RaveN Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 kakav topik, moyo, daj neki update! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 bežanje iz sobe by reki 2 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Dve koleginice idu da rade und zive u Austriji...steta... Nisam.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted February 1, 2014 Popular Post Report Share Posted February 1, 2014 (edited) Evo ukratko :D Prvu godinu bio u Wyomingu. Bilo je ok. Dosta pitom kraj, fini ljudi. Prilagodjavao se njihovom sistemu, unapredjivao jezik i ostalo. Ziveo u domu sa hranom, imao sljaku tako da je bilo ok. Drugu godinu se prebacio na junior college u Illinoisu. 25 min od St Louisa. Bilo je teze, zive u kuci sa saigracima sa dosta drame bez placene hrane ali bilo je ok. Dobio tu prvu dvogodisnju diplomu, Associate in Science. Upoznao brdo ljudi. Idem tamo svaki raspust. I evo me sad u Missouriju na 3. godini. Izabrao sam major. Civil engeneering technology. Prvi semestar sabio sa maksimalnim ocenama ali sam jako nezadovoljan trenerom i celim kosarkaskim programom. Takodje nemam uslova za sljaku tako da cu 99% da trazim nesto novo na prolece. Bice to 4 skole za 4 godine ali jbg tako se sve namesta. U svakom slucaju gomila iskustva, dosta sam ukapirao o zivotu ovde, sve vise mi se gade price iz Srbije koje cujem od mojih i to mi sluzi kao motivacija. Ne znam gde cu zavrsiti ali zasad ide kako ide, ja bi rekao ok. @topic Ja bi preporucio svakome ko ima neke varijante za beg, makar i privremeni da pokusa u svakom slucaju. Cisto radi iskustva ako nista drugo Edited February 1, 2014 by moyo 10 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Ne okreci se, sine.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Sto? Sad cemo da odradimo revoluciju pa onda moze da se vrati, da mu sudimo kao izdajniku :D 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 samo udri moyo kurac za depresivnu srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Ne zive svi na karaburmi, kili. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Нема овде депре. 2 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Ne okreci se, sine.... ...daleko je sunce. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 idemoo ko zadnji izadje nek ugasi svetlo ft. b92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Нема овде депре. Ako imas dobru šemu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Dve koleginice idu da rade und zive u Austriji...steta... Nisam.... moglo je i bez zadnjeg kvadrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Da su drugacije okolnosti bio bi jos jedan :DDDDD :DDD :DDDDDD ...daleko je sunce. Blize je nego Srbiji.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 hahaha i ovaj draganče da baci ponekad dobru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 au sta si mi rekao za kevine patofne.. ccc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 boli te uvo brada ti daje +10000 na carevanje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Dragance ima bradu Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Sad kad je stariji mora da se brije plavom a ne crvenom stranom gumice :o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 wat, ja imam jaku bradu o_O :D inache, obrijao sam se juche posle 3 nedelje or so :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 strong beard, so manly, much testosteron :) 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 hajd da ne otvaram novi topic.. Drugar me u poslednjih mesec dana bas nesto napinje da idemo da radimo na prekookeanskim brodovima. Znam da ima ljudi iz Srbije koji idu stalno i da je sljaka teska po 12+h se ne staje al sta fali bolje nego da sedim ovde i citam rur i reddit. Ja pitam vas da li mozda znate nekog ko je isao da radi na brodu i znate neki dodatni info, eventualno koja je agencija dobra i koliko para od prilike uzimaju agencije za to. Ja ih pitao mailom ali izbegavaju da odgovore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 hajd da ne otvaram novi topic.. Drugar me u poslednjih mesec dana bas nesto napinje da idemo da radimo na prekookeanskim brodovima. Znam da ima ljudi iz Srbije koji idu stalno i da je sljaka teska po 12+h se ne staje al sta fali bolje nego da sedim ovde i citam rur i reddit. Ja pitam vas da li mozda znate nekog ko je isao da radi na brodu i znate neki dodatni info, eventualno koja je agencija dobra i koliko para od prilike uzimaju agencije za to. Ja ih pitao mailom ali izbegavaju da odgovore Najbolja je safecruise na nbg. Ukupni troskovi (ukoliko si iz bgd ili blizu) su oko 700e. http://www.radnabrodu.com Eto ti pa citaj. 1 Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Cini mi se da je bio topic o tome koliko se secam, ali aj da pomognem koliko mogu :) Dobar drugar i njegov rodjeni brat su sljakali po tim brodovima par godina, tako da mogu ukratko da ti prenesem njihova iskustva...isli su preko neke hrvatske agencije, ne znam tacno koja da ne lupam, ali kazu da bas dosta ljudi sa ovih prostora ide preko nje, ako hoces mogu da se raspitam. Sto se toga tice sve je bilo ok, nikakva prevara. Sto se posla kao posla tice, te poslove rade uglavnom ljudi sa ovih prostora, filipinci i ostali narodi treceg sveta, mnogo se radi, bas mnogo, da je nesto placeno i nije, pogotovo ti prvi ugovori ali moze da se napreduje i kroz par ugovora ako se pokazes i vladas engleskim moze da se zaraduje fina kinta, ali kako mi oni rekose vecina ljudi u celom tom procesu odustane. Pozitivna strana je sto moze biti zanimljivo iskustvo i sto, aj da kazes proputujes pola sveta, ali i to je diskutabilno, koliko ti od svega toga i mozes da vidis. Dobro je sto bi isli vas dvojica, posto kad odes tako negde u tri lepe, u novo i nepoznato, dosta je lakse kad imas nekog svog. Kao sto rekoh, samo ti prenosim njihova iskustva, da je sjajno nije, ali sta znam...ako si mlad i sto se kaze nemas ni kuceta ni maceta, a ne vidis nikakvu perspektivu ovde, ladis muda, fizikalises za 20e dnevno i slicno, vredi probati tako nesto, u svakom slucaju iskustvo vise. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 jel traze lekare na tim brodovima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts