Jump to content

Benzinske pumpe

oddball

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

objasnite mi kako me kradu,vrag im babu osedlao!Uopste nisam razmisljao o tome,ja pogledam cifru na onom aparatu,vidim da je ok,i kao teraj!Doduse plinchinu mi oni sipaju,a benzin sam sipam,ali kontam da to nema veze ako je vec u pitanju neka mahinacija.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pa dovoljno je da "izbaždare" mašinu tako da prikazuje da sipa više nego što sipa, tipa 0,1l po litru ili tako nešto.

A alternativno, barem ovi što su krali na nisu, imali su neki uređaj u džepu, i onda ti sipa, i pritisne dugme i prestane dotok goriva a ovamo i dalje "vrti". A ti to ne vidiš jer je pumpa u vozilu jelda.

He, he... Ja pljucnem malo pre nego što gurnem ono čudo unutra da vidim da li to stvarno izlazi i ponavljam kad ga vadim. Kako god to zvučalo :D

Пази да не скинеш боју са авта!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

aaaa, ok, šuki je i meni pojasnio ... ali doco to ne rešava problem, uvek krene "na početku" fora je što stane u jednom trenutku, pa osim ako ne vadiš na svakih 10 sec, nisi siguran :)

@ kali - vidi ga ovaj kali što baca fore :)

nego znam da je oftopik :) ali na meganu dizel ( mada ne verujem da je to uopste bitno sto je dizel ) mi je crkao akumulator .stavili smo novi ali auto nece da se upali ne rade ni farovi ni svetla u autu. jedino sto radi su "sva 4 " . Je li to znaci da je do kompjutera ?

i jos jedno pitanje :D Nemam kljuc nego karticu.kako se sa njom zakljucavaju kola rucno ? :)

na vozacevim vratima ima rupica gde bih ja trebao da gurnem deo od kartice kako bih zakljucao vrata ali ja to nikako ne uspevam ?!!:)

Нема  будућности без истине.

Sto se akumulatora tice, mozda mu neki kontrolni kabl niste zakacili na klemu ili tako nesto, pa vas blokira. Najbolje da pitate u nekom od renoovih servisa.

A kartica nema neko dugmence koje oslobadja kljucic koji je unutar nje? Ili to ili ste dobili obican kljuc odvojeno od kartice...?

facebook.com/speed.rs

aaaa, ok, šuki je i meni pojasnio ... ali doco to ne rešava problem, uvek krene "na početku" fora je što stane u jednom trenutku, pa osim ako ne vadiš na svakih 10 sec, nisi siguran :)

@ kali - vidi ga ovaj kali što baca fore :)

Ne čitaš lepo :) Smanjim pritisak na minimum dok ga vadim pa i tad proveravam :)