evgeniy Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) imam istu situaciju - bude jedna nozdrva potpuno zatvorena, a onda se desi neko cudo i potpuno se otvori, ali zato druga najebe. evo recimo jutros, ustao sam i nisam maltene uopste mogao da disem na nos, ali vec posle ~30min mogu. weird shit =ccekam septembar i ono udarno vreme ambrozije, da vidim kako cu da reagujem. pretprosle godine mi je bilo najgore (prvi put da sam imao problem sa alergijom), prosle bilo malo podnosljivije, a ove se nadam da ce biti jos laganije. inace, koristim Bekonaze sprej za nos u kombinaciji sa Fluimucilom (za izbacivanje sekreta) i Aeriusom i fino se pokazase prosle godine. kada sam prvi put uzeo Fluimucil, dan posle toga (ujutru) sam izduvavao nos jedno 5min bez prestanka i izbacio verovatno sve od mog rodjenja. nisam verovao sta sve moze da stane unutra =c sranje je sto mi se to desilo samo jednom, jer mi taj osecaj cistoce bas prijao, osecao sam se dosta laganije, mogao da disem, itd. pa eto, preporuka za Fluimucil, mozda pomogne =) Edited May 7, 2016 by digrejzo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Dohohohoho,ala cete da fasujete septoplastiku Overite na ovoj temi negde krajem decembra moj post kako sam prosao.Od tada mi se zivot skroz promenio.Spavam kao car i NE HRČEM,mogu u kom god hocu polozaju da spavam,budim se odmoran a ne prebijen,kardio mi mnogo lakse pada,takođe na statickim osnovnim vezbama osecam da mogu da "povučem" vise vazduha i brze.Jedina zal je sto to nisam ranije uradio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 ja nisam nasao taj post kako si prosao, samo jednu no homo fotku :(Gde da stanem u red da mi to srede i sta da im kazem? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) Poz za rur gadljivu ekipu,ja sam ovaj sa vise hp-aEvo.Treba da odes kod orl lekara na koji ce ti reci kako stoje stvar nakon kratkog pregleda.Svi ti vasi simptomi mi zvuce bolno poznato.Ja sam imao 15-20% na jednoj i 50-60% protoka na drugoj nozdrvi. Edited May 7, 2016 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Koliko cu se smoriti ako je to u pitanju... Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 koliko traje oporavak dende? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted May 7, 2016 Popular Post Report Share Posted May 7, 2016 trpajte manje stvari u nos 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 koliko traje oporavak dende?Ako se nista ne iskomplikuje,za nedelju dana si oporavljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 naravno ne znaci da ako imas neku malu devijaciju septuma i ne tako velike probleme da ce ti odmah preporuciti operaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 naravno ne znaci da ako imas neku malu devijaciju septuma i ne tako velike probleme da ce ti odmah preporuciti operacijuNaravno,ja znam ljude koji imaju opake devijacije ali nemaju nikakvih tegoba.Ja sam samo pricao o svojim iskustvima.Cinjenica je doduse da,ako imas tegobe i uzrok tih tegoba je septum,nece otici samo od sebe : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Razjebao sam se nesto skroz.Imam neobjasnjive vrtoglavice u poslednja 2,3 meseca. Desilo se par puta da sedim.. i da odjednom krene neka toplina u glavi i na temenu.. i krene neka vrtoglavica i tesko disem. Utripovao sam se da umirem jebeno.Bio kod lekara opste prakse, poslala me kod ORLA, oftamologa i neurologa. Bio kod ORLa za sada... kaze nije mi sjeban centar za ravnodezu, pregledala me, sluh isto normalan. Kod ocnog isto sve u redu... ali zato kod neurooga se zakazuje fazon za 3 nedelje za 2 meseca unapred, neka ga posisaju. Ima neko nekog neurologa da preporuci? Ili savet lol ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Malo doladiš s poslom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 (edited) za koju bolnicu imas uput? hajde ispisi simptome malo detaljnije pa cu pitati muza za savet, ako moze nesto usmeno da zakljuci btw meni lici na anksioznost jer ne povezujem gusenje s necim neuroloskim ali ja nemam pojma, samo nagadjam Edited May 12, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 mozda je lupus! (just guessin') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Its never lupus... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 osim kad jeste ;oPEmile imas dodatna pitanja tipa- da li te boli u grudima dok se to desava?- da li si gladan/nizak secer dok se to desava?- da li si zedan dok se to desava?- ima li pored vrtoglavice i mucnine?- da li si na bilo kakvim lekovima/supstancama? ;o)- da li si u stresnoj situaciji kada se to desava/generalizovano pod stresom na poslu?- da li bas sedis ili ustanes nakon dugog sedenja pa krene onda?meni lici da je ili vazovagalna sinkopa ili napad anksioznosti, ali ja nisam kvalifikovano lice =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 proci ce sve oko 37-me 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Ma drmni bromazepam, bromazepam je lek za sve! Evo ja vec danima lezim u krevetu, imam atipicnu upalu pluca i lajmsku bolest i onda popijem bromazepam i jes da se i dalje raspadam ali mi je sve to smesno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Da li si mozda 5 minuta pre nego je pocela vrtoglavica ugasio dzokavac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Da li si mozda 5 minuta pre nego je pocela vrtoglavica ugasio dzokavac?To je ranije bio problem sa prskanim siptarom. Danas je drugacije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Meni kao laiku deluje da si sjebao vratnu kičmu ili neki drugi deo kičme od prekomernog sedenja. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Moze biti i nizak secer. Jesi li na dijeti? Aha, nisam pazljivo procitao Koletov post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 osim kad jeste ;oPEmile imas dodatna pitanja tipa- da li te boli u grudima dok se to desava?- da li si gladan/nizak secer dok se to desava?- da li si zedan dok se to desava?- ima li pored vrtoglavice i mucnine?- da li si na bilo kakvim lekovima/supstancama? ;o)- da li si u stresnoj situaciji kada se to desava/generalizovano pod stresom na poslu?- da li bas sedis ili ustanes nakon dugog sedenja pa krene onda?meni lici da je ili vazovagalna sinkopa ili napad anksioznosti, ali ja nisam kvalifikovano lice =o) E hvala na odgovorima svima. Ovako odgovaram Koletu pa se vi ubacujte :) - Nemam bol u grudima- Nije sigurno nizak secer, nije se desavalo kad sam gladan. A imam nalaz iz laboratorije, povisen mi je holesterol, 6, secer je 4.9.- Nisam ni zedan- Imam mucninu pored vrtoglavice- Nisam na lekovima niti supstancama :)- Nisam u stresnoj situaciji kad se to desava, ali jesam generalno pod velikim stresom na poslu- Bas kad sedim, nije se desilo nakon ustajanja Ovo sto je Bole rekao mi deluje moguce, a to je da sam sjebao vrat/kicmu od sedenja i da se nesto pojebalo tu. (Kako se to ustanovljava? Kojim testom?) Marinice, uput je u domu zdravlja vracar, ali ne mogu da cekam sad neurologa 3 meseca. Idem sutra kod privatnika. A verovatno i na jos po neko nesto da vidim vise misljenja. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Idi kod fizijatra u domu zdravlja ili privatno. Oni ce ti reci u roku od sekund ako je to. Na vracaru imaju solidne fizijatre Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts