Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Gledam ove testove za vožnju i skroz me oduševljavaju kao pre sad već 6-7 godina kada sam ih prvi put radio.

Na stranu učenje napamet, to što nisu menjani 30 godina, što svugde piše "milicija" i "zakon je SFRJ", super mi je što ti sa jedne strane zabodu koske tipa "šta znači ovaj znak?" (ono znak da teretnjak mora desno) a ispod kao "kada putničko vozilo naiđe, šta mora da uradi" pa se ti zbuniš i kažeš da i ono mora desno, ali onda nakon toga idu genijalna tipa

Vozač pod dejstvom narkotika

a) je svesniji i obazriviji pri vožnji

b) bolje reaguje na okolinu

c) ne može da vozi jer je drogiran

i tako to :)

Gledam ove testove za vožnju i skroz me oduševljavaju kao pre sad već 6-7 godina kada sam ih prvi put radio.

Na stranu učenje napamet, to što nisu menjani 30 godina, što svugde piše "milicija" i "zakon je SFRJ", super mi je što ti sa jedne strane zabodu koske tipa "šta znači ovaj znak?" (ono znak da teretnjak mora desno) a ispod kao "kada putničko vozilo naiđe, šta mora da uradi" pa se ti zbuniš i kažeš da i ono mora desno, ali onda nakon toga idu genijalna tipa

Vozač pod dejstvom narkotika

a) je svesniji i obazriviji pri vožnji

b) bolje reaguje na okolinu

c) ne može da vozi jer je drogiran

i tako to :)

Tesko je pitanje...Kjoot bi imao sukob interesa da na njega odgovori :tf:

2nd

[:D]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

najveovatnije ništa od mog posla u školi... još uvek me obaveštavaju da li su primili tehnološki višak ili kao čekaju mene, a u četvrtak se polazi u školu.

Nema više nastavnice na ruru, sad će biti samo sekretarica... :(

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...