Kal1mero Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 samo picke beze !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Stigao mi I-20 \o/ Mada ne radujem se jos dok mi ne lupe vizu Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ne mozete ni da pretpostavite koliko puta su mi roditelji rekli da to chime se ja bavim nece nikada moci da me nahrani. "nikad ti leba neces imat od te kutije" :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Stigao mi I-20 \o/ Mada ne radujem se jos dok mi ne lupe vizu lagano. pitace te na intervjuu sho hoces da idesh tamo i tako to. ali nema tu shta :D cestitam, i srecno! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) Malo je falilo da tamo 94-5 neposredno nakon što mi se sestra rodila i kada je ja treblao da krenem u osnovu, da se porodično preselimo u Italiju. Moj ćale je gradjevinac i u Italiji ima prijatelja koji još od 80tih živi u Italiji, mogao je da sredi ćaletu posao, da mu pomogne da se smesti, sredi i sve ostalo što je baza sa početak, ali na kraju je sve prslo, valjda keva nije htela da pali, ne mogu da se setim detalja sad, mali sam bio. Edited June 14, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 cool story bro! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kome ne smeta daljina, a hoće da ode, bez obzira na diplomu (tj nedostatak iste), trebalo bi da proveri Sejšele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Iduci put slobodno embeduj link za Sejšele :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Nisam tražio na netu, već uživo pričao sa Sejšelkom Ukratko: 1. Bogu iza tregera, avionom se stiže do tamo (može brodom ali...) 2. 80.000 populacija (na valjda 3 ostrva, jedno primarno, ako sam dobro razumeo) 3. katolici većina 4. engleski, francuski i onaj (zaboravio sam, na ivici mi jezika) 5. veoma tolerantna družina, mrze samo Indijce 6. ima Srba, čak su valjda napravili i pravoslavnu crkvu tamo 7. ni sa jedne tačke ne možeš da ne vidiš more 8. na centralnom delu im je planinčina neka (nije vulkan, već ostatak nekog granita čiji je milion puta veći deo nastavio ka Himalajima), tako da cunami može samo da im sakuje 9. net i tel su im preko satelita, ali su u nekakvom procesu da to reše kabletinom od afričkog kontinenta 10. NE treba viza Kontam da je ljudima sa diplomom onda veoma lako da se zaposle tamo. Za nas bez, a jbga, matore turistkinje i sl Sledeći put kad (ako) se vidim sa tom, propitaću je za imigrante itd. Jbga, nije mi palo na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) 11. cene su im berba usiju :) sejseli su jako skupi (nivo skuplje eu drzave) i bez pozamasnog kesa u steku se ne treba odmetati, sem ako nemas nekog tamo da te izdrzava dok se ne snadjes sto se tice posla, radnu dozvolu dobijas samo ako uspes da ubedis lokalne vlasti da tvoj profil ne moze da se nadje na ostrvu, nego mora da se uveze Edited June 14, 2011 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kolika je mesečna internet pretplata? Samo to me zanima, a pecaću ribu i rakove ako treba da bih jeo :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ček jel ti beše otišao upravo tamo? 11. cene su im berba usiju :) Ah, da. To mi je pomenula, otprilike ovako: "Tupavi turisti. Imaš lepezu cena, kod Indijaca npr jeftine prodavnice, na plažama kupiš ribu, ali debeloguze turiste to ne zanima, pa ih deru po hotelima. Imaš hotele gde je noć npr i po 5.000 dolara". Ne zezam te :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) cool story bro! Pa normalno, mislim zašto bi inačne pričao o selidbi iz Srbije na topiku bežanje iz Srbije, nego da ispričam kul priču! @Sejšeli zar to nije neka izmišljena zemlja gde se otvaraju fantomske firme za utaju poreza? U suštini kome ne smeta klima i treći svet, može sasvim lepo da se živi pre svega po raznim afričkim i bliskoistočnim vukojebinama koje vape za kadrovima sa diplomom, pogotovo za inžinjerima i lekarima. Edited June 14, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Zaboravih, pored dvinijevih 11, ima i: 12. nema niti jedne zmije na ostrvima (osim ako ne povedete taštu ), ajkule niko ni ne vidi, tj nema napada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 13. vlaznost vazduha je tolika da ti pacovske horde svakodnevno prolaze kroz sobu i krevet Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 ali ja gotivim zmije, nisam se druzio sa njima jos od rata, kad sam isao u liku... nista, onda australija! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 ahahahahaha. upravo sam zamislio dulija, ćelavog sa onom bradom i u paramilitarnoj nekog uniformi sa kalašem oko ramena, kako u nekoj šumi u lici mazi zmije i priča im neku w.o.t. priču dok oko njega lete šrapneli i padaju granate. nego, jel može sa diplomom inžinjera zaštite životne sredine da se pali napolje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Sejseli - lol. iskreno, ko god je navikao na barem malo aktivnog zivota ne treba da zivi na ostrvu Bogu iza tregera. saznah na tezi nacin na Havajima. tandara pishore nacin zivota mi nekako ne ide u 20tim. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Ček jel ti beše otišao upravo tamo? Ah, da. To mi je pomenula, otprilike ovako: "Tupavi turisti. Imaš lepezu cena, kod Indijaca npr jeftine prodavnice, na plažama kupiš ribu, ali debeloguze turiste to ne zanima, pa ih deru po hotelima. Imaš hotele gde je noć npr i po 5.000 dolara". Ne zezam te :) ja sam na mauricijusu sto se tice cena, lik s kojim se druzim odavde ima tamo porodicu pa mi prica. stanovi su duplo skuplji, prodavnica je skuplja, restorani su skuplji, pivo je skuplje. nema veze s turistima :) jednostavno, sejseli rade na tome da postanu ekskluzivno ostrvo, i ide im :) http://www.pintprice.com/region.php?/Seychelles/EUR.htm Edited June 15, 2011 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Двини, шта се прича за Шри Ланку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ne znam :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Imam jedno pitanje mozda neko ko je radio skoro Americku vizu zna odgovor. Imam sve dokumente spremne. Samo me brine da li ce mi praviti problem sto su mi izvod iz maticne knjige rodjenih i drzavljanstvo iz 2010. godine. Od pre 2 godine poceli su da izdaju "dugotrajne" izvode. Ranije su valjda trajali 6 meseci a i bili su za jednu upotrebu. Da bi smanjili guzve poceli su da izdaju dokumente koji se koriste samo za uvid pri izradi licne karte, pasosa itd. Znaci moji izvodi su VAZECI. Zvao sam ambasadu ali tamo su me prespamovali automati nema uopste operatera. Zvao sam Medjunarodni Akademski Centar i tamo su mi rekli da nebi trebalo da bude problema ako su izvodi vazeci, a jesu. Ali kao da proverim kada budem kupio onaj PIN i zvao ih da zakazem. Ako ne mogu ti dokumenti onda cu morati da vadim nove a to je jos 2 nedelje cekanja. A razlog zasto o tome nisam misli ranije je sto sam u potsvesti imao da su mi ti izvodi u fijoci i da su idalje vazeci. Nije mi padalo na pamet da postoji sansa da mi traze "sveze" dokumente. I jos jedno pitanje slicne prirode. Treba na uvid da ponesem licne karte/pasose roditelja. Pasosi su im odavno istekli a caletova licna karta je ko za kurac istekla pre par dana a tek je sad primetio. Oce biti frka oko toga? U sustini imam taj I-20 i tu garanciju iz banke sto je po mojim nekim svatanjima 90% vize jer su to sustinski dva najbitnija papira. Ovo ostalo su samo prateca dokumenta pa cenim da nebi trebalo da bude problema oko istih. Ajd Formi ili neko od abroad drugara ako ima neke informacije o ovome ili zna nekog koga mogu da pitam nek pomaze :) Mada cu ja sutra ili prekosutra da zakazem razgovor pa cu pitati Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 U jee... ispada da je teze Srbinu dobiti americhku vizu u Srbiji nego u Rusiji Shto se tiche izvoda, ne bi trebalo da bude problem ako je vazeci. Veci problem moze da bude LK caleta, dok sa pasoshima ne znam kako ide (u principu ne moraju tvoji roditelji da budu putuju po svetu da bi tebe pustili u US of A). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 nije chizra, nego ch1zra!!!!1!! desi chizra brate, nema te k'o zod rune 8) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Bilo bi lepo da kaze gde je sad, cisto da ima covek u glavi na koga moze da naleti i zicari smestaj kad ode preko :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts