove video nisam nego na CS:GO,a i unakazili su igricu samim ubacivanjem toga! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts