Doolio Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Реално била би баш успешна фора кад би био одговор на трол, овако и нема баш смисла и само ме наводи на трип да се Иван испараноисо да га цимам нешто, па је одрадио трол дефлектор ивејзив манувер агенст дулио... на нетрол коментар. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 vrste antitrol infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 (edited) У том духу трола... Трол торта! Иста особа :) Мали каракал (врста дивље мачке) Кунтање, врсте улично Шон Конери из ранијих дана Нутела на дан је ок? Arnold Woofenegger Лаку ноћ вам жели Мила! Edited October 20, 2011 by Mr.Minus 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 Nisam samo skapirao ovu tortu, šta je to unutra, sneg? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 (edited) Zamrznuta voda Edited October 20, 2011 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Реално била би баш успешна фора кад би био одговор на трол, овако и нема баш смисла и само ме наводи на трип да се Иван испараноисо да га цимам нешто, па је одрадио трол дефлектор ивејзив манувер агенст дулио... на нетрол коментар. Ja sam skontao da je to kopija tvog slicnog posta, posto ti tako umes na necije dve rechi da napravish kilometarski wot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja sam skontao da je to kopija tvog slicnog posta, posto ti tako umes na necije dve rechi da napravish kilometarski wot :D Na latinskom molim.... https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja ne razumem hajp oko Mile Kunis, pa gledali smo je pre 13 god u Veselim 70im i niko nije hajpovao oko iste. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 tad je izgledala kao neprimetni pacov od metar i 20. MADA NI SAD NEMA PUNO RAZLIKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja sam skontao da je to kopija tvog slicnog posta, posto ti tako umes na necije dve rechi da napravish kilometarski wot :D И ја сам то сконтао, бат вај? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja ne razumem hajp oko Mile Kunis, pa gledali smo je pre 13 god u Veselim 70im i niko nije hajpovao oko iste. 70s? vs ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 meni se i tad svidjala jbg ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja sam se vise przio na Lauru! :) Ova pigmejka ne izgleda lose, ali joj fali verovatno jedno pola metra visine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 upravo gledam 70te, i baš sam se smorio u 6oj sezoni kad su kikovli lori :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Santa...kad cemo u sigurnu kucu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Mene žena ne bije Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja ne razumem hajp oko Mile Kunis, pa gledali smo je pre 13 god u Veselim 70im i niko nije hajpovao oko iste. au ja jesam, samo tako. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Doolio, to je kratki stip a imamo topic za to!!!1 THAT'S WHY WE CAN'T HAVE NICE THINGS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Није, то је карикатура! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 (edited) ITS OVER 4.99!!!!!!!!!! Edited October 21, 2011 by mr.kivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 gorecu u paklu :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts