Litt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 (edited) Манчестер – Показивање привржености и верности клубу данас је добило нову димензију. Навијач Манчестер Јунајтеда због верности клубу пропустио је шансу да постане милионер. Шаун О’Брајен одбио је да прода 80 хектара земљишта у близини стадиона Етихад Манчестер Ситију за милион фунти. На то се одлучио како би спречио градског ривала, Јунајтед, да на том месту сагради тренинг комплекс вредан 100 милиона фунти. „Желим да спречим власнике Манчестер Ситија да купе наше земљиште на Истлендсу и тако осујетим њихове планове да доминирају енглеским фудбалом“, написао је О’Брајен на свом сајту. Уместо да прода земљу власницима Ситија, верни навијач „ђавола“ поделио је земљиште на 5.000 парцела и сваку продаје по цени од 250 фунти. На овај начин О’Брајен би спречио општину да га натера да прода земљу богатим арапским власницима који држе Сити. Са 5.000 нових власника управа Ситија морала би да са сваким преговара посебно, што би могло да траје у недоглед. Kralj, iako mrzim united. Edited March 9, 2012 by 3epokc Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 pitajte njegovu familiju je l' kralj Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 upravo, lik je glup ko točak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ma pun je para, cim poseduje 80 hektara u mancesteru. Mada, milionce je milionce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 5000 parcela po 250 funti je 1.250.000 funti? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Koliko vremena ce mu trebati da proda tih 5000 parcela? Sigurno 5-10 godina ako ne i vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ili ce posle ovakve price, pet hiljada random navijaca united-a doci i kupiti 5000 parcela za 250 funti? :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Car. Odbio je milion i prodaće za 250k više + će sjebati City, pošto će sve kupiti Manure navijači. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17325398 When Noel Gallagher met Mario Balotelli - the full interview Mario car! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=8Zb5obN_Hfg&feature=youtu.bebuuu Edited March 11, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Bice bolje kad Persika dodje u City! A kako mi se stvari cine, sve je blize tome! \o? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 attention fuckin whore Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Bice bolje kad Persika dodje u City! A kako mi se stvari cine, sve je blize tome! \o? Bouchra van Persie @Bouchra_vP Close Rumours, rumours, rumours pfff getting tired of them. Please don't believe anything unless it comes from @Persie_Official him self. pozdravila te persijeva zena daki :) Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Rumours = hoću u Španiju ili Italiju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Suarez hoce u Pariz! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 pa kakva je rupa onaj Liverpul od grada, ni ne krivim ga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 i on i kavani smrde oce pare, kurve u parizu a gostovanja u ajacio, evian i derbi sa monpeljeom za titulu..blah, jebes psz.. inace danas ovo je bio prvi mancesterov penal koji sam video a da je fer nakon dugo dugo vremena.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 U MAD,BRO? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Arsenal car. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 steve g car Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Kod Vengera svi su gresni, prezivece samo SCHESNIIIIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 a dolazi i poljski prevarant na leto da dodaje robinu! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Sta se desilo sa muambom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 au au au izgleda neki zajeban epi napad ili u najgorem slucaju srcka. davano mu vestacko disanje sto znaci da je doslo do prestanka rada srca i disanja... zajebano zajebano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 23god, not cool.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts