Miksa Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Eksportujem video, vrućina mi je, leđa me odraše, nervozan sam... :( Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Vrh vece u KSTu. Video nekoga sa sa SAMO REJV majicom. Poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JKNZgDbLwGY У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Vrh vece u KSTu. Video nekoga sa sa SAMO REJV majicom. Poz. koji klise Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 13 i po sati sam spavao. Like a boss. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ja 11, raspao sam se :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 http://www.njuz.net/gsp-nece-biti-restrikcija-grejanja-u-vozilima-tokom-leta/ GSP greje uvek, nema da brinete! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ja odradio svojh 6 i po :) Pojeo sam kilo kacamaka sa kiselim mlekom jutros pre posla...i dalje varim QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 zdrvao! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 lol nisam spavao uopste, sad me vata zikra, a treba u tri da pazarim maje... moracu da uradim neku zen meditaciju od sat i po koja vredi kao deset sati kunta!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 pogledajte je bre http://img350.rockyou.com/imagehost/17/17568/17568113/17568113_a7f04cfa1308743637.jpg don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Najbolja stvar za fejsbuk IKADA -----> https://chrome.googl...pnmjik?hl=en-US Edited June 25, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 hahahaha prijemni hahahah To je onaj zavrsni ispit sranje da dobijes diplomu, nije to prijemni :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ne bih rekao :) barem se ja ne secam da smo u osnovnoj imali ikakve zadatke na osnovu kojih se dobija diploma :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 I ja mislim da je to ona mala matura, uvedena je pre koju godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Najbolja stvar za fejsbuk IKADA -----> https://chrome.googl...pnmjik?hl=en-US meni ne radi. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Refreshuj fejs ps. Ne radi na četu ali sve ostalo radi, umesto klasičnih smajlija videćeš likove iz rage stripova. Edited June 25, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 I ja mislim da je to ona mala matura, uvedena je pre koju godinu. tada je ukinut i prijemni po onom starom sistemu (ideš u školu za koju konkurišeš pa tamo polažeš srpski i matu). to se sada radi u osnovnim školama, samo je nejasno da li je to ovaj retard frendli test ili ima još jedan sa malo ozbiljnijim zadacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 mala matura valjda tek treba da se uvede, a ovaj mata+srpski test je "prijemni" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) To je onaj zavrsni ispit sranje da dobijes diplomu, nije to prijemni :) Mi smo to tako zvali, zavrisis u osnovnoj skoli i vidis koliko ukupno imas poena (test + ocene od petog do osmog) i upisujes srednju. Edited June 25, 2011 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Najbolja stvar za fejsbuk IKADA -----> https://chrome.googl...pnmjik?hl=en-US Osim sto to vidis samo ti i oni koji imaju tu ekstenziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pa logično. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Navichno, tbh.http://db.tt/HOr9gSd Poe sa Ade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Bio na ispitu, bilo pismeno, kontam da cu poloziti. \o/ Kupio sam droge i alkohola sad i veceras cu carevati, poe. \o http://www.youtube.com/watch?v=MtH8SjKdWrw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 mislio sam da u ovoj godini ne može ništa loše da se desi. ide mi lepo na fakultetu, sa devojkom, zabo sam dobru praksu, još malo pa ću na exit, pa na more, ALI keva je uspela sve to da usere jer mi je danas poslužila meso i krompir, kao da je znala! život je kurva. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts