Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Другар се жени у суботу, путем венчања, ја сам гост врсте кум. Венчање је типа полукежуално у смислу да не морам да будем енглески милорд, тако да још размишљам дал да одем у сако-лоне-шуља фазону или да пазарим неко одело, па да га вадим из формалдехида свки пут кад је нека прилика. Ако бих се одлучио за одело методом контемплације, где и за колко пара то купити?

Контам да сутра пазарим или лоне и шуљу (сако имам) или фул одело са све ципелама типа паћоти, па да питам овде, да знам шта да очекујем по питању локације, цене и тих ствари.

10161159.jpg

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Odelo bre. Nije kao da je to jedino vencanje (ili prilika tog tipa) na koje ces nositi. Najjeftinije sto moze da te izadje (ne racunajuci cipele), trodelno odelo (kosulja, prsluk, sako) je 150e i nebo je granica. Racunaj jos i kravatu, pa da odes kod snajdera da ti to sredi... Ne bih da izigravam Barnija, al realno, treba svaki muskarac da ima bar jedno takvo odelo.

Edited by Sinistral

Да ал је за два дана, какав шнајдер какве зајебанције... Одело ћу дузмем једном, ал гледам дал да узмем сада, тј. да ли имам времена/кинте

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

brate uzmi odelo zasenices sve kezual padavicare i pokupiti najspremniju cicu na svadbi.

I ako su jos dva dana, malo je frka, ali nije kasno :

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ако бих се одлучио за одело методом контемплације, где и за колко пара то купити?

Idi u Brankodex u knezu i nađi šta ti treba za tipa 20k max zajedno sa košuljom i kaišem, ako već to imaš onda oko 15k odelo.

A reče mi neko da tamo "kod vas" u Piramidi ima dosta odela, pošto je Piramida sad na fazon veliki tržni centar za venčanja odnosno hiljadu butika sa venčanicama i odelima, i isto su povoljna.

Al ja bih ipak nekako u Brankodex :)

kakva crna piramida, ono je uzas sta se tamo moze naci za te prilike

dulio kao kum, budi car na svadbi, dobro obucen lepih manira i lepo raspolozen :)

dobru kombinaciju mozes naci i u zari, kezual ovu modernu varijantu za uzanu kravatu

fallout_table.gif

i nije pijanistkinja, mozda je eventualno pijana, ali nema pojma sa sviranjem

E da, za sestrinu svadbu sam uzeo odelo u Boss-u, heeeeeeee, mnogo dobro stoji

i ja imam odelo iz bossa, daki drug i brat po odelu!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Да ал је за два дана, какав шнајдер какве зајебанције... Одело ћу дузмем једном, ал гледам дал да узмем сада, тј. да ли имам времена/кинте

E jbg sad, 2 dana pred svadbu na kojoj si kum si nasao da trazis odelo, neozbiljno. :P

Last?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...