Jump to content

Premier League 2011/2012

konfuzni

Recommended Posts

ne znam dokle vise skakanje po glavi svima i da ne mogu 1 jebeni gol da daju. neka doniraju ovog kerola nekome iz serie b i dovedu makar nekoga sa obe noge. drvo prokleto. i kujt neka se tera u 3 pm nesposobno sporo djubre

Kerol je ubedljivo bio najbolji na terenu, koliko je lopti spustio, uzeo duela i sl. Nije on kriv što igraju Spiring, Downing i ove godine totalno van forme Kajt

acat.PNG

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

muka mi je kad pogledam sta se desava sa liverpulom, suarezom i ovo farsom

jebeni retard nece da se rukuje sa covekom koji je zrtva u ovom slucaju, sa covekom koji zeli da predje preko svega i da nastavi sa normalnim zivotom

ipak, drago mi je sto je takva propalica i 0 od coveka u liverpulu

i na kraju, strasno je sto navijaci u engleskoj a i mnogi drugi pljuju evru samo zato sto je prijavio lika koji ga je vredjao na rasnoj osnovi, strasno

ladno je Luj Viton Saha dosao u totenhem..pa oni ce osvojiti sve bodove do kraja..:)

lol sta ce im on, kao da su doveli pantelara

bespotrebni saha,da valja,everton bi bi se borio sa liverpulom za sedmo mesto :tf: :tf:

saha je najbeskorisniji napadac u premijer ligi :)

saha sabija

radim iskljucivo po preporuci

nek mi puse kurac i evra i ferdinand

samo me interesuje,ako ovo danas nije bio faul nad Suarezom,kako je onda ono bio penal nad Evrom protiv Celsija.Boze koliko mrzim ovaj Mancester junajted i njihove navijace.Ovaj Koma,kao da je pao sa planete Dobrilend,kao SAMO ZELI DA NASTAVI SA SVOJIM ZIVOTOM HAHAHAHA,NIJE MOGAO DA SPAVA ZATO STO MU JE SUAREZ REKAO NEGRO

aj da mu je rekao da je crncuga,nego mu je rekao NEGRO,pa mamu ti jebem u picku i treba da ti govori da si negro,kad si najveca sisica na svetu,kao prijavio ga za rasizam,ali misli da nije kriv,mrsh u picku materinu

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.