Litt Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nije mi jasno zasto su onda nosili majice one, ispadne da su sad priznali da ga je ovaj vredjao na rasnoj osnovi. Ili pak nece da se zale, zato sto mogu da mu produze kaznu? da kazu da ako se zale i opet odlucuju da mogu da mu podignu ne samo broj tekmi nego i novcanu kaznu, sto verovatno hoce jer verovatno furaju propagandu protiv rasizma pa nema svrhe zaliti se Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kazem ja da ce crveni da puknu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 ma tako je! city no 1 ponovo Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 jebe njuka! jebe ba!! :) nego 'Goal! Tim Howard gives Everton a 1 - 0 lead.' ahahhahaa hauard car :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 au, mančester junajted ne može da se poveže Btw kako je Howrad dao gol?:D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 iz svojih 16 http://theoriginalwinger.com/2012-01-04-video-everton-keeper-tim-howards-goal-vs-bolton Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Odlicna tekma je bila. Bice ovo napeta sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EWAKOxSyKMo&feature=g-all-lik&context=G25aa320FAAAAAAAAAAA cool story bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) jebeni car ako mi nastavi da mi ne embeduje klipove,pocecu da placem Edited January 5, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Hahah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 au jebote kolika usta ima ... i zube... kapiram da moze da proguta loptu rukometnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 nek da taj sirup jos nekim napadacima da svi postanu tako silni i zeljni suta u raslje:)..mislim da samo na bendtneru ne bi radio! doduse i kabaje ima neki sirup da puca slobodnjake kao bekam.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Prvi put sam gledao Newcastle sinoc ove sezone. Odusevljen sam kako grizu i biju za svaku loptu. Ba car. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) jebeni car [mediahttp://youtu.be/7zYGaH2A9Q8media] ako mi nastavi da mi ne embeduje klipove,pocecu da placem edit daki je lepo objasnio ba car! Edited January 5, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) ajmo http request 101: imamo youtube link koji izgleda ovako: www.youtube.com/watch?a=kurac&b=palac&v=grujacar&kita=penis server dobija zahtev za stranicom watch i posle upitnika dolaze parametri sta ce se prikazati na toj stranici. i rasparcava parametre iz headera na ovaj nacin: vrednost varijable a je kurac, varijable b je palac, v je grujacar itd... serveru su svi ti silni parametri nepotrebni osim jednog, ovog v koji znaci video. znaci takav sugav jutub link ocistite od sranja da ostane samo v parametar www.youtube.com/watch?v=grujacar takav link stavite u ili tagove Edited January 5, 2012 by lol piton Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 daki doktor youtube-a! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 jebote ima li boljeg i ludjeg naroda od engleza? koja radost, kao da su postali vecni prvaci sveta! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 jebote ima li boljeg i ludjeg naroda od engleza? koja radost, kao da su postali vecni prvaci sveta! Nemci, all the way. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 lik iz publike koji skace i grli sudiju hahahah Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 definitivno, rukometas je u Arsenalu do 16. feb! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 jebote ima li boljeg i ludjeg naroda od engleza? koja radost, kao da su postali vecni prvaci sveta! Ludjeg mozda, ali boljeg nema..... Ne, ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) ^ realno, pogledaj samo facu ovom debelom navijacu Karlajla..pa on je toliko srecan i opcinjen tom tekmom, kao da je upravo bio u istanbulu na milan-liverpul..to samo englez moze.. za anrija je znaci poslednja utakmica u ovom loanu: 15th february - AC milan v Arsenal, San Siro, Milan sjajno! zveknuce im jedan kroz usi za miran revans! Edited January 6, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 sad nesto kazu mozda ostane i do kraja feb... i valjda ne moze da igra LS? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts