noodle Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Hajli, ladno svo vreme guras u istu ravan Partizan i zvezdu. Jeste srpski fudbal sve osim pravog fudbala, ne volim ni Partizanovu upravu ni fss, menjao bi ih sutra, ali da stavljas u istu ravan ucesnika Lige sampiona, Lige Evrope, Lige kupa uefa sa raspalom zvezdom koja je zadnji put igrala evropu '91, ti si ludji nego sto sam mislio... Opet, imam itekako sta protiv uprave, fss i uopste atmosfere oko domaceg sporta, ali ti mesas babe i zabe. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 brate zanemari ove cetiri sezone i skontaj da ste vi donedavno bili u gotovo istom kurcu i da je meni u tom trenutku bilo nezamislivo da ce partizan ikad pobediti zvezdu...ta ista zvezda je peglala na marakani sve zivo,nemoj da si toliko kratkog pamcenja,ako tebi nista ne znace ili se ne secas pobeda protiv lacija koji je tada bio prvak italije,rome,psv-a,kjeva,ja se secam uostalom,MI IMAMO BARI,A VI FLJAMURTARI HEEEEEEEEEEE :tf: Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 lepo ti je Gruja rekao, opet se ložite Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Veceras 5 komada minumum! :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Ali ako primite 5 komada ispascete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 lol @ Babovic, Tomic, Vukic i Scepovic bolje da pusti ove klince da pikaju(Ninkovic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 mislim da bedniju utakmicu odavno nisam gledao,sa jedne strane ekipa koja je u rangu telekom prve lige srbije i treba da igra sa raznim baskovima,debeljachama i slicnim,a sa druge strane banda kukavica koja se raspada...ja ne mogu da verujem na sta je licila ekipa partizana veceras...ako me neko istroluje,mozda se i raspisem...sve u svemu,uzas,oprostite mi sto sam verovao u vas prolazak protiv genka... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 mozes slobodno, ono je bilo mucenje gledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Grujo i Hajli, ciganski drugari! :) Ja samo molim da se prozivamo na liniji "glupi cigani-pametni grobari", a ne ko je sta uradio u evropi. Vi imate jako dobro secanje, ali zaboravljate da posle Barija (vec 20 godina) nijednom niste usli u grupu u Evropi. To je moja poenta. Elem, nisam gledao tekmu, ali svi mi kazu da smo igrali kao pickice. Ako smo se branili kao protiv cigana u rupi, onda jebem im mater svima redom. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 brate noodlesa naravno da smo prosli u ligu evrope, cak smo za razliku od vas tamo i uzeli neke bodove :))) da nije raspalog bisevca prosli bi u dalju fazu ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 da da,tad bisevac,a pre toga kovacevic... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 da da,tad bisevac,a pre toga kovacevic... u stvari obojica su krivi, posto je prvo kovacevic nepotrebno napravio faul, a potom je iz tog prekida bisevac dao autogol :C Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ja pricam o strazburu kad nam patuljak gameiro dao dva gola glavom,oba posle kovacevicevih prekida i bastinog sjajnog markiranja:)a bishke je beshe dao autogol protiv bazela? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 drugi protiv strazbura je bisevas asistirao glavom unazad, a bio sam ubedjen da nam je on dao ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 da da,sad gledam,a bishke ga nije dao ni protiv bazela,ali je imao jos jednu odlicnu intervenciju kod drugog gola:)))))tada je purke dao gol,pa onda napravio najgluplji penal na svetu:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 i na ruru ima emisija "secanja" :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 svrsimo ti po faci :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 brate noodlesa naravno da smo prosli u ligu evrope, cak smo za razliku od vas tamo i uzeli neke bodove :))) da nije raspalog bisevca prosli bi u dalju fazu ;) Moja greška. (wiki valjda kaže 91-92 liga šampiona, 05-06 liga kupa uefa i 07-08 liga kupa uefa) Slaninari izgubili, još vi pa da vas nataknem zajedno. Ovde komentarišu svi sem Grobara... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 svrsimo ti po faci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 čuo sam da se Rnić vratio. true ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 yes. Bušimo Genk sutra, garant! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 neko rece da je zvezda uzela neke bodove u kupu uefa, zar partizan nije prosao grupe u kupu uefa i ispao od cska, kad je vermezovic bio trener? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tole namestio crveni karton! Fino igraju za sada, hrabro, bice gol do kraja sigurno. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 neverovatno koliko je glup ovaj babovic al evo ulazi njegov brat po iq-u, nemanja tomic, bez brige samo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 ma gotovo usrali su se sad, nece nista uraditi... :/ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts