SavKe Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Oba sjajna! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 milo djukanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 hahha dobra lista ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 tom kruz je isto negde ~160cm, trebali su i njega staviti "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Gledam sve ove >180 kurve i zavidim im. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 ahaha, ovaj macak sabija jebeno, valjam se:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Macak izuo, al svidja mi se jako i ovaj formalni akt prekrsaja za skitnju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Trebao si i profesora xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 (edited) blah Edited July 31, 2011 by Exile Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 hemicar macak \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Što mi deluje lepo ova plava devojčica što drži tablu, ne znam od kad je ova slika i koliko li ima godina danas :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Cenim da su se slikali za polazak u 8. razred, 20. 9. 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Lex wins \o/ Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 (edited) Iskreno, ja ni urnebesnog debelog lika nisam video dok ga rejzer nije zumirao, samo mi plava devojčica zapala za oko, a kamoli šta piše na toj crvenoj tabli :D Osmi razred tada, znači danas je mojih godina \o/ Edited July 31, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Eto! Sada se zaputi u Finsku i raspitaj se malo, pa ćeš pronaći misterioznu plavojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Adventure calls me! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Darth Vader 1 I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 (edited) Eto! Sada se zaputi u Finsku i raspitaj se malo, pa ćeš pronaći misterioznu plavojku. Evo otkrio sam koji je grad u pitanju http://fi.wikipedia.org/wiki/Kurikka , ima malo stanovnika, tako da neće biti teško ući joj u trag, idem sa ekipom da snimam nastavak eurotripa :D Edited July 31, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Darth Vader meni vise lici na predatora lol prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts