Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

je bo te! upravo sam zavrsio drugi dan p90x programa - plyometrics, i stvarno sam radio do granica izdrzljivosti, bilo je jebeno tesko, ali sada sam vec siguran da cu nastaviti dalje. trenutno se sjajno osecam, psihicki naravno. znam da vas boli kurac koliko se mucim, ali jednostavno sam morao da podelim, jer sam jos pod utiskom. mada vec mi se javlja problem, sutra necu biti kuci tako da moram da preskocim trening, ne znam koliko ce me to poremetiti.

Edited by noiser_

sutra necu biti kuci tako da moram da preskocim trening

ustani sat vremena ranije i odradi trening pre tog cima :D

šalim se ofc

kako si izgurao plyo, jesi uspevao da izvučeš po 30 sekundi ili si skraćivao, jesi lupao pauze između vežbi itd?

Spao sam sa 3 vekne hleba, na samo 1 parce (krisku) hleba... Izbacio sam secer, ubacio sam saharin (zasladjivac).. Izbacio sam peceno meso, ubacio sam iskljucivo bareno meso i bareno povrce.. Ujutro uzmem za dorucak 80 grama MUSLI Fitline (Honey & Almonds) i sipam 1 casu jogurta.. Sve u svemu da ne duzim, osecam se predobro.. Danas sam odradio pun program trbusnjaka nivoa (1)

, hvala Ivanu za link, a kad sam krenuo jedva sam uspeo da odraidm 8 trbusnjaka :D .. Poceo sam lagano i da trckaram a bajs vozim kao nenormalan.. I dalje u sustini penim za hlebom ali ne vise u onom intenzitetu kao kad sam poceo sa dijetom.. Kako dani prolaze, ja sve vise i vise gubim zelju za hlebom.. Od ponedeljka krecem sa teretanom pa dokle doguram :)
  • Downvote (-1) 1

ustani sat vremena ranije i odradi trening pre tog cima :D

šalim se ofc

kako si izgurao plyo, jesi uspevao da izvučeš po 30 sekundi ili si skraćivao, jesi lupao pauze između vežbi itd?

pa ajde da kazem da sam uradio 85% onoga sto su oni uradili. Mozda sam par vezbi zavrsio nekoliko sekundi pred kraj ali nijednu pauzu nisam napravio. Ali bas sam radio do granica izdrzljivosti, mislim da mi je veci problem bila kondicija nego snaga. Od kada sam prestao da treniram kosarku nemam skoro nikakvu fizicku aktivnost, dok sam vezbe snage radio sve vreme u malim kolicinama.

Po meni je bacanje para, nemaju ti procenti koje ona meri uvek vezu sa realnoscu. Moze da ti posluzi cisto okvirno, ali mislim da ne vredi tih para...

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

pa razlika u ceni između obične digitalne i te koja meri body comp je 1000 dinara, nije 50e :)

može da posluži za praćenje promena, al kao apsolutna mera BF-a je neupotrebljiva.

uostalom, šta će ti merenje BF-a, samo gledaj da ostaneš u onom rasponu da ti keva viče da si mršav svaki put kad te vidi :D

primo, ja imam baš tu vagu sa slike, platio sam je 3000 u merkuru pre pola godine, proveri koliko je tamo. generalno, tehnomanija je najskuplja od tih velikih prodavnica tehnike.

pa razlika u ceni između obične digitalne i te koja meri body comp je 1000 dinara, nije 50e :)

može da posluži za praćenje promena, al kao apsolutna mera BF-a je neupotrebljiva.

uostalom, šta će ti merenje BF-a, samo gledaj da ostaneš u onom rasponu da ti keva viče da si mršav svaki put kad te vidi :D

primo, ja imam baš tu vagu sa slike, platio sam je 3000 u merkuru pre pola godine, proveri koliko je tamo. generalno, tehnomanija je najskuplja od tih velikih prodavnica tehnike.

Odusto sam od ovoga. Vec imam digitalnu vagu(1500din) tako da bi ovo bilo cisto zbog tog merenja bf.. Uzecu kaliper ako nadjem negde

šta je ovoga pravi kaliper? mogao bi ortak da mi donese tamo iza nove godine, a i nisu neke pare uglavnom, pa možda i ispazarim.

nego, zbog čega se kaliper smatra dobrim načinom za merenje BF-a? koliko vidim, opet je tu prisutna neka interpretacija, a i ne gojimo se svi na istim mestima. meni deluje da to opet neće dati tačnu meru, već samo omogućiti da se prate promene, isto kao body comp vaga.