G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Watchmen woah, nemam pojma zasto sam odlagao ovoliko dugo film je prosto oduvao i popisao se na sve ajronmene betmene i ekipu... bas me oduvao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Super 8 - pokushaj da se napravi neshto u stilu Spilbergovih filmova '80-ih. U pochetku izgleda kao da ce da bude dobar film, ali kako vreme prolazi postaje sve loshiji i loshiji :( Klinac u glavnoj ulozi lichi na likove iz starih filmova, ali mu fali taj neki wibe. Zato je klinka odradila ulogu na 150%, bio sam u fazonu - she needs a hug. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Watchmen woah, nemam pojma zasto sam odlagao ovoliko dugo film je prosto oduvao i popisao se na sve ajronmene betmene i ekipu... bas me oduvao :) Ja kad sam to reko, bilo je pljuvačine lol :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 pfff... meni je sva ona marvelova bratija gej plus mi je extra fora sto su heroji sjebani totalno :D i sam stil naracije, i audio video dozivljaj, i glumice u sexi pvc kostimima, i atlernativno okruzenje... ma sjajno... gledao sam director's cut, i nisam upucen u graficke novele ali mi je bilo pravo uzivanje gledati film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 i sam stil naracije, i audio video dozivljaj, i glumice u sexi pvc kostimima, i atlernativno okruzenje... ma sjajno... gledao sam director's cut, i nisam upucen u graficke novele ali mi je bilo pravo uzivanje gledati film... Watchmen je najvernije prenesen strip na filmsko platno. Jedina bitnija stvar koja je promenjena je što je umesto pretnje Dr. Menhetna da uništi svet Ozimandias lažirao invaziju vanzemaljaca tako što je bacio ogromno genetski modifikovano stvorenje na Njujork. To je moglo da prođe u stripovima iz osamdesetih, ali mislim da bi danas izgledalo smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 lazirana invazija vanzemaljaca! wtf kakav vrh, pa to je pravi stripski sf momenat ...ne znam zasto sam i ja stavio u spojler al ajde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 http://watchmen.wikia.com/wiki/Alien_Monster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 Meni ovo iz filma mnogo bolje paše uz priču i karakter likova, jer dr Mehnetn ima taj divine vajb od kojih većina ljudi strepi i koji je logični izbor da bude žrtveni jarac za jednu ovakvu operaciju (genijalan momenat je što to i on sam shvata i slaže se sa tim, u skladu sa karakterom svog lika kojeg vodi suva logika i razum). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Film je pazljivo tvikovao strip i uspeo je da bude super. I izmenjene stvari i skroz autenticne stvari su dobro uradjene. Kostimi likova su modernizovani i pogotivljeni, fora sa atomkom je bolja od fore sa cudovistem... Likovi su savrseno jaki, u smislu da ne pomeraju zgrade, ali mogu da razbiju zid pesnajom i mislim da je to fina tanana linija izmedju obicnog lika i "realnog superheroja", taman malo preterana jer je to ipak film koji mi treba da gledamo i da nam bude do jaja kad se neko pegla. Ne svidja mi se sto je deo sa prodavcem stripova i likom koji cita izbacen jer je prilicno bitan. Za razliku od V for Vendetta za koji mi i dalje nije jasno, ajde Holivud, znam sta je Holivud, ali da ti glavnu poentu odjebes, to je stvarno retko vidjeno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 kurac, hehe dule, imas ovaj kratki animirani filmic koji prati pricu iz stripa. znam da su govorili da ce, kad izadje neka mega full dc verzija filma, i ovaj crtac biti objedinjen u film, zajedno sa klincem. nisam ispratio sta je bilo s tim. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Film je pazljivo tvikovao strip i uspeo je da bude super. I izmenjene stvari i skroz autenticne stvari su dobro uradjene. Kostimi likova su modernizovani i pogotivljeni, fora sa atomkom je bolja od fore sa cudovistem... Likovi su savrseno jaki, u smislu da ne pomeraju zgrade, ali mogu da razbiju zid pesnajom i mislim da je to fina tanana linija izmedju obicnog lika i "realnog superheroja", taman malo preterana jer je to ipak film koji mi treba da gledamo i da nam bude do jaja kad se neko pegla. Ne svidja mi se sto je deo sa prodavcem stripova i likom koji cita izbacen jer je prilicno bitan. Za razliku od V for Vendetta za koji mi i dalje nije jasno, ajde Holivud, znam sta je Holivud, ali da ti glavnu poentu odjebes, to je stvarno retko vidjeno. Imaš Ultimate Cut koji Tale of The Black Freighter, koji je izdat odvojeno, inkorporira u Extended verziju filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Za nas koji nismo citali V for Vendetta, kako je u filmu ujebana glavna poenta? :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Па најкраће би било да прочиташ, ал стварно:) Није то много, чита се одједном фазон. Има много трипова који су другачији (али не арбитрарно него кад их промениш онда то није више та спика), плус има много ликова који су другачији, плус је цео фазон ујебан прилично и цела зеност стрипа је убачена у две и по сцене у филму, а и то је траљаво. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 То је Муров проблем, мислим, проблем - воли да нађе неке клинце и неафирмисане ликове и да им да да цртају као је љубав блабла, што је сасвим океј, пошто је добар писац, у суштини би оно могло и без сличица да прође као сасвим добар роман. Ако ништа, Вендетин цртеж је доста испред Вочмена. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 lazirana invazija vanzemaljaca! wtf kakav vrh, pa to je pravi stripski sf momenat ...ne znam zasto sam i ja stavio u spojler al ajde... Watchmen ima jednu od naboljih špica za film... već te u prvih par minuta upozna sa pričom... dok još idu podaci o glumcima... onaj super slow mo mi je baš sjajan. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Bronson [2008] [ Uhuhuuuu, kakav film!! Odusevljen sam. Istinita prica o najnasilnijem i "najskupljem" zatvoreniku u Britaniji. Pre-po-ru-ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 aj dont si masls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Ех, не може човек ни да се нашали у ова времена... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 He doesn't need muscles, he has magic! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Eh, ne moze covek ni da se nasali u ova vremena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Gledao sam izvorni kod, ok je film, zanimljiv ali pun rupa i ništa posebno generalno, očekivao sam mnogo više. Kako on može nastaviti živeti u virtualnoj stvarnosti kad je ta stvarnost u mozgu njegovog raspalog tela i koja će umreti zajedno sa njegovim telom Odgledao sam i lincoln lawyer , film koji sam dugo odlagao da gledam zbog odbojnosti prema glavnom glumcu, ali je Metju, moram da priznam, fantastično izneo ulogu flim je jedan odličan dobro zaokruženi triler ima svega što dobar triler treba da ima. Preporuka. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 +1 za lincoln lawyera Iako mi je mesto radnje bilo odbojno (mrzim pravosudni sistem, naterao sam se i nisam se pokajao. Iskren da budem ne znam zashto mislim pozitivno o filmu, dal zbog motordzija ili opening pesme Bobby "Blue" Bland - Ain't No Love in the Heart of the City :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Mr. Popper's penguins, nisam znao da me pingvini mogu nasmejati i oraspoloziti :) solidna opustajuca komedijica, dzim keri iako vidno mator, i dalje je car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 odgledao Butterfly on a Wheel sinoc po preporuci od pre par dana, odlican triler! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts