Doolio Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 pomenuti homm3 je u svakom segmentu poboljsan homm2, ali u svakom bukvalno. i to je kul, a nisu nista cackali, samo su unapredili. govoriti 'neka hvala' tome mi nije jasno, osim ako nije neki emo trip, a to nema veze sa pricom. barem ja tako razmisljam, al meni stvarno nije neki trip rimejkovanje igara, imam gomile matorih igara na hardu (sto amiga, sto pc) i pikam ih takve kakve su, kul bi mi bilo da ih rimejkuju, ali ne bih bio euforican - jer ih vec igram iste takve (minus tehnikalije, koje mi nisu neki trip, mator sam za finu percepciju tehnikalija te mi nisu ni bitne, to klinci vide, ja sam se najvise igrao pocetkom devedesetih i mozak mi je takav i dalje). Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 U biti, da je homm3 izašao baš onako kako izgleda ali izašao sada, nakon desetak god ili koliko već, onda bi to bio remake :) sve po malo poboljšano, ali je to ipak ista igra. Očekujem to i od ovog Panzer corpsa u odnosu na PG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 iz tvojih usta u developerske usi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Pa i pravili su. Panzer General 3D. Nije mi se uopšte svidela, verovatno pre svega što nisam bio neki 3D fanboy i ručno crtane 2D mape iz PG2 i BG serijala su mi i dan-danas u vrhu kompjuterske umetnosti. zar PG 3D nije potezna strategija samo sa 3d modelima ? nisam na to mislio, mislio sam na jos gore varijacija, proklete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Malo da se cita o utiscima igraca koji su kupili igru (dok ne izadje narodna verzija :D): http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=2859130&mpage=1&key=� http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=2859076 I prvi deo, nazovi review, turn by turn jednog scenarija: http://www.wargamer.com/article/3053/panzer-corps-ardennes-scenario-part-one Takodje, moze se videti u ovim post-ovima da je uz igru izbacen i odlican editor, pa se samim tim moze ocekivati dosta kvalitetnih custom kampanja! Edited July 12, 2011 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Nije loše, ubacili su promenu vremena. Malo grubu, ali bitno da radi. I interfejs mi se sviđa što je veoma pregledan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Ako nisu plaćeni reviewi tamo na forumu, ovo je mLogo dobro. Hvala Bogu, najzad strategija neka da se igra. Čuj mene - neka....fckn PG!! O, yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ...cuj mene jafa, plazma... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 izliza mi se rls na tastaturi... :D taman nek odlože par dana krak, da mogu da ko čovek pređem novog Potera.... not! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Nije loše, ubacili su promenu vremena. Malo grubu, ali bitno da radi. I interfejs mi se sviđa što je veoma pregledan. Nisam ovo razumeo...? Pa i PG je imao promenu vremena i to bas grubu. Fair Overcast(kad artiljerije/brodovi i avioni imaju losije dejstvo) Raining(kad artiljerije/brodovi imaju JOS gore dejstvo, a avioni ne mogu da pucaju) + odbrana dobija bonus Snowing(isto kao Raining) Promena terena nastupa ako dva turn-a za redom je isto vreme. Dva poteza za redom raining-a, stvara mulj i sve jedinice sem half-track vozila se krecu sporije, dok frozen zemljiste nema neki efekat sem ako se dobro secam neke reke mozes preci pesadijom svuda kao da je tu most. http://isohunt.com/torrent_details/321164861/?tab=summary hm? Edited July 13, 2011 by BarcaS take 2 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Izgleda da sam zaboravio kakav je PG bio, pošto se u PG2 nije menjao teren, samo ti je na početku kruga izbacivana vremenska prognoza koja modifikuje statove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 http://isohunt.com/torrent_details/321164861/?tab=summary hm? Fake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 i dalje nista... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ma nemoj: http://www.demonoid.me/files/details/2689851/318548/fuck yeah fuck yeah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 kurac, neko s grida je skidao, pa ja ne mogu... cekam da se rasturi malo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Samo da potvrdim da radi igra, upravo probao. Sad samo treba docekati kraj radnog vremena... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 extra. krecem dl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Bru jesi uzeo godisnji? ;)Nego, mogli bi da krenemo PBEM partiju, baci save na mail kad stignes :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Igra je pure win - kako sam se portovao na početak mog druženja sa PCom 94te. Mogli bi da se zajebu pa da odrade i FG :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 To ti kazem :) Ja upravo igram poslednju misiju tutorijala, dugacak tutorijal i odlicno odradjen, pomocice puno onima koji se do sada nisu susretali sa PG i sl. igrama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Koliko ljudi podržava PBEM?BTW koliko vidim ljudi kažu da narodna verzija ne može u multiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Ne moze MP, izbacice valjda neki proper... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Јебите се, дајте неки торенат што није онај. :) Просто ми је чудно да нема на пајратбејовима и срањима... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 http://www.thepirateschest.net/pc-ddl/415512-panzer-corps-2011-a.html Skinuo sam i odavde sa rapid linka cisto da isprobam, to je to.Inace, bio je na piratebay-u jako kratko, sat vremena mozda, pa je skinut, zasto ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 Moram da odigram tutorial da proverim nešto. Naime, nervira me što je random rezultat bitke urađen tako da se menja ako npr promenite redosled poteza pomeranja jedinica (ne direktno na tom delu ratišta, nego komplet), a što je, čini mi se, još negde bilo... dal u original PGu, ili... nebitno. Taj deo mi se ne sviđa, ali opet kažem, možda je do mene i nešto grešim. Taman da vidim šta su tačno odradili... jbte, nisam igrao tutorial nečega godinama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts