Mare-SOMBOR Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 tako je!! pisaj u usta ovom alkosu !!! jebale ga izjave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 zato sto sam navijao za totenhem Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 ma ko ih jebe, igrali su ko picke, valjanje po terenu pred kraj i ostalo. bejlu kapa dole, covek ubija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 italijansko govno a Savić je kurac, još jedan dokaz Toletovih nameštaljki Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) daleko bolji mu, al i ars pokazao zube u 2 navrata. cenim 0-2 :D zasluzena golusa Edited January 22, 2012 by lol piton Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 rosicki i rvp dva najveca retarda ikada Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 što rosicki je sve ok odradio + je hteo da ispadne nesebičan, rvp je fejlovo, big time Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 rosicki je trebao da zavrsi ne da tripuje da je dzentlmen, tj usrao se Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 o Arsenalu cu posle tekme! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 dobar je arsenal bio, u svakom slucaju bolje 1-2 nego 8-2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 dokle vise jeftini golovi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) meni samo nije jasno zasto je izbaci oxlade-a i ubaci arsavina... mnogo se raspada andrej, jes da je car on ovako, ali se mnogo raspada :c, dok je mali chambo odigrao odilicno odlicna tekma, zasluzeno je junajted dobio...mada i arsenal da je dobio ne bi bilo nezasluzeno i dalje stojim pri tome da ce siti da uzme titulu, sad ako ne uzmu nece nikad, ali ima jos dosta da se igra ali defo da je uterao u gol ono u 90om...druga prica bi se pricala sada! Edited January 22, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 lol arsenal nije zasluzio ni X Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Ali komentator "Da je malo više jeo kad je bio mali, poras'o bi i dao ovaj gol".. wat :) Junajted će sada imati dosta problema zbog odbranbenih igrača, Vidić, Ferdinand, a sad i Jones :c Sad će da vraća kerika da mu igra štopera :D Edited January 22, 2012 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Po meni je Gojko drugi najgori komentator ikada posle onog sa vojvodjanske televizije, taj tard je neprevazidjen. I maler je lik uvek dobiju oni za koje ja ne navijam tako da ga mrzim iz dna duse ;p Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 I sadaaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Meni je do jaja onaj komentator sa sport kluba što prenosi kup utakmice, i malo ,,slabije" tekme. Redovno ove derbije daju nekim idiotima da komentarišu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Viskovic je kralj. A Gojko je valjda zaradio neku reputaciju vec, i sad vozi... On je prenosio jos na RTS-u kad je bila engleska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 sto se tice sitija - realno su bili bolji..naravno da ih je usralo ali totenhem se branio sa 10 igraca 70 odsto tekme..da nije savicevog ludila ne bi ni dolazili u sanse..i mnogo su se ljudi okomili na njega..on i dalje moze da izraste u dojaja igraca..samo sto je problem sto ima 19 godina i malo se usro jebiga..normalno je da gresi, samo tako i moze da napreduje i da sazri..pa secam se vidare iz perioda zadnje godine u zvezdi..umeo je da kiksne za medalju..a vidi ga sad.. pritom verujem da su u svlacionici totenhema (osim sto su defoa gledali mrko) pitali i kinga zasto je uhvatio lika u makaze u 95om..nije da je bilo bas neophodno..a supermario je totalni heroj.. a u ovom porazui arsenala bar ima nesto pozitivno..The Ox pokazuje da moze da ima sve ono sto je trebao da ima Volkot..konkretnu brzinu, ideju, kreativnost, borbu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Bas me zanima zasto niko ne pominje pokusaj "igraca" Balotelija da protivniku unakazi lice kopackom? Au kako se iznerviram kad onako nesto vidim, streljao bih ga ili bacio ku klux klanu da se vezbaju omladinci na njemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 meni je ono delovalo sluchajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 ma gde slucajno, govno italijansko gori je od pepea. mada volim kad daje golove :) Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 realno padao je..izgubio je balans posle suta tako da postoji mogucnost da je slucajno..a i ne verujem da je bas toliko lud da namerno nekom zgazi po faci..mnogo je.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Da ,nemoguce je jer se to nikada nije desavalo ?:) ili jeste jedno x puta :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts