Diego Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_UN2XqsoPd8 ololo tosic I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 navikao covek :D hajlajt utakmice je bio kada su klinci ubacili drugu loptu iza stojketa i majmunčina se okreće i napucava je o reklamu -.- Pricao mi je ortak za ovo, ali ti nisi ispricao do kraja (mozda nisi video) Uglavnom, klinci su ga zajebavali i ubacivali mu tri puta loptu na teren i onda se on iznervirao i sutnuo loptu. Ne branim ja stojketa, on je meni najveci saban u istoriji svih sportova, ali jako ciganski potez od klinaca (mada me i ne cudi to, s obzirom za koga navijaju :D) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 to je stvarno bilo jadno, kao i redari koji slave sa igračima, tuga 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ne cujem sta kaze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 "Jebi cigane" :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 kao i redari koji slave sa igračima, tuga pa dobro,meni je ovaj deo price sasvim normalan,to se vidja na svim stadionima gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 je l' vam Robi ovo kreirao kapitensku traku? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 БУАХАХАХАХАААААА... а ми смо као фрањевци онда... ех Цигићи, Цигићи... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 traka je crveno-bela gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 molim žene da se udalje sa fudbalskog topika, put za UTP je levo od albukerija прво, ово није фудбалски топик, а друго, дошао сам код комшинице на кафу и буди фин и добар према госту и донесидер комплет* за дебелог брата. ---------- *вињау, турска, кишјела и рахатлокум. traka je crveno-bela АХА!!! а шта је још црвено бело, младићу??? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 ROBIJEVA KURCHINA DOK KARA GROBARE,HIJAOOOOOOOOO JEBI PRSKAJ PLODI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ahaha, gruja car :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 :))))))) seljacka ali vrh :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Jebi Grujo!!!!! Plodi, Kopuliraj!! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 jebace vas Misa Tumbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 cek kakvo je ovo smaranje sad za zvezdine fudbalere sto su vredjali gorbare dok su slavili...kako nikom nista nije bilo kad su grobari i onaj debil stanojevic kenjali u svlaconici posle neke tekme prosle godine valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 pa bili su kaznjeni lol Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 jel jesu, zaboravio sam jbga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ziveli !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 e kali, idi vidi da ti nije ostala viljuska u kujni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 a i tosic bi da jebe cigane i onako "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 samo sto meni jebi grobare nije isto sto i kurva umire,kurva gasi se,ali ono,neka,realno seljake treba kazniti :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 ovaj gruja k'o dete neko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) pa da, to sam i ja nekako zakljucio, brate, vreme mu je da odraste i prestane da se lozi na domaci fudbal!!! :D Edited March 23, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 taj faj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts