Shomi~ Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ove godine nigde, poslednjih 6 sam isao u Grcku, ako jos jednom vidim evzoni poludecu, a CG ne dolazi u obzir, tako da bleja u bgu i mozda do Gornjeg Milanovca na 2 nedelje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ne isplati se kad ides sam mozda ! :) Prosle godine sam isao na Lefkadu kolima... nas 12oro ukupno.. sa 3 automobila. Benzin do tamo i nazad + benzin po ostrvu + smestaj ... smo platili po coveku nesto oko 200 eur.. tipa benzin 90 + 115-120 10 dana smestaja (pri tom smo iznajmili celu vilu). I Lefkada ima najobicniji most kao vezu sa kopnom, kakvi podmorski tuneli i kurci. Ove godine ista kombinacija, kolima s drugarima... 2 nedelje na Krf. IDEMO! Meni se ne isplati jer ne volim da vozim. Avion-ostrvo-100 eura za renatakar i cao. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 tamo kola u najam, posto miha jos nije naucio da vozi motor...:D nije ni njegov tata :D meni se smeši crna gora :DD :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Što kad možeš i ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 jebi ga, zapravo znam gomilu ljudi koji imaju kuće i stanove dole i svi će izgleda biti tamo u isto vreme pa je greota da se ne ode also piv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Na to drugo sam i mislio :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ove godine nigde, poslednjih 6 sam isao u Grcku, ako jos jednom vidim evzoni poludecu, a CG ne dolazi u obzir, tako da bleja u bgu i mozda do Gornjeg Milanovca na 2 nedelje :) Ти си из гм-а ?:)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Nisam, ali imam kucu tamo! I neku familiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) i ja otkad znam za sebe sam u CG(sutomore)... jbg, dole tetka i burazer, pa kod njih sljakam i letujem, sve mi besplatno i budem po mesec ipo dana.... tako da se ne zalim, ali bih svakako voleo da vidim malo sveta u skorijoj buducnosti :) Edited May 24, 2013 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Nisam, ali imam kucu tamo! I neku familiju :) Мени је ћале одатле два зета и шта све не !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Pa jel imas i dalje nesto/nekoga tamo, ides ponekad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Па имам :) тамо ми живе брат и сестра од стрица :) Edited May 23, 2013 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 nije ni njegov tata :D i nece :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 I Lefkada ima najobicniji most kao vezu sa kopnom, kakvi podmorski tuneli i kurci. Sama Lefkada je povezana mostom, ali pre toga, oko 20-30 km imas kod mesta Preveza podvodni tunel kroz koji prolazis da bi dosao do Lefkade, verovatno je na to mislio. Inace bio sam i ja na Lefkadi i super je stvarno, mislim za sada najbolje mesto na kome sam bio u Grckoj. Samo sto bez kola ne vredi ici jer neces videti nista sto bi valjalo i najbolje je svaki dan se svrckati na drugu plazu na ostrvu, a stvarno ima fantasticnih. Ja sam samo na Lefkadi za 10 dana presao 1000 km. Tako da ili odlazak kolima tamo ili racnunanje na rent a car koji nije jeftin. Ako neko ode autobusom i bude u Nidriju (ili cak bilo kojem drugom mestu) celo letovanje onda je bolje da ide na Halkidiki da se ne smara do Lefkade. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 dal je moguce da se i dalje ide u cg zbog pivkad ce to prestati da bude aktuelno vise :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 jebiga matori, ne idu svi u peru i panamu na piv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 jebem li ga, u mojoj glavi grcka i bugarska su jeftinije od cg, a svaka zemlja je bolja za provesti vise od 2 dana od crne gore. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 i ja otkad znam za sebe sam u CG(sutomore)... jbg, dole tetka i burazer, pa kod njih sljakam i letujem, sve mi besplatno i budem po mesec ipo dana.... tako da se zalim, ali bih svakako voleo da vidim malo sveta u skorijoj buducnosti :) realno... malo kupas malo radis! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 jebem li ga, u mojoj glavi grcka i bugarska su jeftinije od cg, a svaka zemlja je bolja za provesti vise od 2 dana od crne gore. ladno sam mislio da ovo kili pise :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) Croatia, here I come! o/ Edited May 24, 2013 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted May 24, 2013 Popular Post Report Share Posted May 24, 2013 kad vidim ove slike, jedva cekam da osvojimo hrvatsku i povratimo more 4 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 ja cu u Lisabon,najbolje da cu da idem na te samr fan varijante i grcki paradajz srpski turizam 1 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Ko ide dolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 neko siromasan mi je dao minus Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 jer realan ovaj spot sa audijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts