LepYbre Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 (edited) Engleski mi je na max skill, jedino sto za ove poslove koje nude nemam iskustvo pa samim tim jedino bi mogao da radim kao cistacica :) Kao sto kaze Kurcoglu jos jedno iskustvo sta me briga idem sutra u agenciju da vidim sta ce da mi kazu. @dule_smor Ja koliko vidim nase agencije rade samo cistace,konobare,kuvare,mesare i fotografe, ostali su verovatno iz zemlje iz koje je brod. Ovo je samo jeftina radna snaga :) Edited February 12, 2014 by LepYbre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Traže se lekari. Moraš da polažeš neki testis jer si ti faktički oficir na brodu i to je to, posle se prijaviš i čekaš. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 da sam senior memeber i da znam duleta irl rekao bih da je to idealan posao za njega posto ce zbog "talasa" imati opravdanje da stalno tetura po brodu, ali posto nisam, zadrzacu fazon-komentar za sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Nije nego je takva agencija. I mornari, mehanicari itd itd isto rade po brodovima iz svih delova sveta. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Traze doktore, 3k evra plata. Bar je tako bilo u jednoj NS agenciji pre jedno mesec-dva. Dule, ako te ozbiljno zanima, jav' se na PM, pa cu ti proslediti kontakt. pa sto da ne, uzmem neplaceno godinu dana ovde i zaradim neku paru na brodu, daj kontakt pa cu razmisliti:) Traže se lekari. Moraš da polažeš neki testis jer si ti faktički oficir na brodu i to je to, posle se prijaviš i čekaš. pa ja sam inace rezervni sanitetski oficir sro, to je to, sledece je kapetan broda! :D da sam senior memeber i da znam duleta irl rekao bih da je to idealan posao za njega posto ce zbog "talasa" imati opravdanje da stalno tetura po brodu, ali posto nisam, zadrzacu fazon-komentar za sebe sekira drug...ali salu na stranu, nadam se da na tim brodovima nema sea sicknessa, posto sam osetljiv na to:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 I najveci brodovi ljuljaju na otvorenom okeanu ako je lose vreme. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 nista, onda cu poneti dramamin i rakiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 ali salu na stranu, nadam se da na tim brodovima nema sea sicknessa, posto sam osetljiv na to:) Pošto si redovan na brodovima koji plove morima, pa znaš koliko si osetljiv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 mislim generalno na motion sickness, muka mi je u busu recimo kad su krivine itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 pa sto da ne, uzmem neplaceno godinu dana ovde i zaradim neku paru na brodu, daj kontakt pa cu razmisliti:) pa ja sam inace rezervni sanitetski oficir sro, to je to, sledece je kapetan broda! :D sekira drug...ali salu na stranu, nadam se da na tim brodovima nema sea sicknessa, posto sam osetljiv na to:) ja već znam jednog tvog kolegu koji je sad otišao pre mesec dana, Milenin drug Aca, verovatno ga i ti znaš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Ne znam Acu sa medicine, nismo Milena i ja bili u istim grupama. Al pitacu je bas kad je vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Da se napravi jedan Vodic za emigraciju podforum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Spu [RuR] Posted July 15, 2014 Popular Post Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Da se javim i ja jer 99% da ću da šturam ... Danas predao sve papire i očekujem za koju nedelju radnu dozvolu za Nemačku. Našli nas preko Linkedin-a, kontaktirali nas, bili na intervjuu ortak i ja iz firme, oni bili zadovoljni i ponudili nam ugovor koji nismo mogli da odbijemo ... Mašinstvo je u pitanju, turbočardžeri za automobile, prosečna nemačka plata za mašinskog inžinjera, al 6 nedelja odmora, penzija njihova, ugovor za stalno. Neki mali dićgra al gotivan baš, ima aerodrom u blizini za skakanje i brda za bajs tako da sam ja hepi čoek. Doduše ne znam šta ću sa curom i stanom, al' dobro, otom potom! Edited July 15, 2014 by spu 37 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 cura, jebiga, jal se ženiš, jal neka helga posle 6 meseci. Stan iznajmi nekim niggerovim studentkinjama i banja Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Bravo spuleta! :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Mašinstvo je u pitanju, turbočardžeri za automobile Ocekujemo za par meseci neke hints and tips za tjuniranje kola :) GG! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 fala drugarići, ako neko bude u blizini Frankfurta, nek baci pm :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 svaka cast care, bar neko da vidi leba od masinca :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Bravo Spu! Koji tacno grad? Kakav si sa nemackim? Preporucio bih ti da polozis C1 da mozes posle 5 godina da apliciras za Nemacko drzavljanstvo. Takodje moras malo da naucis istorije i to ali to je vec najmanji problem. Zelim ti srecan pocetak :) 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Bravo spu, svaka dala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Срећно Спу! Пошаљи неку турбину на тестирање Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dogovoreno za turbinu, daj samo dimenzije motora pa ce ga zbudzimo :P Gradic je Krichheimbolanden - KiBo u slengu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Takoe bre matori! Iskidaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 bravo spu care, odzivo malo pravog zivota za sve nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts