oddball Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 The Andromeda Strain Sjajan scifi klasik koji može i danas da se gleda a da ne izgleda cheesy. dobar! postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 odgledao upravo Four Lions skroz dobar film, ima par scena na kojima sam se se stvarno dobro nasmejao, (ono, pauza plejera i smeh) Rise of the Footsoldier Film po istinitoj prici, ko se drogira ima da se slogira The Bussiness Isto britanski film pun belog i trave, govori o tome kako za brzo vreme od nikog postanes neko i obratno Hanna Golo govno, film nema nikakvu radnju Unknown Odlican film, skroz nepredvidiv The Departed Isto jako dobar film, pun zapleta iako malo predvidiv Rio Ko voli animirane filmove svakako neka pogleda i ovaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) 12 Angry Men Auu kakav film. Mnogo sam uzbudjen! Radnja je mnoooogo dobra, film me je drzao sve vreme. Svrstavam ga u najbolje filmove ikada pogledane. Henry Fonda jack :) Edited August 10, 2011 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Hesher Teška drama o klincu kome se život raspada. Odlična gluma Portmanove i Levita, scenario je malo podbacio jer se neke stvari nedorečene i pojedine scene su inertne, ali je ukupan utisak pozitivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Hannah - da se slozim sa nekim iznad da je njesra To kill a king - 'revolucionar cesto postane jos veci tiranin' dobar film oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 the blitz, hanna - sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 SUPER sjeban film totales. Tj sjebao me u mozak. Mislio sam da će biti zabavan poput Kick Assa (i ima par ok scena da se čovek nasmeje), ali me u stvari skenjao. Ne propratna love story, već... ne znam, nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 gledao sam nekoliko filmova u poslednje vreme: Source Code - moram da priznam da sam u startu bio skeptican, ali na kraju je film ispao i vise nego ok. zanr bi mogao da definisem kao sci-fi triler sa emo momentima. scenario originalan i iako sam na samom pocetku pomislio "oh ne, josh jedan inception" hvala bogu ispostavilo se da nemaju mnogo dodirnih tacaka. dzejk gilenhal je pokidao, mishel monegan neverovatno sarmantna i vera farmiga koja je isto sjajna. radnja filma jeste originalna i neocekivana, vrlo dinamicna i zaista vas svih 90 minuta drzi prikovanim za ekran. jedan od boljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme, definitivno preporuka. Bad Teacher - kameron diaz, dzastin timberlejk (LOL) i Jason Segel. komedija. kameron je uchiteljica koja mrzi svoj posao, a cela radnja filma se vrti oko toga kako ona pokusava na sve nacine da skupi pare za vestacke sise da bi osvojila timberlejka koji je bogati naslednik. jedina svetla tacka filma je segel koji je meni urnebesan lik, mislim moze se pogledati ali ako bas nemate sta pametnije da radite. gledao sam i Arthur i The Business al to cu da dodam malo kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 gledao sam strumfove 3d :) i ne znam koji moj su ih sinhronizovali ok, kapiram zbog male dece i to ali mogu u 22:30h kad je projekcija da lepo stave titil ko ljudi jer im je sinhronizacija kriminalna :) al nema veze, preziveo sam, ok je filmic, nemam neke ni pohvale i kritike, prelazna ocena... radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Taken http://www.imdb.com/title/tt0936501/ Odgledah ga ponovo malopre, dobro je odglumio Liam bas bas. edit typo Edited August 12, 2011 by WuDu People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Meni je Taken i dalje americko govno koje su pokusali da prezentuju kao ne toliko americko govno, ali kad sve saberes i oduzmes, kad ladne glave pogledas scenario, vidis da je u stvari americko govno. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Odgledah The Next Three Days po vashoj preporuci i odushevih se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ^+1 Ne pamtim kada sam se poslednji put na sav glas derao "AAAAAAA NEEEEEE NE TOOOOOOOOO" u toku filma :D Znači kada je ova otvorila vrata i krenula da se baci istog trenutka sam poceo da se derem "nee budalo neeeee" :D takodje kada su otišli po malog u zološki i sada kada ga on dovede do kola oni pocnu da se grle sledi reakcija "neeeeeeee ulazite u kola brzo nema vremena :DD" do poslednje sekunde filma sam strepeo da ce ih uhvatiti i tacno da se to dogodilo srcka bi me strefila :D Odlican film, rasel krow car Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 stvarno nisam hteo da gledam ovo u biioskopu jer kontam da je sranje, ali kako sad da odolim javljam utiske :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 ne znam sato meni se taj film bas gleda :) ako bude sranje necu se ni razocarati... mislim vanzemljaci i kauboji, skoro pa kao tamo neki crtani iz 80ih :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Treba neko dobro da se dokaze da spominje Firefly pored svoje kreacije. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) Odgledah upravo Tucker & Dale vs Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/ 10/10 Odavno se nisam ovoliko smejao jebote, izugbio sam nadu da ću se ikad ponovo ovako smejati gledajući nove filmove, ali eto izuzetka. Na svakih par minuta sam se gušio u smehu, jedna od najboljih parodija zadnjih godina sasvim sigurno. Edited August 14, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 odakle si skinuo? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Tucker.And.Dale.vs.Evil.2010.720p.BluRay.x264-BRMP \o/ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Jel mozete da mi preporucite neki film... koji bi mogao sa ribom da odgledam bilo bi dobro njoj da se svidi . Mislim da joj je smor mojih trilera, akcija i sf'a :) Edited August 15, 2011 by GhostFace Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 K-PAX (2001) http://www.imdb.com/title/tt0272152/ Препорука и осталим члановима 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Odgledah upravo Tucker & Dale vs Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/ 10/10 Odavno se nisam ovoliko smejao jebote, izugbio sam nadu da ću se ikad ponovo ovako smejati gledajući nove filmove, ali eto izuzetka. Na svakih par minuta sam se gušio u smehu, jedna od najboljih parodija zadnjih godina sasvim sigurno. stvarno ne znam cemu si se smejao, mozda sam se 2 puta nasmejao za ceo film -_- Ironija je ok, simpa je film tu i tamo al ne zam odakle toliko odusevljenje. 4/10 Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Ja sam stvarno trvrdica kad je osmeh u pitanju, ali ovaj film mi je legao kao kec na desetku. Sve je odradjeno sjajno u fillmu, plakao sam od kvalitetnog humora i sjajne parodije, ponoviću - ovako dobro se nisam smejao još od 2007-e (Death at a funeral i Blades of glory). Eto na primer jedna u milion presmešnih scena je ova na slici gde si me citirao. Edited August 16, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 taker i dejl imaju desetku od mene isto :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 12 Angry Men, koji lol od početka do kraja, vrhunske njuške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts