Aleksandar_ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 hahah, danas sam baš razmišljao kako ćeš da kukaš zbog arsenala :* Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a46NpLiOGdc&feature=player_embedded hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 povreda sanje znaci povratak jezivo netalentovanog jenkinsona...ebue vrati se,sve ti je oprosteno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Da vas pozdravim i kazem da se i scesni povredio. Tesko mi je i pomisliti ko ce nam igrati :( Arsenal nije igrao u najjacoj postavi od 2008 i pobede 4:0 protiv porta. (source: @Orbinho) Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a46NpLiOGdc&feature=player_embedded hahaha :O Ne kapiram, jel ovo neka fora, ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Kerolova part-time šljaka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Da vas pozdravim i kazem da se i scesni povredio. Tesko mi je i pomisliti ko ce nam igrati :( Arsenal nije igrao u najjacoj postavi od 2008 i pobede 4:0 protiv porta. (source: @Orbinho) opusteno brate sube, ne igra nama vec englezima. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 ne igra ni Englezima, vec Poljacima! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Mislio sam na Arsenal.Mogu da kazem za Srbiju / Zvezdu / Partizan "ko ce NAM igrati", to sam mislio..mada kad razmislim, mogu samo za srbiju to da kazem Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 i svicu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 istrolovao sam dakija 8D a i po tvojoj logici, ne mozes ni za jedan tim da kazes "ko ce nam igrati", iz prostog razloga sto ne igras u tom klubu :D nema veze sto Arsenal nije iz Srbije, svako ima simpatije prema onom klubu koji mu se najvise svidja, ljubav nema granice!!1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 stvarno koja vengerova beda..cover up za sanju mu je onaj zbunjeni belac.. bolje da je laurenta resurektovo Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/10/03/2694809/lee-dixon-believes-former-club-have-no-chance-of-qualifying realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 apsolutno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 celzi osvaja poz Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 ldv trophy Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 arogantna matora kornjaca Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 pa dobro mu je rekao,retardirano pitanje. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 arogantna matora kornjaca pa i nije, napravio je dobru foru na retardirano pitanje. maskereno hahahaha Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 da, bas je napravio dobru foru, tako sto je uvredio novinara i Maskerana! mislim, pitanje jeste retardirano, ali ovako nesto nije smeo sebi (bar javno) da dozvoli Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 bas ga briga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 da, bas je napravio dobru foru, tako sto je uvredio novinara i Maskerana! mislim, pitanje jeste retardirano, ali ovako nesto nije smeo sebi (bar javno) da dozvoli znamo svi ovde da ne volis fergija pa sta god uradi ti ces okarakterisati kao lose :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 cenim ja njega kao jednog od najboljih fudbalskih trenera ikada ali mogao je "gospodskije" da odgovori na (stvarno retardirano) pitanje... pa Dule Vujosevic ne bi tako postupio :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 :D rekao bih nesto :D ali ce se zavrsiti kao i uvek :D:DD: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts