немач појма Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 vala ova pobeda vredi i sledecih 20 godina kroz 10 godina ce se zaboravit ovo a pamtice se samo titule pa ti vidji vrijedi li ova pobjeda 20 godina bez pehara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Izgleda da su smenili Kenija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 plz šetgorc hahahaha Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/lfc-part-company-with-dalglish Nisam izvalio dok gruja nije napisao Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Evo i na oficijalnom sajtu premijer lige http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/liverpool-dismiss-manager-dalglish.html Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Haha kontam da ce dovesti Bijelsu ne znam zasto Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ili Granta! :O Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ja tipujem na Roberta Martineza! Ako su pametni.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 Ja tipujem na Roberta Martineza! Ako su pametni.. koliko sam nacuo vec je potpisao za Aston Vilu umesto onog debila Meklisha Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Pool dovodi Gvardiolu Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) Sto bi dovodili Martineza ili Gvardiolu? Prvi je Hodzson like za mali klub a drugi vodio samo Barsu sto ne dokazuje nista. Licno bih voleo Bijelsu ili Murinja Edited May 17, 2012 by ZeRoX` Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 No thx. Avb je fejlovao u celsiju fejlovace i ovde. Pricao sam sa ljudima pre nego sto je potpisao za celsi i svi su bili u fazonu "ma pokidace lik" ali realno ne mozes posle jednog bljeska da budes tata u pl. Pre bih i Rafu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 No thx. Avb je fejlovao u celsiju fejlovace i ovde. Pricao sam sa ljudima pre nego sto je potpisao za celsi i svi su bili u fazonu "ma pokidace lik" ali realno ne mozes posle jednog bljeska da budes tata u pl. Pre bih i Rafu :) sabotirali su ga matori igrachi ochigledno.. ko to nije video je slep kod ochiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 AVB bi bio odlično rešenje, onda Kapelo, Rafa ako baš mora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 kakav crni rafa ili roj... poslednje sto liverpulu treba jeste repriza. Ja sam za AVB-a, eventualno Bielsu ili nekog mladjeg. Mozda Jurgen Klop iz Borusije Dortmund. Kapelo nema zivaca da na kraju karijere vodi tim koji treba rekonstruisati, skoro od nule.Za gvardiolu verujem da je umoran trenutno od fudbala i on ce jednog dana pre voditi Celzi ili neki od milanskih timova. Eventualno Siti sledece godine ako Mancini usere. Murinjo ne bi nikada vodio Liverpul, jer je za njegov ego to korak unazad. On bi u premijer ligi ili vodio Manchester, kada kornjachu odnesu sa terena u crnom dzaku ili bi se vratio u Celzi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 realno AVB je odlično rešenje, normalno ako ga puste da obavi svoj posao do kraja, a ne kao u Čelziju. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ako iko ima strpljenja sa menadzerima onda je to pul. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 http://eurosport.yahoo.com/17052012/58/premier-league-solskjaer-favourite-villa-job.html car, ubica dechjeg lica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 kakav crni rafa ili roj... poslednje sto liverpulu treba jeste repriza. Ja sam za AVB-a, eventualno Bielsu ili nekog mladjeg. Mozda Jurgen Klop iz Borusije Dortmund. Kapelo nema zivaca da na kraju karijere vodi tim koji treba rekonstruisati, skoro od nule.Za gvardiolu verujem da je umoran trenutno od fudbala i on ce jednog dana pre voditi Celzi ili neki od milanskih timova. Eventualno Siti sledece godine ako Mancini usere. Murinjo ne bi nikada vodio Liverpul, jer je za njegov ego to korak unazad. On bi u premijer ligi ili vodio Manchester, kada kornjachu odnesu sa terena u crnom dzaku ili bi se vratio u Celzi Klopp ako ode negde, to može da bude samo mnogo bolji tim od Liverpula, deluje čovek ozbiljno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 YES THIS IS DOG Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 ma roberto na enfildu stoposto..i sa sobom dovodi VIKTORA MOZESA!..jedina greota je sto ce vigan da padne sledece godine Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 I Diamea i Rodallegu. :)) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Bolje onda Gvardiolai da povede Messija, Sanceza i Iniestu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ali ovoj dvojici valjda ističe ugovor. Tj. samo treba da im damo platu, a Wiganu ništa. Još Downing za Mozesa i to je to. :P Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts