samir^b Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 da, bas je napravio dobru foru, tako sto je uvredio novinara i Maskerana! mislim, pitanje jeste retardirano, ali ovako nesto nije smeo sebi (bar javno) da dozvoli da si objektivan shvatio bi da je fora dobra ida se maskerano sigurno nije uvredio. mislim, maskerano ako ima ganglije, a ne mozak sto ima, zna ko je i sta je mesi Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 da, bas je napravio dobru foru, tako sto je uvredio novinara i Maskerana! mislim, pitanje jeste retardirano, ali ovako nesto nije smeo sebi (bar javno) da dozvoli lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 (edited) ponavljam, znam da nisam objektivan ali 1) SER je uvredio novinara, bar bi mene uvredio da sam ja na mestu tog novinara 2) meni deluje da je podrugljivo rekao ono za Maskerana uglavnom, vise mi je zasmetala prva tacka i mislim da ovakvo ponasanje nije dostojno jednog SER-a Eto, ja sam neobjektivan, ali sam pokusao realno da sagledam moj stav. Pokusajte i vi, posto ja kazem da ste vi neobjektivni i da dizete bespotrebno u nebesa matoro-arogantno-govnarsko i licemerno prdalo. poz Edited October 12, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 mozda bi tako i izgledalo (uvredio novinara) da se nije nasmejao, kao i svi u prostoriji. mozda se malo taj novinar postideo, ali meni svakako nije bilo kao da je podrugljivo nesto rekao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 ponavljam, znam da nisam objektivan ali 1) SER je uvredio novinara, bar bi mene uvredio da sam ja na mestu tog novinara poz cinjenica je da ste se vi iz branka uvek lako nasli uvredjenim :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 matori je dement, ko što kaže alfa, nema dalje priče Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 na kraju kaze "you test my patience" i jebo te, podrugljivo se smeje sve vreme kali, ovaj post sto si napisao je najgluplji koji sam ikada procitao. uvreda? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 da si stavio smajli ;D pa da budes kao fergi :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 dobro, procitaj opet sa arogantnim i podrugljivim smajlijem :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 a ne moze opet :D meni svaki dan na ruru pricaju kako su mi postovi glupi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 problem? :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 lebron dzejms sutra na enfildu inace on je jedan od akcionara kluba twitter http://twitpic.com/704jqa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 ukrali su mi sat ipo zivota sa onom bedom od tekme.. mancester me u prvom poluvremenu podsecao na fk cicevac..sa flecerom kao centralnom figurom..jebeno da su igrali ona 11orica protiv one 6orice na klupi, klupa bi pobedila.. i +1 za de geu, dobar je bio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 i +1 za de geu, dobar je bio.. prva tekma da je nesto zapravo i odbranio... kiksara teska Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 ne lupaj fato,bolesno je sta je sve branio do sada(ali i primao) pa ga zato i hejtuje masa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Jbt covek ima procentualno najvise odbrana od svih golmana u premier ligi a ljudi ga i dalje hejtuju. OK, imao je par kikseva, ali koji golman ih nema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 stojkovic je imao samo jedan, ali smo mu zaboravili njegovu ruznu proslost! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 kiksara xDD,kakav strucan komentar.van der sar je grejao klupu u ajaksu sa 20 godina.. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Odličan je De Gea, vrhunski talenat koji se sve bolje privikava na Premier ligu. Ako se psihički skroz stabilizuje, biće jedan od najboljih golmana na svetu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 golmani su kao vino! mnogo velike oscilacije ima Arsenal u igri jebo te od vrhunske igre do amaterske u dva napada :/ Liverpul me razocarao iskreno, ponadao sam se da ce ih napuniti kada sam video postavu junajteda na pocetku, pa ono je Karling kup postava :)) ali da su bili bolji, bili su definitivno Mancester izlazi iz one brutalne forme, dok sa druge strane Celzi je sve bolji za Siti ne mogu nista da kazem, posto nisu imali neke preterano jake tekme (sem Totnama) u PL, a videli smo kako su igrali protiv Minhena, tako da cekam sledece kolo i derbi da vidim kog su kova! za sada, mislim da ce se za titulu boriti klubovi iz Mancestera i Celzi, a za cetvrto Liverpul i Spursi, ne verujem da ce Njuka moci da igra ovako konstantno (naravno da se nadam i za Arsenal :D ), ali nekako sam ubedjen za prva tri Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 arsenal prvo poluvreme odlicna igra, a onda su u drugom mogli da prime 3 gola lagano. rvp, zervinjo i rosicky (lol) najbolji igraci protiv sunderlanda Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 ne znam zasto,ali mislim da ce siti da dobije sledece nedelje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 (edited) Trash Your Tevez Shirt :D Edited October 20, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 koja carska nacija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts