manager Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 el si samo prestao da mislis na bol i nestalo ! vrlo moguce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Boli me zeludac godinama i ubedi me chkode da odem kod lekara, i zakazem u dz za uput, prvi slobodan termin 23. marta rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 to su ti beogradski dz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 i to u 7 ujutru. a popodnevna smena nema uopste u martu! a isto je neverovatno koliko su svi bolesni poslednjih mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Ja bio pre neki dan napokon, čekao četiri sata :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Završih jebadu po lekarima napokon, imam spondilozu i to me zeza, moraću na terapiju. Ostalo je sve super (krvna slika, hormoni itd). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 DYEL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 spondiloza sa 30 godina, ovaj ivan propao gore nego ja, dzabe teretana i sve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 kad smo kod genetike, evo jedan blic link za vudua http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/543389/NAUCNICI-OTKRILI-I-DOKAZALI-Razmnozavali-su-se-samo-bogati-a-ne-najjaci (btw, oprosti mi vitjo!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Šta da radimo mi koji nismo ni bogati ni jaki huhe? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Oćeš imati za SSD ovog meseca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 ne, i to u narednom periodu (dužem) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 inace apropo katastrofalnog stanja u nasem zdravstvu carevi iz ministarstva su zakljucili da postoji visak od 6.5% zaposlenih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Smanjivanje broja zaposlenih će da poveća uposlenost kapaciteta a da smanji broj ljudi kojima još uvek treba zdravstvena pomoć Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 inace apropo katastrofalnog stanja u nasem zdravstvu carevi iz ministarstva su zakljucili da postoji visak od 6.5% zaposlenih Da slucajno ne otpuste stotinu hiljada botova :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 postoji realni višak nemedicinskog osoblja koga ima do 40% iako je norma oko 20 %...ali naravno da neće otpustiti svoje ljude koji su uvalili na izmišljena radna mesta da ne rade ništa, već će sestre i lekare poslati u prevremenu penziju, a neće ih zameniti novim kadrom pa će biti još gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 dule, po završetku bolničkog lečenja bolnica šalje zdravstvenom fondu račun za lečenje datog pacijenta. jesu li ovo realne pare koje legnu na račun bolnice ili pišu račune iz dosade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 trebalo bi da su realne pare, ali mislim da u praksi ne završe sve na računu bolnice zbog ko zna kojih mutljavina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) Bez uputa pregled na banjici je 7k (LOL). Dule jel moguce da zdravstveno toliko uplacuje bolnici po svakom pregledu? Jedan doktor primi oko 50 pacijenata a ima ih oko 10 sto bi znacilo par miliona od 9 do 14h utorkom. Nesto mi mnogo to Edited March 27, 2015 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 nije naravno, ne znam sto je tako skup pregled, obicno je oko 1000 pregled specijaliste, mozda 2000 ako je profesor fakulteta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Mnogo je to nesto, ja idem sledece nedelje za stitnu zlezdu privatno i pregled sa analizama i ultrazvukom je 3000, sto realno i nije toliko puno. Inace mi je sama doktorica opste prakse rekla da idem privatno jer postoji samo jedan endokrinolog na citavu Suboticu kod kojeg se ceka godinu dana. Inace ista bolnica pokriva pacijente od Sombora do Kikinde. :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Tako mi kaze onaj na salteru... Ne moze uput sutra mora pre pregleda, ili na blagajnu 7000din. Inace ceo taj koncept uputa, kada ti specijalista zakaze sam pregled, je idiotski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 lol, pa ja cu onda otkaz da dobijem zbog ovoga http://tpknews.altervista.org/pozarevac-doktor-opste-medicine-iz-doma-zdravlja-na-sudu-zbog-rukopisa/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Ma da sad je to glavni problem, JOJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 (edited) Vec desetak dana dana me muci kasalj/grlo, sa tim da mi poslednjih 3-4 treba po dva-tri sata da zaspim zbog kaslja. Nemam temperaturu, ne boli me nista, samo kasljem (suvo) kao magarac kad sam u horizontali. Vadio sam bris privatno vec neki 4-5. dan i jedino je iskultivisan Staphylococcus aureus u malom broju. Jel vredi da uopste idem kod lekara? Kapiram da mi nece davati antibiotike, a ne verujem ni da imam upalu pluca, ali sa druge strane ovo ne popusta... Edited April 2, 2015 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts