Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Probudio me mrtvi ker koji ne prestaje da laje već čuku vremena.

Nemke, ima li nekog pravnog osnova da im se najebem majke? Kuća sa dvorištem ima to zlo od džukele koje laje do iznemoglosti...

Ahahah...

nedozvoljena imisija ( u ovom slucaju buka)...

Ja bih pre trolovao neku patrolu ovih crnokosuljasa...komunalne policije...

:D

Ima i kod mene neka pudlica koju leti izbace napolje, pa arlauce kao kreten celu noc...:(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja nisam sprco al sam se proveo do jaja. Sad skidam cicke i granje sa odece i carapa.

Šta si radio medj' granje i čičke, ako nisi sprco? icon_smile_shock.gif

@Topik: Razvalio sam se od spavanja, nekih 10 i po sati, sad jedem budjavi kornfleks i jogurt, jer sam kasno ustao pa me mrzi da spremam nešto konkretnije da doručkujem.

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

E ne mogu u 4, ručam tek posle pet, nadam se da nije frka kili?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja nisam sprco al sam se proveo do jaja. Sad skidam cicke i granje sa odece i carapa.

prva asocijacija na čičak mi je prti bee gee

"u zabiti nekoj zivi mnogo jaka pička

kada zapucam kod nje čistim farmerke od čička"

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Добио сам YO на таблицама, лајк а баус, очекиво сам RČ ил тако нешто:)

И још сам омашио за две цифре 357 YO, да ме усрало и то, не бих више долазио на форум, само бих возио у круг по блоку цео живот!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ortak došao na koncert ritma nereda u majici chegevare, uhvatili nas neki skinhedi skinuse mu majicu pocese cepati i kad smo se trgnuli iz apsolutnog šoka drzi ne daj i srecom prodje sve na kraju bez velikog krvoprolica...

In other news nije me sabio brat od bivse sve je ispalo i vise nego ok reko da vam kazem znam ste brinuli :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...