Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Upravo mi javlja drugar sa faksa da ima šemu za free gajbu u Amsterdamu da idemo 29. septembra, nekih 7-8 dana, a ja imam pare u šteku baš za neko putovanje, koje ću ukoliko ne položim ispit u petak, morati da dam na školarinu, tačnije 1/3 nje. Tačno ću da ubijem nekog ako me budu oborili.

Edited by Никола В Савић

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Другар се жени у суботу, путем венчања, ја сам гост врсте кум. Венчање је типа полукежуално у смислу да не морам да будем енглески милорд, тако да још размишљам дал да одем у сако-лоне-шуља фазону или да пазарим неко одело, па да га вадим из формалдехида свки пут кад је нека прилика. Ако бих се одлучио за одело методом контемплације, где и за колко пара то купити?

Контам да сутра пазарим или лоне и шуљу (сако имам) или фул одело са све ципелама типа паћоти, па да питам овде, да знам шта да очекујем по питању локације, цене и тих ствари.

10161159.jpg

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Odelo bre. Nije kao da je to jedino vencanje (ili prilika tog tipa) na koje ces nositi. Najjeftinije sto moze da te izadje (ne racunajuci cipele), trodelno odelo (kosulja, prsluk, sako) je 150e i nebo je granica. Racunaj jos i kravatu, pa da odes kod snajdera da ti to sredi... Ne bih da izigravam Barnija, al realno, treba svaki muskarac da ima bar jedno takvo odelo.

Edited by Sinistral
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...