Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

anonymous-movie.jpg

Anonymous

Veoma zanimljiv britanski film koji se poigrava teorijom da je Vilijam Šekspir bio samo marioneta u političkim igrama plemstva, i da je dobio gotove komade od engleskog plemića koji nije smeo da se kompromituje objavljivanjem pod sopstvenim imenom.

Naravno, film je suviše dramatizovan da bi se uzeo kao ozbiljna alternativa istorije, ali odlično snimljen i ima dovoljno istinitih detalja da zagolica maštu.

malo duzi film, ali vredi pogledati.

prevelik ti avatar m8

tja, ja sam zaspao uz doticni, mada zena kaze da je dobar :D

anyway odgledao sam tek pre neko vece The Man from Earth, posle nekoliko preporuka i silnog cekanja ... zaista dobar film, sf prica, dobri dijalozi... sjajno :)

fallout_table.gif

Ха Менџи, баш сам добио жељу да одрадим маратон данас након што сам видео Вудуов пост за Галактику : ) ја сам за то да се гледа хронолошки, а за верзије немам појма, и мене то интересује. Сад, пошто ћу да цепам хронолошки, онда треба то да урадим прво са сировом верзијом. 

Originalne izgledaju previše jadno, ove iz 1997. su taman kako treba. Posle je krenulo izdrkavanje...

Imam sve delove na DVD-u (rezanom, ali svejedno nije DivX), taman da proverim da li su i dalje čitljivi...

Edit: opa, rade! Mendži, kući sam danas, javi ako oćeš da ti ih dam da ne skidaš

Edited by voodoo_

Pogledao sam After Sex, i veoma sam zadovoljan, zabavan i relaksirajuci film od sat i kusur. Sastoji se od puno kratkih pricica i dijaloga koji se odvijaju nakon seksa. Prvobitno sam skinuo jer Mila Kunis ima lezbejske scene u njemu, ali je ispalo da je ceo film veoma zabavan :)

after_sex_poster.jpg

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...