Dule_smor Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Najsigurnije je da odradis magnet LS kicme, tu ce se najbolje videti da nije mozda diskus hernija...fizikalne terapije nemoj dok ne prodje bolSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 zaboravite vitamin D i peršun, zna se šta je ol' skul - roze kečap! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 To se i meni desilo jednom kad sam izalazio iz kola, prikljestio si malo nerv neki, proci ce. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 (edited) Povredio sam zglob desne ruke najverovatnije od udaranja u fokusere i dzak. Namestanje ruke u odredjeni polozaj i pokusaja da se nesto njom podigne ili povuce prouzrokuje bol u zglobu sake, otprilike gde prolazi ulnarni nerv. Zeleo bih da se vratim na trening, ali bojim se da mi se pojaca intezitet bola na nivo koji je bio dok sam trenirao pa da moram ponovo da pravim pauze. Da li je ovo neko prikljestenje nerva ili je problem sa kostima u saci oko zgloba? Preporucite, ako znate, nekog ortopeda/fizioterapeuta kod koga bih mogao da odem privatno na pregled. Edited January 24, 2018 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Koja je fora sa lekovima na kojima na kutiji pise "samo na recept" a lekar opste prakse kaze da ne ide na recept? (proverio sam posle isto kod specijaliste koji je potvrdio, kaze da kod nas sve sto valja ne ide na recept :D). Placam jebeni alergijski sprej za nos 2500, sokirao sam se kad mi je rekla ova u apoteci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 pa fora je što lekove na recept pokriva država a državi je dosadilo da pokriva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 samo na recept znaci da apotekar ne sme da izda bez lekarskog recepta, bilo da je to "drzavni" recept koji se ne placa bilo da je "privatni" koji se placa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 dule pomozi pre neki dan sam uspeo da padnem na ulici kad je bio ovaj glupi sneg na spoljasnju stranu kolena+kuk kuk je ok, ali koleno me dan posle bolucka malo, na primer kad stanem na tu nogu i krenem da se rotiram u kuku, desi se da me zigne ta spoljasnja strana onako i klecne mi koleno :D i sad se plasim da odem na crossfit (DADA) da mi se stanje ne bi jos pogorsalo! jel ima leka? thx, beba isus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 nema leka Reki, umreces! salu na stranu, kako tacno mislis da ja znam ozbiljnost tvoje povrede, jel telepatski:D ako ti ne prolazi od standardnih masti/lekova/obloga idi lepo kod ortopeda i da snimis zglob pa ce videti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 13 hours ago, tortky said: yea, right, najverovatnije :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ok, provaljen...ali stvarno se nije puno bunila. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 17 hours ago, beba isus said: dule pomozi pre neki dan sam uspeo da padnem na ulici kad je bio ovaj glupi sneg na spoljasnju stranu kolena+kuk kuk je ok, ali koleno me dan posle bolucka malo, na primer kad stanem na tu nogu i krenem da se rotiram u kuku, desi se da me zigne ta spoljasnja strana onako i klecne mi koleno :D i sad se plasim da odem na crossfit (DADA) da mi se stanje ne bi jos pogorsalo! jel ima leka? thx, beba isus moraš da čekaš da prođe i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 takav sam savet dobio i na treningu (radio sam danas i mogu da odradim sve iako sam klimav!) + al cu stavljati i konjsku mast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Reky, nemoj se ljutiš al ceo život se kiseliš ispred kompa i odma krosfit, nije li to malo ekstremno za tvoje tijelo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 pa pazi, nista ne forsiram i trener razume da sam bio nolifer pa pazi na mene! ali nije kao da se kiselim prethodne 2 godine, dosta vozim bajs i trcim, ali mi je bas potrebno ovako nesto! a posle krecem na kikboks, da olupam celu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 24, 2018 Author Report Share Posted February 24, 2018 Jebote reki izlazi iz kuce, sta je ovo gde se nalazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 aj to i nekako, ja krivim RUR što mu niko nije objasno da je crossfit homoseksualna aktivnost :c reki, jel posle treninga šejkić, pa pustiš jednu epizodu vil & grejs, da se opustiš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 12 minutes ago, togFU said: aj to i nekako, ja krivim RUR što mu niko nije objasno da je crossfit homoseksualna aktivnost :c reki, jel posle treninga šejkić, pa pustiš jednu epizodu vil & grejs, da se opustiš? citao sam topik... meni licno se svidja crossfit zato sto neko mora da me bičuje da bih vežbao : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 bdsm reki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 every dog has its povodac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 2 hours ago, beba isus said: takav sam savet dobio i na treningu (radio sam danas i mogu da odradim sve iako sam klimav!) + al cu stavljati i konjsku mast! nemo' da trošiš pare na gluposti a još ćeš da uprljaš garderobu i ostalo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Pozdrav za drugare. Operisao sam se pre 3 dana (odstranili mi pola stitne zlezde) i posle budjenja iz anestezije sam imao par nekih bocnih (he he) efekata standardnih... tipa grlo me bolelo od intubacije ko da su me diptroutovali crnci... ali imao sam i jedan LOL efekat... probudio se iz anestezije s upalom listova (ono, ko da sam radio neki bas ozbiljan trening za listove), jel moguce da se noge tolko grche u anesteziji? Elem, pitanje za doktore.. posto sam zaboravio da pitam cime su me boli za bolove u bolnici... sta da gutam da manje boli? Trenutno me boli grlo dok gutam (nohomo) i imam konce, pa me i oni malo zatezu. Alergican sam na aspirit/kafetin i taj neki tip lekove, ne znam kako se zovu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Au kuku meni :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 8 hours ago, beba isus said: takav sam savet dobio i na treningu (radio sam danas i mogu da odradim sve iako sam klimav!) + al cu stavljati i konjsku mast! pa nisi konj da stavljas konjsku mast.... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Pozdrav za drugare. Operisao sam se pre 3 dana (odstranili mi pola stitne zlezde) i posle budjenja iz anestezije sam imao par nekih bocnih (he he) efekata standardnih... tipa grlo me bolelo od intubacije ko da su me diptroutovali crnci... ali imao sam i jedan LOL efekat... probudio se iz anestezije s upalom listova (ono, ko da sam radio neki bas ozbiljan trening za listove), jel moguce da se noge tolko grche u anesteziji? Elem, pitanje za doktore.. posto sam zaboravio da pitam cime su me boli za bolove u bolnici... sta da gutam da manje boli? Trenutno me boli grlo dok gutam (nohomo) i imam konce, pa me i oni malo zatezu. Alergican sam na aspirit/kafetin i taj neki tip lekove, ne znam kako se zovu.Bilo sta za bolove na sta nisi alergican...a grlo zeza obicno dosta zbog intubacije, jbga...ovo za grceve u misicima listova nemam pojma, mozda ti nisu lepo potrefili anestezijuSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Da, naravno, mozes i te sprejeve ili tablete za sisanje (nho) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts