Zikica_Pavic Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) Elem, devojka i ja bi da bezimo preko. manje vise nebitno gde, bitno je otici iz srbije. albanija, rumuni, bugari i slicni otpadaju ofc, al manje vise sve ostalo dolazi u obzir... ja licno naginjem ka kanadi i australiji/zelandu, mozda cak i amerika. jebiga ne moram da ucim novi jezik unapred. jes da bi mi za kanadu dobro dosao francuski, al mogu i sa eng da prodjem.... e sad, gde je "najlakse" otici, ko ima otvorene konkurse itd, kojoj drzavi treba kojih profila, koji papiri su potrebni, koga cimati, da li se isplati ici u ambasade sa pricom "mi bi da prebegnemo kod vas" ? Takodje, da li vece sanse imamo kao mladi bracni par, ili samo kao mladi par. ovoje smo dipl. inz masinstva, i to pravi dipl inz, ne master kurtoni :) jel iko ima ikakva iskustva po ovom pitanju ? znam da je krule pre par godina pokusavao nesto IIRC, al za ostale ne'm pojma. aj pomagajte kako znate i umete, dogorelo je do prstiju :) mendzi sokole, ko je rekao da ocekujem med i mleko ? ali kad si vec pitao : - mislim da srbija nije stabilna ni u kom pogledu, - mislim da ce izbiti neko veliko sranje u skorije vreme, da li cemo se poklati medjusobno ili opet sa nekim od komshija svejedno. - mislim da me u srbiji ne placaju onoliko koliko radim i vredim - moram da probam da odem preko, makar da vidim kako je. ko zna, mozda pocnem da cenim ovo ovde jednog dana. a mozda ce se ispostaviti da mi je tamo negde bolje. @ doca pravi d2 igraci ne prodaju iteme koje nadju, oni ih gomilaju, ili poklanjaju ortacima. @ BISS hvala, bacicu oko na ovo. Kada bi svi gledali ocima kojim ti gledas,svi bi bezali odavde.Nije ni to resenje.Da se ti i tvoja devojka zaposlite negde,sa ukupnom platom od da kazemo 60.000 dinara,mozete da zivite super.Sad ako ti hoces kavijar da jedes i svaki dan po 10 kila mesa,moras da se pomiris sa cinjenicom da to ovde neces da dozivis.Sto se tice placanja,niko nije placen za rad onoliko koliko vredi.Ja radim u PMC automotive.Fiatov koperant.Radno vreme mi je od 6 ujutro do 2 posle podne.Samo sto ja ostajem svaki put do 4 sata.Mesecno izadjem na preko 40 sati prekovremenog,sa svakom radnom subotom i 2 radne nedelje i primim jedva 38.000 dinara a trebao bih najmanje po zakonu i ugovoru,da primam skoro 50.000.Meni je fiksna plata bez regresa,prevoza i toplog obroka 29.000 kada dodas ostalo izadjem na 35.000 bez prekovremenog.Ako znaci skoro 50 sati prekovremenog vredi 3.000 dinara e onda ga jebi.Doduse mesecno ne mogu da ti plate zakonski vise od 32 h prekovremenog.Ali opet 3.000 dinara za 32 sata je malo jer ti sat kosta 214 dinara. Jebi ga...moze im se.A ovi zabari sto rade tu kao sefovi i mehanicari,oni dnevno imaju topli obrok 39 evra. Edited September 6, 2012 by Zikica_Pavic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ko je ovaj nekromanser? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 koji žikica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Zikica Pavic inb4 polizes mi glavic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Da se ti i tvoja devojka zaposlite negde, sa ukupnom platom od da kazemo 60.000 dinara,mozete da zivite super. lol Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 moze da se prezivi super, to je hteo da kaze :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Dobro, u Kragujevcu verovatno jeste svašta jeftinije nego u Beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 A možda i podrazumeva da niko nije podstanar. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 pa dobro, nekom je super život da vozi bicikl po keju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 I uglavno da se fura parizer nakoso. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 60 hiljada za dvoje je onaj nivo zarade da ne gledaš baš svaku cenu kad odeš u nabavku i da eventulano kupiš i neki slatkiš posle ručka. sedam dana u sutomoru autobusom ako se od januara do jula prištedi na pomenutim slatkišima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Jeste 60k ok donekle :D ako necete da imate dece :D Mislim snalaze se ljudi i sa manje para ....svejedno mu post nije na mestu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 pa zavisi sta je " na mestu" nekad je i meni san bio da imam 500 maraka, ziveo bi ko car od 23 godine :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 eh 500 maraka/evra...btw, otkad sam dobio resenje vise se i ne trudim da razmatram neke opcije da palim preko, ulenjio sam se samo tako...mada mozda sad od jeseni krenem na kurs nemackog, onako cisto za moju dushu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 ajne schnaps bitte und groose bira Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Кад ћеш да кренеш и у стрељану? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 prvo u teretanu da se nagruvam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 (edited) Jel ko Arnold ?! Edited September 9, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Претерано је то, не би му лепо стајала униформа, изгледао би ко потрошни крупни редов, а он циља на више рангове и специјалне јединице. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 chief medical officer, black ops, psychological warfare i te fore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Koja je realnost dobiti posao u Bg-u sa biroa i bez stranke Dule? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 mislis kao lekar...nemam pojma, ja nisam ni pokusavao u bgu prakticno, ali po pricama rekao bih da je minorna verovatnoca za tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Veoma mala. Evo u maju je bio konkurs u VMA, i za lekare izmedju ostalog. Tacno se zna ko ce biti primljen. 1 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 No Maras 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts