Koma Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Mada sumnjam da je sakho bolji od kos ili ver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) da stavim na stranu statistiku, uz persija i artetu najbolji igrac arsenala u ovoj sezoni. ti mozes da fejspalmujes i da se cudis koliko hoces, ali cinjenica je da je on ove sezone jedan od najboljih stopera u ligi. to sto se arsenal timski brani uzasno lose u nekim situacijama, nije kriv pojedinac(odbrana) nego ceo tim, logicno. edit: ti to tesko mozes da vidis, jer se ili jako slabo razumes u fudbal ili jednostavno gledas fudbal zato sto si video da junajted osvaja non stop titule, pa da se pridruzis struji glori hantera. a mozda uopste ne pratis toliko fudbal osim utakmica junajteda, pa ne obracas paznju na takve stvari. Edited February 27, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Daj ne seri Sube, kad si se ti prikljucio navijacima Arsenala? Kad su drali par godina za redom ili skoro?Btw PSZ je iskusan trol ali sto je Siti trol? Lolololo Ili tham? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 arsenal nikad nije drao par godina zaredom (bar ovo za mog zivota!), ali su uvek igrali najlepsi fudbal i osvojilu su ligu bez poraza Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 He pa tad ste poceli da navijate Sad vam je garant krivo. Ja navijam za A. Villu i boli me kit. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Daj ne seri Sube, kad si se ti prikljucio navijacima Arsenala? Kad su drali par godina za redom ili skoro? Btw PSZ je iskusan trol ali sto je Siti trol? Lolololo Ili tham? ujak mi je jos kao klincu non stop pricao za anrija, odnosno tamo godinu dve pre "nepobedivih", taman se potrefilo da je na jednoj sokackoj televiziji pocela da se pusta PL 2003/04, i tad sam ih zavoleo. Kad god je bio prenos na tv-u gledao sam, od 2007 imam adsl i od tad jako retko propustam utakmice. Jebem li ga, sto kaze alfa igrali su kao carevi. edit: pa totenhem je vecito losiji od arsenala, poslednjih par sezona se tu motaju oko mesta za evropu. siti je par puta bio pri dnu tabele, ipak nije ispada u poslednjih 10 god. :D Edited February 27, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ujak mi je jos kao klincu non stop pricao za anrija, odnosno tamo godinu dve pre "nepobedivih", taman se potrefilo da je na jednoj sokackoj televiziji pocela da se pusta PL 2003/04, i tad sam ih zavoleo. Kad god je bio prenos na tv-u gledao sam, od 2007 imam adsl i od tad jako retko propustam utakmice. i meni je ujak pricao o kantoni, a njemu njegov deda o carltonu, to se kod nas prenosi s'kolena na koleno drago mi je pa ima jos takvih primera, mi verni navijaci engleskih klubova moramo da se drzimo zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Sad razmisljam, moj prvi fudbalski dres je bio Dvajta Jorka iz Mancestera, a drugi nekog iz Arsenala, ne mogu da se setim ko je bio na ledjima. Znam da je napred stojalo JVC :) Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 s obzirom da volis crnce, to je bio dres Ian-a Wright-a Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 jel sam dovoljno tru ako navijam za Arsenal zbog Rajta? i POLA MERSONA! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 koma navija za mancester zbog.... zbog.... wait... wait for it......... HOWARDA WEBBA! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 kad smo vec kod navijanja,nikad necu zaboraviti koliko sam smoren bio 99-te kada zbog bombardovanja nisam mogao da gledam united u finalu protiv bayerna...onakvu utakmicu propustiti,mater jebem americku :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 taj rad, ja se sećam da je bilo na rts-u i da je bio nikad veći smor tekma, pa sam propustio zadnjih 10 min, i onda uleteo ćale u kuću (gledao negde napolju sa ortacima) i kao omg najbolja tekma ikada, a ja neveruem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 pa kako si propustio tu tekmu, kad je išla na rtsu. jedino da te zapala restrikcija? tako nekako,ne secam se tacno ali znam da nije bilo mogucnosti da je gledam,10 godina sam imao =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 da klasican primer prikrivanja kazne zbog domaceg Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 kakav domaci kakvi bakraci,mislim da je bila vazdusna opasnost(sevalo na sve strane)i da sam to vece proveo u podrumu...(kao da bi me to spasilo al ono...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 mislim da smo se na sirenu cimali samo prva tri dana, posle nas je sve kolektivno boleo kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 ja sam bio samo prvo vece ali bogami 2 puta sam pozeleo da sam bio zakopan u Sibiru kad mi je gruvalo 200m od kuce :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Nisam znao za ovu tekmu pa sam guglovao, ladno je Dinamo K. bio u polufinalu a Sevcenko najbolji strelac kupa, car Evo vam i link ako neko zeli da pogleda najzanimljivije momente sa tog finala 99, posto sam ja sada trazio, mada i onaj preokret 2005 Liverpul - Milan je bio !()*#!)(#, a bas sam gotivio Milan tada http://www.youtube.com/watch?v=ZRRU-zViicY&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 e kad se vec kurcimo, ja nijednom nisam bio u sklonistu i pevu noc kad je bas gruvalo smo na terasi pravili rostilj i nismo prekinuli! cold blooded bosanski srbi! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 jeste da navijam za manchester, ali ih je bajern raskantao u finalu 99 znam da sam se nervirao u pm... ali sam bog ih je pogledao u poslednjim minutima te utakmice! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 falio skols jbg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) roben se israo po vembliju nocas.. Edited March 1, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 nema hype nikakav za derbi. plakace venger ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts