K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Nije skoro, ali ostavio je odlican utisak.Plakao kao malo dete uz film, pogotovo poslednjih 15 minuta filma. Edited April 24, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 okej, ovo je jace od mene. koji ce ti kurac trol smajl na kraju, da te ja pitam? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Navika.Nisam znao da moram i na to da pazim sad. (Stoji tu iz istog razloga zbog kojeg random ljudi daju minuse random ljudima - nema poentu, tu je "zato sto moze") Edit2: Znajuci RuR, stekao sam neki utisak da neka tema lako moze da ode u off sa raznim WoT-ovima o tome zasto je napolju 20 stepeni, a ne 21, pa koga zanima zasto sam stavio taj nebitan smajli na kraju recenice, neka salje pm, da se ne derailuje tema. A ko ima 90 minuta zivota da potrosi na nesto, preporucujem da odgleda film.Odlican je.Jeste da je drama, ali je odlicna. (Ko je gledao Futuramu i seca se epizode Jurassic Bark, kada Fry kaze da ga je Seymour sigurno zaboravio, pa se vreme vrati nazad u januar 2000 - Seymour ceka Fry-a narednih 10 godina na istom mestu - referenca na ovo.Najtuznija epizoda Futurame) Edited April 24, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Odlican je.Jeste da je drama, ali je odlicna. Lol "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 И ја сам лолнуо на то : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Pisanje postova pred ispit. :P Pa, bre...Musko i drama.To ne ide. Mi smo valjda /manmode, za nas su eksplozije, golotinja i nasilje...Drame su yaoming.jpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 apsolutno, samo fight club! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Elem, berem GOON Odlično tempirano sve u filmu, i dužina i jednostavna priča i brutalnosti i sjajan humor. Šonu Vilijemu Skotu uloga leži kao salivena, mlaćenja su odlično odrađena, Liv Šajber car i u dijalozima i na terenu, plus što ima tako nekih malih, opičenih scena i fora i fazona koji se hvataju gotovo podsvesno (a i dosta pomaže odlčni prevod koji je radio neko baš raspoložen). Jedino što smrdi je ovaj sajdkik frend koji ide na živce u svakoj sceni. Sve u svemu, odličan izbor za društvance dok cevči pivo subotom uveče "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) jasamnepismenova preporuka: super 8 - nije lose, mada bi preferirao da je prica krenula u drugom pravcu jel onda bi bio besceler sigurno - 7/10 revova preporuka: Headhunters - norveski triler, dobar, par lol scena, vredi pogledati :) 7/10 --- The Grey - ima dobre strane (atmosvera), ali sama prica je glupa, zli vukovi, mos misliti! 6/10 Edited April 25, 2012 by RaveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 <Sigh>, priča zapravo nije o zlim vukovima... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 naravno da nije, poshto su izmislili sve shto se moglo izmisliti u vezi sa vukovima :) meni lichno je bio do jaja boring film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Rasomon (1950) http://www.imdb.com/title/tt0042876/ Куросава. Врх. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 a cat in paris - solidan - 8/10 50/50 - stanko drugar, kako mi je legao film, jao :) nemam apsolutno nista zameriti, svi su lepo oglumili, tomi standardno, a terapistkinja mi je preslatka :) i sto je najvaznije, film se zavrsio tacno kad treba, nije bilo onih nepotrebnih 5 minuta na kraju :) i muzika je dobra 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) iskreno, ne znam zasto ima tako nisku ocenu. mark foster je ako mene pitate napravio dobar film, tu je i Butler koji je momacki odglumeo. Edited April 27, 2012 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Није лош филм. Мислио сам да ће бити класично срањце, али ок, има баш добрих делова.. да не спојлујем. И ок трип са камером, скроз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Nemoj nam spojlovati ni ime filma :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 mozda je to rebus da pogodimo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Bru som... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 27, 2012 Author Report Share Posted April 27, 2012 Silent House tipujem, ili Chronicle Elem, RAMPART Odličan, ali nije standardno holivudski snimljen, tako da će verovatno da smori većinu. Vudi car, naravno, plus mnogo poznatih glumaca u manjim ili pratećim ulogama koji takođe dobro funkcionišu u sklopu priče i neortodoksne, gotovo indie prirode filma. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Мање дркања на клинке, слепци једни Е, одгледах управо и Goon, добар је, чим сам у ово доба издржао да не убрзам ни једном. ах, пардон: Goon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Опет ниси оставио име филма већ слику која ће такође да думре кроз неко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Кроз које време? До тада ће и Пип дати комплетну филмску критику филма, већина ће га увелико гледати, а ову страну више нико неће окретати. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 а ову страну више нико неће окретати. :) Па хоће, о томе се ради. Наићи ће на твој пост пре Пиповог ако буде читао редом, ево ја први с времена на време бацим поглед на неку од старијих тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Dobiće Brue honorary mention u opisu kad budem odgledao film, worry not :) Elem, berem HAYWIRE Sa strane priče prilično konfuzno, sjajna glumačka ekipa u sporednim ulogama (ako se ignoriše govedo Tejtum, tip ne ume da glumi ni da mu život zavisi od toga), glavna riba prava Amazonka, i seksi kad se namontira i uverljivo zajebana kad počne da lema (a i glumi i više nego zadovoljavajuće). Glavni hajlajt filma su izvanredno snimljene scene hand-to-hand fajtanja koje su nabijene dinamikom i adrenalinom, i povrh svega deluju uverljivo i izvodljivo, uz neke prateće sitnice koji doprinose atmosferi (riba ceo film ima masnice i ožiljke iz predhodnih borbi, iako čak i pokušava da ih sakrije pomadama i kremama). Jedino što znatno kvari celu stvar je polupani ritam filma, taman se napržiš na neko krljanje, i onda sledi 20 minuta dosadne, nezanimljive i konfuzne ekspozicije, uz priču koja zapravo i nije ništa naročito. Kraj carski odrađen :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 the change up - meh, ima dobrih fora, al je predugacak :d - 6/10 drive - solidan, ne znam cemu hejt - 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts