Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

nisam siguran da razumem problematiku situacije. kakve bi imao veze sa gazdinom cerkom/rodjakom koja tu ladi jaja

Brate, drže jebeni KALASH u radnji, gde ljudi ulaze da kupe komponente i da donesu kompove na popravku i slično...

Ako je pitanje bilo za mene, pošto je malo teže pratiti ovaj topik..,

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Danas videh na bilbordu novi Feri deterdznet sa jebenom ALOJA VEROM, uz slogan tipa - za nežne i očuvane ruke dok perete sudove, šta sve nedje da se sete ovi marketing menadzeri.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

haha ne zna covek sta da misli dal je tasovac car ili seronja....ali ipak face ona 3 mlada japija na kraju klipa ipak govore...tasovče kralju ahahah prcaj

http://www.youtube.com/watch?v=pDPX-nv75ZI&feature=youtube_gdata_player

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

video sam one muve shto lepe za ciljanje u pisoarimana na aerodromu u minhenu, zajebani su ti nemci, i krenem ja tako da uzmem bure paulanera za neke smeshne novce kad zacujem svoje prezime preko razglasa da se pojavim na gejtu.. valjda im se zuri da polete:P

pre 15tak sati sam kefaisao na nekoj plazi u barsi a evo me sad... teshko je..

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Raspadam se od posla zadnjih par dana, cale posla preko glave pa sam uskocio da pomognem. Danas 13 sati, juce 12 i tako. Mozda odlgedam neki film, ako uspem ostati budan.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

jedan od te trojice zivi u studentskom domu i zavrsava gradjevinu, tako da generalizacija not ftw. :)

jebiga, znam :)

meni u glavi tuznici iz firme koji tamo krcme platicu, a stavljaju papir u novcanik da izgleda deblji

i sad kad malo opet izvagam, seljacka je fora, ali ono tasova je bog otac

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

na stranu ova dva primera koja pokazuju da su bili isprozivani i neki ljudi koji nisu bili zasluzili, i meni je prozivka skroz jadna

najzanimljiviji zavrsetak klipa bi mi bio da su ovi zapravo skapirali da su isprozivani i usrali ih od batina :D

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

ma de je dobra

meni je kul, tj vise mi je tasovac faca. a i ne volim silikonsku pa mi ovo kao hahehahe prokleti lijepi zgodni bogatuni netko vas je nasankao

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...