Dule_smor Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 a gde kupujem, ima ovde negde ili mora tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 A što ne bi letovao u Evropi, ima toliko lepih mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 realno, Paralija je vrh! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 i Budva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 i Budva! Другачије бактерије су тамо . Наш пробиотик не вреди :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted August 20, 2014 Popular Post Report Share Posted August 20, 2014 a gde kupujem, ima ovde negde ili mora tamo? mesara 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 a gde kupujem, ima ovde negde ili mora tamo? Тамо купујеш. Рећи ће ти то водичи у аутобусу и како се зову пилуле :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Nikako Egipat, imaju restrikcije struje po 8 do 9 sati... najbolje Buljarice ili Sutomore .... ili.... ČANJ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 nemojte u grcku da se grcite, dodjite u prčanj da se ... odmorite uhuhueee 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 koji smo bogovi humora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Jel bio neko na grckom ostrvu Evia? Cuo sam da je ok, onako penzionerski ali to mi i odgovara, a zgodno mi je sto je relativno blizu Atine pa bih mogao da skoknem na dan ili dva do tamo... Trenutno sam na Eviji, mesto Pefki. Za odmor dušu dalo. Šljunkovita plaža duga ~4km, bistra voda, taman za kupanje (nije bara). Gradska voda je za piće. Atina je udaljena ~180km ako se ide kopnom preko Halkide. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 to deluje skroz prihvatljivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 (edited) Trenutno sam na Eviji, mesto Pefki. Za odmor dušu dalo. Šljunkovita plaža duga ~4km, bistra voda, taman za kupanje (nije bara). Gradska voda je za piće. Atina je udaljena ~180km ako se ide kopnom preko Halkide. U bre, pa ovo odgovor na post iz maja :) U medjuvremenu sam i ja bio tamo, doduse na jugu, blizu mesta Kymi i jeste do jaja, meni je najbolje bilo sto ima jako malo stranaca uopste, a samim ti u ovom delu gde sam ja bio skoro i da nema ekipe odavde :) Evo par slika s jedne od najlepsih plaza na kojima sam bio, Kalianos na jugu, doduse to je od tebe udaljeno oko 250km :( I jedna "pogled s terase" Edited August 25, 2014 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 i meni se najvise svidelo to sto na Siciliji u ovom mestu u kom sam bila nije bilo skoro uopste stranaca. naisla sam samo na jedne nemce, dva para amerikanaca i jedne ruse za 8 dana. od italijana naravno niko nije znao engleski, u restoranima je meni na italijanskom, nisam nista razumela i nisam imala pojma sta jedem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Dule Egipat je odlican doduse tako je bilo nekada davno pre nekih 6-7 godina :P Kairo je prljav i odvratan :P i jebga. Piramide su a must, ko zna da li ce ih biti tu kada sledeci put budes dosao :D Aleksandriju apsolutno ne moras da posecujes Lighthouse je srusen poodavno, a nesto se secam da nije bas bilo prijatno setati se ni tada Luxor takodje obavezno, filmski je prosetati se i pogledati sve to Kupanje u egiptu je sjajno, more predivno, obavezno proveri opciju ronjenja sa bocom, prejeftino je i iskustvo za sebe Klopa i usluga odlicni Pivo, Stella neka njihova meni je bilo sasvim dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ja više ne idem nigde u apartmane i hotele, od ovog leta - samo šator.. sloboda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 imamo razlicito shvatanje slobode :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 i tuširanja očigledno :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Dule Egipat je odlican doduse tako je bilo nekada davno pre nekih 6-7 godina :P Kairo je prljav i odvratan :P i jebga. Piramide su a must, ko zna da li ce ih biti tu kada sledeci put budes dosao :D Aleksandriju apsolutno ne moras da posecujes Lighthouse je srusen poodavno, a nesto se secam da nije bas bilo prijatno setati se ni tada Luxor takodje obavezno, filmski je prosetati se i pogledati sve to Kupanje u egiptu je sjajno, more predivno, obavezno proveri opciju ronjenja sa bocom, prejeftino je i iskustvo za sebe Klopa i usluga odlicni Pivo, Stella neka njihova meni je bilo sasvim dobro :) hvala brate, jedva cekam da stignem i da se smestim, uhvatila me putna groznica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ma ja sam to ubeđivala Duleta da idem šatorom u Egipat a Marina, svaka čast na letovanju na Siciliji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Vitjo, it is I, Sheyn, zaboravljamsifre, Dunja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 pics :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 alo, smirite se pics :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ma ja sam to ubeđivala Duleta da idem šatorom u Egipat a Marina, svaka čast na letovanju na Siciliji :) nije poenta destinacija, nego smestaj. sator mi nekako ne ide za more. vruce je, slano, masno od kreme, peskovito... hvala :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Ko ide u sator ne maze se kremom vec rakijom sa uljem i lukom 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts