Popular Post manson Posted June 5 Popular Post Report Share Posted June 5 Pojavilo se i meni sada. Dodao. Ali kada odem na tagovi za RS i MK piše aktivno, za CG ne postoji :)Isto taj postpaid tag iz pošte.Možda se osveži kasnije :)I CG sada ima status aktivan.E sad, koji ću q tamo uopšte :) 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6 Report Share Posted June 6 On 6/5/2024 at 3:22 PM, manson said: I CG sada ima status aktivan. E sad, koji ću q tamo uopšte 🙂 nikad ne znaš kad će put da te tamo nanese! ali da, u pravu si, integrisanje Grčke pa i Hrvatske bi bilo mnogo pametnije u ovom trenutku 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 6 Report Share Posted June 6 ko je iskusni ovde letovalac u grckoj, dajte neke preporuke gde na sitoniju najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6 Report Share Posted June 6 Nebitno je, sve je isto sranje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6 Report Share Posted June 6 Neos Marmaras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 6 Report Share Posted June 6 Atos ti je najbolja opcija Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 7 Report Share Posted June 7 hehe uzeh smestaj u neos-u, dajte sad jos neke savete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7 Report Share Posted June 7 Postoje dve plaže idi na obe jer su odlične Parking je problematičan tako da uguzi auto u neku hladovinu čim dođeš i ne mrdaj ga do odlaska. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 7 Report Share Posted June 7 da, to sam skontao, mada je nas smestaj gore na obodu sume (gde pise akropoleos) i kao sto sam gledao na street viewu u teoriji bi trebalo da ima mesta za parking 😄 ajde pa nek mi se sa srecom, hvala vudu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7 Report Share Posted June 7 Super, tu će biti, samo ne silazi u grad kolima 😅 Kako misliš "naš smeštaj", S KIM IDEŠ REKI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 7 Report Share Posted June 7 sa burazerom 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7 Report Share Posted June 7 19 hours ago, reki said: ko je iskusni ovde letovalac u grckoj, dajte neke preporuke gde na sitoniju najbolje! ja ću ti predložiti neka mesta sa druge strane u odnosu na Neos pa ako te ne mrzi: Vourvourou - super malo mesto, svaka plaža odlična, prekoputa Diaporos ostrvo i tu neka druga mala prateća ostrva, ima neka fora otprilike i konjima da te prebace na ostrvo ali svakako ima čamci, makar za izlet da odeš. Kalamitsi plaža - jedna od najlepših plaža imho, ima kul orijentaciju, pa onda neki veliki kamen tu blizu obale mož' da doplivaš pa malo gnjuriš, ima i taverna neka lokalna grčka super prave hranu. Tigania - isto odlična plaža iz dva dela, jedan kafe/bar ima i hrana, ako dođeš malo ranije zabodeš mesto pod suncobranom koji je zapravo od palme i onako ide do poda, uvek hlad, isto ima neki deo sa kamenjem za istraživanje itd. I onda bonus kad si već tu, a kačio sam ovde sliku svojevremeno, možeš da se voziš ovim: sve ovo na slici su full izgrađeni putevi sa trotoarima, banderama, kanalizacijom itd, ali nema nijedne kuće 🙂 grci uzeli neke pare iz EU ili nešto, ali taj projekat je puk'o a nekako je završen ceo infrastrukturni deo. Malo je creepy kad vidiš sve ful novo ulica, asfalt, trotoar a na mestu gde treba da su kuće je rastinje 🙂 i onda imaš putokaze na podu da se snađeš jer u suprotnom moraš da otvoriš pljeskavičarnicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7 Report Share Posted June 7 On 6/5/2024 at 7:44 AM, Dende said: Ja, na zalost, nemam decu, a ni kera. Radimo supruga i ja na tome. Dok sam bio u Srbiji imao sam kerove, macku, jeza, hrcka, itd. Svi uginuli u dubokoj starosti, lecio i placao dokle god je moglo. Nije da mrzim zivotinje, ali zna se red - ljudi, pa zivotinje. Ti si ziveo na zapadu pa znas da ovde ljudi tretiraju zivotinje kao ljude. U nekim slucajevima cak, zivotinje imaju veca prava od ljudi. Eto, samo to sam mislio. Sergej da odrsmrdi na kerecu plazu. ma ok razumljivo, ne volim ni ja preterivanja ni sa jedne strane, ali nemam ništa protiv ako neko smatra životinju kao za svoje dete, njegovo pravo. Sve dok mi ta životinja meni lično ne smeta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LaG Posted June 8 Popular Post Report Share Posted June 8 Idem i ove godine na more 5 2 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 10 Report Share Posted June 10 ti ga zivis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 10 Report Share Posted June 10 (edited) On 6/7/2024 at 3:35 PM, Lucky said: ja ću ti predložiti neka mesta sa druge strane u odnosu na Neos pa ako te ne mrzi: Vourvourou - super malo mesto, svaka plaža odlična, prekoputa Diaporos ostrvo i tu neka druga mala prateća ostrva, ima neka fora otprilike i konjima da te prebace na ostrvo ali svakako ima čamci, makar za izlet da odeš. Kalamitsi plaža - jedna od najlepših plaža imho, ima kul orijentaciju, pa onda neki veliki kamen tu blizu obale mož' da doplivaš pa malo gnjuriš, ima i taverna neka lokalna grčka super prave hranu. Tigania - isto odlična plaža iz dva dela, jedan kafe/bar ima i hrana, ako dođeš malo ranije zabodeš mesto pod suncobranom koji je zapravo od palme i onako ide do poda, uvek hlad, isto ima neki deo sa kamenjem za istraživanje itd. I onda bonus kad si već tu, a kačio sam ovde sliku svojevremeno, možeš da se voziš ovim: sve ovo na slici su full izgrađeni putevi sa trotoarima, banderama, kanalizacijom itd, ali nema nijedne kuće 🙂 grci uzeli neke pare iz EU ili nešto, ali taj projekat je puk'o a nekako je završen ceo infrastrukturni deo. Malo je creepy kad vidiš sve ful novo ulica, asfalt, trotoar a na mestu gde treba da su kuće je rastinje 🙂 i onda imaš putokaze na podu da se snađeš jer u suprotnom moraš da otvoriš pljeskavičarnicu. hvala laki, nemoj citati guzvu u gazi, tu sam pisao neke ruzne stvari o tebi Edited June 10 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 11 Report Share Posted June 11 Jedino sto su te sve plaze na totalno drugoj strani prsta. Imalo bi vise logike da je uzeo u Sartiju apartman. Ali reki gonna reki, uzme apartman random odabirom, i onda istrazuje. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fatboy Posted June 11 Popular Post Report Share Posted June 11 (edited) On 6/8/2024 at 1:26 PM, LaG said: Idem i ove godine na more ..već vidim fotku sa odmora.... Edited June 11 by fatboy 3 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11 Report Share Posted June 11 Do Vorvorua ima pola sata kolima, nije na marsu. A i šta fali levoj strani, top je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11 Report Share Posted June 11 5 hours ago, Diego said: Jedino sto su te sve plaze na totalno drugoj strani prsta. Imalo bi vise logike da je uzeo u Sartiju apartman. Ali reki gonna reki, uzme apartman random odabirom, i onda istrazuje. 1 hour ago, voodoo_ said: Do Vorvorua ima pola sata kolima, nije na marsu. A i šta fali levoj strani, top je leva je ok, ali je nekako više urbana nego desna, na kraju krajeva i sve veće prodavnice itd su sa te leve strane. ja sam zato išao na desnu no realno ima ok stvari i na levoj. cela sitonija je svakako bolja nego kasandra svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12 Report Share Posted June 12 ja ne idem na morryyy ove godiny 😞 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 12 Report Share Posted June 12 zasto igory o igory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13 Report Share Posted June 13 ne smemyy Spoiler https://www.facebook.com/watch/?v=115349785924945 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 13 Report Share Posted June 13 Pa dobro, možeš odmah početkom sledeće! 1 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27 Report Share Posted July 27 Vozim kroz HR, dizel 171 RSD/L. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts