Kal1mero Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nisam ja rekao da je to tacno :) rekao sam da postoji mogucnost da recimo zbog toga nije dobijao vecu minutazu :) Za filipa covica mozemo samo da sacekamo i vidimo :) ako i sledece sezone bude igrao duze od 5 minuta po mecu onda mozemo reci da se pesic prodao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 AE DARE NOVI TOPIK A E ! inace Crvena zvezda je za rivala dobila beloruski Naftan. Prvu utakmica izabranici Roberta Prosinečkog odiraće 19. jula u Novopolocku, a revanš meč odigraće se na našem najvećem stadionu nedelju dana kasnije, 26. jula. Naftan trenutno zauzima deveto mesto u beloruskom šampionatu, sa osvojenih 13 bodova iz 13 utakmica. Izlazak u Evropu, izborili su osvajanjem beloruskog kupa, dok su prethodnu sezonu završili na sedmom mestu. http://drivingtimebetweencities.com/directions/findDirections/44.8205556,20.4622222;55.5333333,28.65;belgrade;Novopolotsk;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 JEL IDEMO ? I-DE-MO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ne znam što se ložite kad će nas sabiti Naftan :/ Voleo bih da grešim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 a ti bi želeo dalje da igraš kad vidiš ko ti zauzima mesto i kako te maltretiraju cele sezone? Da ne govorimo da svako ko upali tv i vidi basket na istom može da zaključi da neko ko ima odraz preko 100 cm je sigurno talentovan Svaka mu čast što je ovoliko izdržao sa budalama upravo. meni se svidja stil igre Nedovica, skace kao lud, brz je, ima ulaz, dobar sut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 upravo. meni se svidja stil igre Nedovica, skace kao lud, brz je, ima ulaz, dobar sut taj rad, dečka sam zgotivio zbog stila igre, agresivan je u odbrani na protivničkom pleju/beku, ima odličan ulaz, sasvim dobar šut koji može da se dodatno razvija, ali je u ovom stadijumu i njegovim godinama sasvim ok, možda mu je pregled igre i dodavanje slabije, ali opet cenim da je mlad, a seljakaju ga sa jedne na drugu poziciju. On je prošle sezone mnogo više igrao, i očekivao sam puno od Pešića, da će mu još dodatno popraviti odbranu, ali ništa @Kali: mislim da je to srpska logika koja failuje. Eto i Borusija je znala da Kagawa odlazi, pa je igrao stalno. Bekam je bio potpisao za Galaxy, a doneo je titulu Realu, primera imaš koliko hoćeš. Samo kod nas ko npr slučaj Luke Bogdanovića, da ako nećeš da produžiš ugovor ili se zna da već ideš, popiješ klupu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Ne znam što se ložite kad će nas sabiti Naftan :/ Voleo bih da grešim.... uf,gresis bas 5:0 u najavi! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ma ni ja ne verujem da ce nas oni dobiti. Ali vec rival u narednom kolu ce biti nasa poslednja stanica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 cekajte, to je drugi krug, a u trecem kolu nismo povlasceni? o plej ofu necu ni da pricam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 da :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 alo bre ljudi, NA NA NA NA NAN AN NAA LIGA KUP UEFA LIGA KUP UEFA,LIGA KUP UEFA NANANANANANANANA ROBERT PROSINECKI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 sad tek videh: " SD Crvena zvezda 2011/2012 Sezona povratka " Sezona povratka povratka povratka MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) debeli glodar! doshao jovanovic, nije losh gledao sam ga par puta :) http://www.sportal.rs/news.php?news=77247 Edited June 27, 2012 by hype Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 au :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 igramo ko barsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 okrecemo, opusteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 (edited) draško se, kao svaki pravi navijač ustaškog kluba partizan, smeje što srbi najavuju povratak. VRATIĆEMO NAŠE, KAD TAD! Edited June 27, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 draško se, kao svaki pravi navijač ustaškog kluba partizan, smeje što srbi najavuju povratak. VRATIĆEMO NAŠE, KAD TAD! JEBI! JEBI GROBARE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 sta je zajednicko union pivu i zvezdi? oboje se pune u Ljubljani AHHHHHHHHHHHAHHAAAAAAAAAAAAAAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MENDZI DEBELA SLOVENAČKA HRENOVKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 dobro, ovo je tek početak, sigurno su mnogo štošta spremili za predstojeću sezonu!1 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 cekajte, to je drugi krug, a u trecem kolu nismo povlasceni? o plej ofu necu ni da pricam :) izgleda da ipak jesmo, dok u plej ofu nismo i tamo dobijamo neke nenormalne protivnike :) AHHHHHHHHHHHAHHAAAAAAAAAAAAAAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MENDZI DEBELA SLOVENAČKA HRENOVKA olizes mi chmarni kolutic picketino grobarska!!! JEBI GROBARE JE BI JEBI! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Доцо, прво да вратите предратно име Југославија, па онда још неко време да се ПОВРАЋАТЕ до српског клуба. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 ko o čemu, JSD Partizan koji igra na stadionu pod nazivom JNA o srpstvu! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts