prota_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 kakav virtuoz. tek sam kod trećeg preslušavanja primetio sisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 IMA BRADAVICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Другар се жени у суботу, путем венчања, ја сам гост врсте кум. Венчање је типа полукежуално у смислу да не морам да будем енглески милорд, тако да још размишљам дал да одем у сако-лоне-шуља фазону или да пазарим неко одело, па да га вадим из формалдехида свки пут кад је нека прилика. Ако бих се одлучио за одело методом контемплације, где и за колко пара то купити? Контам да сутра пазарим или лоне и шуљу (сако имам) или фул одело са све ципелама типа паћоти, па да питам овде, да знам шта да очекујем по питању локације, цене и тих ствари. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 (edited) Odelo bre. Nije kao da je to jedino vencanje (ili prilika tog tipa) na koje ces nositi. Najjeftinije sto moze da te izadje (ne racunajuci cipele), trodelno odelo (kosulja, prsluk, sako) je 150e i nebo je granica. Racunaj jos i kravatu, pa da odes kod snajdera da ti to sredi... Ne bih da izigravam Barnija, al realno, treba svaki muskarac da ima bar jedno takvo odelo. Edited September 22, 2011 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 lol There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Да ал је за два дана, какав шнајдер какве зајебанције... Одело ћу дузмем једном, ал гледам дал да узмем сада, тј. да ли имам времена/кинте brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 brate uzmi odelo zasenices sve kezual padavicare i pokupiti najspremniju cicu na svadbi. I ako su jos dva dana, malo je frka, ali nije kasno : You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ако бих се одлучио за одело методом контемплације, где и за колко пара то купити? Idi u Brankodex u knezu i nađi šta ti treba za tipa 20k max zajedno sa košuljom i kaišem, ako već to imaš onda oko 15k odelo. A reče mi neko da tamo "kod vas" u Piramidi ima dosta odela, pošto je Piramida sad na fazon veliki tržni centar za venčanja odnosno hiljadu butika sa venčanicama i odelima, i isto su povoljna. Al ja bih ipak nekako u Brankodex :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Moj glas ide isto za brankodex, jos znaju da budu tamo i neki popusti, tako da povoljno mozes da dobijes dobro odelo. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Piramida Prom & Wedding center :p +1 za Brankodex, imaš i na zelenjaku, stalno popust 50% na svašta :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 kakva crna piramida, ono je uzas sta se tamo moze naci za te prilike dulio kao kum, budi car na svadbi, dobro obucen lepih manira i lepo raspolozen :) dobru kombinaciju mozes naci i u zari, kezual ovu modernu varijantu za uzanu kravatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 iju http://www.tocka.com.mk/svideo.php?ID=863&KID=5 i nije pijanistkinja, mozda je eventualno pijana, ali nema pojma sa sviranjemE da, za sestrinu svadbu sam uzeo odelo u Boss-u, heeeeeeee, mnogo dobro stoji "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 pa pozajmi dulliju :D slicne ste gradje :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 i nije pijanistkinja, mozda je eventualno pijana, ali nema pojma sa sviranjem E da, za sestrinu svadbu sam uzeo odelo u Boss-u, heeeeeeee, mnogo dobro stoji i ja imam odelo iz bossa, daki drug i brat po odelu! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Да ал је за два дана, какав шнајдер какве зајебанције... Одело ћу дузмем једном, ал гледам дал да узмем сада, тј. да ли имам времена/кинте E jbg sad, 2 dana pred svadbu na kojoj si kum si nasao da trazis odelo, neozbiljno. :P Last? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 iju http://www.tocka.com.mk/svideo.php?ID=863&KID=5 slobodno napisite da je NSFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Možda nemaju posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 na poslu dosada vrste zabijam nozh u oko gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Zanimljivi linkovi When is It Okay to Use Social Media to Self-Promote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ohooo poranio sam ....Idem do prodavnice po kartonske kutije i do Dimitrijale po silen blok don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Stota strana \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 za 100tu sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 50-a o/ jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts