Cela Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 zaboravio sam da napomenem da kad ocesem kitom zid bleji mi dignut 20 minuta Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 zaboravio sam da napomenem da kad ocesem kitom zid bleji mi dignut 20 minuta Za ovo sam i ja cuo od ortaka iz teretane, tipa ono ne spusta mu se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 kuku pa jud cu sa njim ondaK :D kupicu 120 tableta pa neka mi je Bog u pomoci :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 ne kontam sto je ova fora sa kreatinom umesto sa nekom hemudzom tipa taj tribulus? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) A bice zanimljivo teretana ljudima :) Ima ona kampanja u Americi, "Meth, not even once" , ovo je parodiranje toga, posto 90% ljudi kada kazes da uzimas suplemente reaguje sa TU HEMIJU PIJES!!!111 Naravno, kreatin kao no.1 STERIOD! Ovo je u sustini teretanski meme :) Inace, Tribulus nije hemudza, samo je nepotreban ljudima pre 30-e posto je to stimulator prirodnog lucenja testosterona koji opada sto si matoriji, takodje se koristi i u post cycle therapy, posle koriscena AAS da vratis svojprirodan nivo testosterona. Uglavnom, mislim da je nepotrebno i Celi i Gottiju, al svakom svoje. Nece im nista lose biti, samo nece biti nekog efekta posto u tim godinama testosteron prirodni najvise sljaka :D edit: ovo je "original" http://notevenonce.com/ Edited February 28, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 daj reci mi sta da uzmem ....ne mogu vise ovako ... samo nemoj neke azotne aktivatore posto mi je lose od silnog kofeina ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 hahahah za kreatin meme :))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) daj reci mi sta da uzmem ....ne mogu vise ovako ... samo nemoj neke azotne aktivatore posto mi je lose od silnog kofeina ... "Ne mogu vise ovako" nije definisan problem. Dakle, prvo reci sta te muci, jel motivacija za trening, jel pretrpan dan pa malo snage za teretanu, jel nezadovoljavanje misicnim rastom itd.. Posle toga reci koliki ti je staz u teretani, kako jedes, kolko spavas, itd, pa cemo videti gde je problem. Edited February 28, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Ovaj longli teretana guru i bicepscoach Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 De nije :D Ovako spojio sam jedno 2 dine sigurno da idem u trtu na suho :D pod jedan : nemam volje pod dva : ne rastem vise pod tri : sve vise mislim da nema svrhe ici vise jer sam dostigao svoj maksimum Unapred da kazem da nemam nesto puno para za razbacivanje hranim sve savrseno na majkin lonac spavam 10 sati nekada i vise ;D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Goti, istok meme, nisam podjebavao brata longlu! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Evo da uletim i ja, pa preporucite i meni :) Treba neki protein za neki sejk kao dodatni obrok. Trudim se koliko mogu da pazim na ishranu ali ipak failujem i opada mi masa posto imho ne jedem dovoljno...Preporucite neki i sta treba da se muti uz to..Da li ima neki vec izmesan? Pominjao se neki dynamite na nekoj strani al ubi se ne mogu da nadjem. Ako nije prob i da kazete koja radnja, po mogustvu u centru grada. Hvala :D Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 De nije :D Ovako spojio sam jedno 2 dine sigurno da idem u trtu na suho :D pod jedan : nemam volje pod dva : ne rastem vise pod tri : sve vise mislim da nema svrhe ici vise jer sam dostigao svoj maksimum Unapred da kazem da nemam nesto puno para za razbacivanje hranim sve savrseno na majkin lonac spavam 10 sati nekada i vise ;D sto bi rekli gruvaci...telo vec posle 6 meseci trazi hemiju :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 pa jes' istina co'ece ...svaki Boziji dan treniram a sve sam manji i manji :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 pa u tome i jeste problem, sto svaki dan treniras Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Pa kako drugacije ponedeljak grudi utorak ledja sreda ruke odmorim cetvrtak petak ramena noge shestak odmaram nedelja odmaram Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Pa kako drugacije ponedeljak grudi utorak ledja sreda ruke odmorim cetvrtak petak ramena noge shestak odmaram nedelja odmaram Ako dve godine treniras po ovom programu i radis uglavnom svaki put iste vezbe, to moze biti jedan od uzroka tvog ne napredovanja. Znas kako, da si lik koji ulazi prvi put u teretanu, dovoljno je da radis bilo sta i jedes bilo sta i napredovaces, pa bi ti i mnogo lakse pomogli, ovako ne mogu da prepoznam sta koci tvoj dalji napredak. Ako te ne mrzi, napisi malo detaljnije. Napisi po kom programu treniras, koje vezbe radis za koje grupe, koliko serija, koliko ponavljanja i koliko dugo treniras po tom programu. Napisi odokativno koliko obroka u danu i kakvih, takodje i kada treniras. Ako kazes da samo jedes kevinu kuhinju, vrlo lako moze da se desi da samo ubacivanje jakog obroka posle teretane i mala izmena treninga da neke rezultate, al ko sto sam rekao, moras napisati detaljnije da bi mi ostali videli gde je potencijalno kocenje. Evo da uletim i ja, pa preporucite i meni :) Treba neki protein za neki sejk kao dodatni obrok. Trudim se koliko mogu da pazim na ishranu ali ipak failujem i opada mi masa posto imho ne jedem dovoljno...Preporucite neki i sta treba da se muti uz to..Da li ima neki vec izmesan? Pominjao se neki dynamite na nekoj strani al ubi se ne mogu da nadjem. Ako nije prob i da kazete koja radnja, po mogustvu u centru grada. Imas zamene za obrok koje mozes koristiti kao dodatni obrok, udjes u bilo koju prodavnicu suplemenata i kazes DAJTE ZAMENU ZA OBROK, bilo koji ce odraditi posao. Kao zamenu za obrok nemoj uzimati Whey protein. Jel pijes whey posle teretane? Ako ne pijes whey posle teretane, kupi ga i pij ga. Edited February 29, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Miki slusaj ovako .... treninge menjam na svaka 2 meseca ... mogu posle da ti ispisem sve ako hoces ... jednostavno nece vise ...nece dalje da napreduje ... pa sam mislio da uzmem glutamin kreakalin i amino fuel ... sta mislis o tome ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Miki lol. Moja preporuka, krealkalin, whey protein i Leucin. Ta kombinacija ti izadje jedno 90-100e i miran si 2-3 meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Misim da mi prteJin nije potreban ....stvarno ishrana mi je u fullu plazmice cokolina bananice i tako to :D Leucin pojma nemam sta je :D ? mogu da izdvojim do nekih 6-7k :D Mozda :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Onda protein i leucin. Leucin = http://xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=1017 Posle skupi jos 2000 za krealakalin pa ga ubaci naknadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Samo mi reci jos od koji proizvodjaca da uzmem sve to i bicu ti zahvalan ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Posto su finansije problem, uzmi nesto odgovarajuce budzetu, jedino sto bih ti preporucio jes da zaobilazis Biotech, nisu toliko jeftiniji a mnogo su losi, barem ovo sto sam ja uzimao od njih. Dymatize elite whey mislim da nije toliko skup. Leucin, bilo koji proizvodjac, eto taj Primaforce je ok i ok je cena. Krealakalyn, Ultimate Nutrition je odlican i kosta oko 2200. Pre treninga u sejker stavis 10gr leucina i ceo sejker napunis tecnoscu (neka neutralna tecnost, voda, caj), jedno 600-700 ml (ja ti preporucujem sa bilo kojim cajem posto je jako gorak ukus) i cirkas tokom treninga, izmedju serija po gutljaj fazon, tempiras tako da zavrsis cirkanje na kraju treninga. Odmah posle treninga, u sejker stavis jednu i po dozu whey proteina, 10 gr Leucina (dve kafene kasike), i 40-50gr maltodekstrina (500gr maltodekstrina ti je 250 dinara) i sve to smuckas sa 500-600 ml vode (obavezno vode) i popijes. Edited February 29, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts