Dule_smor Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 ovih dana sunce je dosta aktivno sto moze prouzrokovati probleme u telekomunikaciji, ali i prelepe aurore...solarni maksimum ce biti 2013, taman na vreme, jel tako drale! :D http://winnipeg.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20110609/solar-flare-could-cause-aurora-light-show-110609/20110609/?hub=WinnipegHome http://newyork.ibtimes.com/articles/159630/20110608/video-solar-flare-provokes-northern-lights-over-new-york.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 TAKO JE DOKTORE VREME JE!!!!:D Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ja sam juče bio na jednom sastanku i u isto vreme je nestala kablovska i prestala da radi fiskalna! kraj je bilizu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kuku rekose da nece biti maksimuma u ocekivanom obliku. plus vest objavljuju mediji, koji se nikad ne bave naukom. plus naucnivi kazu da il me znaju il najebasmo. ostvaruje se wrath of kolleh Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Taj ciklus Sunca je inače 11 godina, tako da se ovo isto dešavalo i pre 11 godina, nema razloga za paniku. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jer je pre 11 godina nivo tehnologije u telekomunikaciji bio na istom nivou, pa ce uticaj sad da bude isti tj. neprimetan, jel tako bole? :) Zezanje na stranu, stvarno nije bilo isto sad i pre 11 godina, stoga iako ce ucinak da bude isti, sunce ce da radi ono sto je radilo pre 11 godina, uticaj nece jer sada ima mnogo vise tehnologija podloznih tome. Jel ce da bude armagedon, jel treba da se zakopavamo u brda i zakljucavamo u kuce ko onomad za solarnu eklipsu? Naravno da ne. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Evo kako ja to gledam - zabole me paja za telekomunikacije. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts