Tiger21 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kao i meni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Tigre sve je ok, moj previd :) Ali sve u svemu, gg za kola, samo udri! Mislim, jeste to francuski auto koji zasigurno ne raspetljava na Mostarskoj petlji i ne caruje u Cara Nikolaja, ali može da prođe! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 objasnite mi kako me kradu,vrag im babu osedlao!Uopste nisam razmisljao o tome,ja pogledam cifru na onom aparatu,vidim da je ok,i kao teraj!Doduse plinchinu mi oni sipaju,a benzin sam sipam,ali kontam da to nema veze ako je vec u pitanju neka mahinacija. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Pa dovoljno je da "izbaždare" mašinu tako da prikazuje da sipa više nego što sipa, tipa 0,1l po litru ili tako nešto. A alternativno, barem ovi što su krali na nisu, imali su neki uređaj u džepu, i onda ti sipa, i pritisne dugme i prestane dotok goriva a ovamo i dalje "vrti". A ti to ne vidiš jer je pumpa u vozilu jelda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) He, he... Ja pljucnem malo pre nego što gurnem ono čudo unutra da vidim da li to stvarno izlazi i ponavljam kad ga vadim. Kako god to zvučalo :D Edited July 20, 2011 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 He, he... Ja pljucnem malo pre nego što gurnem ono čudo unutra da vidim da li to stvarno izlazi i ponavljam kad ga vadim. Kako god to zvučalo :D Пази да не скинеш боју са авта! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Pa nisam lud :) Ubacim ja čudo unutra, ali ne skroz :) Umirem od smeha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 <joey> we're still talking about cars, right? </joey> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ja i dalje nemam pojma šta ovaj radi kad proverava "dal' ide". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) jbte, ja sve vreme tripujem da on pljuje po pumpi, a valjda samo pritisne da malo krene benzin da vidi "dal ide" :D Edited July 20, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 What Šuki said :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 kakva oznaka kad si rekao 225ks (ergo konjskih snaga) a taj auto ima 224! :P ali kad on sedne u kola onda se tu nalazi 225 konja Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 aaaa, ok, šuki je i meni pojasnio ... ali doco to ne rešava problem, uvek krene "na početku" fora je što stane u jednom trenutku, pa osim ako ne vadiš na svakih 10 sec, nisi siguran :) @ kali - vidi ga ovaj kali što baca fore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 nego znam da je oftopik :) ali na meganu dizel ( mada ne verujem da je to uopste bitno sto je dizel ) mi je crkao akumulator .stavili smo novi ali auto nece da se upali ne rade ni farovi ni svetla u autu. jedino sto radi su "sva 4 " . Je li to znaci da je do kompjutera ? i jos jedno pitanje :D Nemam kljuc nego karticu.kako se sa njom zakljucavaju kola rucno ? :) na vozacevim vratima ima rupica gde bih ja trebao da gurnem deo od kartice kako bih zakljucao vrata ali ja to nikako ne uspevam ?!!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Sto se akumulatora tice, mozda mu neki kontrolni kabl niste zakacili na klemu ili tako nesto, pa vas blokira. Najbolje da pitate u nekom od renoovih servisa. A kartica nema neko dugmence koje oslobadja kljucic koji je unutar nje? Ili to ili ste dobili obican kljuc odvojeno od kartice...? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 to je kljuc koji se vadi iz kartice :) kao da mu kartica sluzi za futrolu..ali ja to kad izvadim ne mogu da gurnem u rupu koja stoji na bravi :):) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ali kad on sedne u kola onda se tu nalazi 225 konja ofc. samo nisam hteo da budem grub, ionako preozbiljno shvata moje shale :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 aaaa, ok, šuki je i meni pojasnio ... ali doco to ne rešava problem, uvek krene "na početku" fora je što stane u jednom trenutku, pa osim ako ne vadiš na svakih 10 sec, nisi siguran :) @ kali - vidi ga ovaj kali što baca fore :) Ne čitaš lepo :) Smanjim pritisak na minimum dok ga vadim pa i tad proveravam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts