primo Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ?? krompir je odlican izvor uh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) видим да је кренула озбиљна чујпри :)тако да... само ћу поновити.прото, само лагано. имаш тог тренера, једи више и труди се да једеш мало квалитетнију храну и гг.ниси про да се оптерећујеш ситницама :)најважније ти је сада да стекнеш ту неку рутину и да ЗАВОЛИШ БОЛ! :Dаеае Edited November 27, 2013 by алфа 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 apropo ovog nativnog odgovora, da li je dobro ici jako rano u teretanu? ukoliko odlucim da idem, a ti me ispostujes popodne, pravi si drugar. Generalno ne, najviše zato što bi trebao da imaš obrok pre treninga (bar 1.5 sat ranije), a to bi podrazumevalo da moraš mnogo rano da ustaješ 1 1 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Proto, imas trenera, tu se svaka prica tvoja za ovaj topik zavrsava. Sta god ti treba pitaj njega. ma naravno. probao sam svojevremeno da se povatam sa stvarima koje se pišu ovde, nije pošlo za rukom. došao sam samo da priupitam šta jesti i da se pohvalim da idem u teretanu. iako sam dobio razne odgovore, skapirao sam načelno. да ЗАВОЛИШ БОЛ! :D kakav bol? šta sam ja, ćela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 па матори, кад те ПРЖИ а теби се толико СВИЂА тај бол да урадиш још које понављање уз Конанов урлик, док курве влаже сицеве собних бајсева а маса теретана броова те бодри!:D 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 hahhahahahahahhaha ovaj alfy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 zabranjen ulaz svima u bildaru koji ne umeju da urliknu na poslednjem ponavljanju Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 urličem samo kad radim mrtvo like this : http://www.youtube.com/watch?v=8cApMrsdYzs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 fair enough Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 a jel ok da vezbam 5 puta nedeljno, ponedeljak-petak? nisam se nesto raspitivala, krenula sam na svoju ruku. uglavnom radim kardio. svaki dan bajs/traka 30-40 minuta, plus malo tegici. a dva dana nedeljno radim sve to plus 20ak minuta dzakovi ili eventualno sparing s nekim. jel mi to ok? htela bih da nastavim tako, da iskoristim dok imam volje i vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ako imas volje i vremena naravno da je ok. Samo cepaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Prota bro tek krenuo u debilanu a već radi mrtvo, respect Marinice, bolje rasporedi taj elan tako da ti duže traje :) e sad u mojoj bibliji o hrono ishrani ( ) pise da ipak rano jutro nije dobro za jake vezbe. mada ja se svakako necu upecati na svetinju grudi-biceps ledja-triceps ikada vise. Ako i krenem pre posla, bice to trcanje/razgibavanje, jos istezanja, zgibovi. Jel ima tuš u teretani? i od kada radi jer bi mogao do 15 do 8 da cepam Radi od 7 i ima tuš naravno, a tu knjigu o hrono ishrani baci u smeće. Radićeš čučanj, mrtvo i benč ako te nateram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 a jel ok da vezbam 5 puta nedeljno, ponedeljak-petak? nisam se nesto raspitivala, krenula sam na svoju ruku. uglavnom radim kardio. svaki dan bajs/traka 30-40 minuta, plus malo tegici. a dva dana nedeljno radim sve to plus 20ak minuta dzakovi ili eventualno sparing s nekim. jel mi to ok? htela bih da nastavim tako, da iskoristim dok imam volje i vremena. Previše, moraš da odmoraš mišiće. Naravno zavisi i od intenziteta trčanja na traci/vožnje bicikla, ali svakako je previše. Ubaci neki kružni trening, nađi nekog ko radi crosfitt pa po'vataj par fazona. Džakovi, fokuseri i sparinzi su takođe uglavnom kardio treninzi, pa je bolje to da pojačaš a smanjiš maksimalno traku/bicikl, bar bih ja tako :-) Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Prota bro tek krenuo u debilanu a već radi mrtvo, respect Marinice, bolje rasporedi taj elan tako da ti duže traje :) Radi od 7 i ima tuš naravno, a tu knjigu o hrono ishrani baci u smeće. Radićeš čučanj, mrtvo i benč ako te nateram :D Knjiga o hrono ishrani je vrhunska knjiga, ali srsly. vrhunska Sad cu da bacim malo detaljnije obaveze i sve da vidim ocu li moci ikako da se uklopim. Vozim i klinca u obdaniste, treba i sebe da spremim, pa cu da vidim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Previše, moraš da odmoraš mišiće. Naravno zavisi i od intenziteta trčanja na traci/vožnje bicikla, ali svakako je previše. Ubaci neki kružni trening, nađi nekog ko radi crosfitt pa po'vataj par fazona. Džakovi, fokuseri i sparinzi su takođe uglavnom kardio treninzi, pa je bolje to da pojačaš a smanjiš maksimalno traku/bicikl, bar bih ja tako :-) posto se bas slabo razumem, mozes da mi objasnis kako 5km slabo-umerenog intenziteta moze da bude previse za rekreativca? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Nije 5km previše. Previše je raditi to 5 puta nedeljno i nepotrebno je. Prvo 5km vožnje bajsa je dobro za zagrevanje, za kardio trening bi ipak trebalo malo duže da se izvoza sa promenama intenziteta itd. Trčanje na traci 5km je manje-više ok za kardio trening za rekreativca, ali opet treba menjati intenzitet i nagib. Ovakvih treninga ne bi trebalo da bude više od 2-3 puta nedeljno. Evo Ćela je rekao da ima 10 treninga nedeljno, pa može da nam kaže koliko puta radi čist kardio trening. Naravno uzeti u obzir da kad radi vijaču, radi je i zbog koordinacije itd Drugo, verovatno niko ne trči i ne vozi bajs 5 puta nedeljno osim profi biciklista i atletičara, a oni to rade pre svega zbog usavršavanja tehnike. Kao što je neko gore spomenuo, za pravilan rast i razvoj mišića su potrebni trening, ishrana i odmor. Preveliko forsiranje jedne grupe mišića dovodi do katabolizma mišića, rizika od povreda, disproporcije mišića itd... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ja sam mnogo jak i zgodan ne idem u teretanu, puno jebem i jedem puno junka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Pa, svaki trening mi je cist kardio :D Pre podne trcim sa atleticarima (sluzim im kao zec, nekad duzine, nekad sprint, nekad ritam, nekad deonice itd ), i posle dizem tegove(sto nema veze sa kardiom), a uvece posle popodnevnog spavanja uvek radim boks, sto mu opet dodje kardio, jer radim dzak i fokusere 12 rundi / sparingujem 8+ rundi, tako da umrem na oba treninga, i ujutru i uvece, kako god da okrenes. Vijacu radim kao zagrevanje pred boks, skacem je minimum 20 minuta svaki dan. Zagrevanje pred stadion su mi atletske vezbe/cupka (21 kombinacija) / merdevine / 40 minuta lagano duzina, pa tek onda deonice i trcanje. Opet, ja nisam merodavan, jer ja radim specificne vezbe koje su pravljene prema meni i mojim potrebama vezanim za boks 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 cela bokser! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 znaci mogu i ja opusteno da pojacam na 10 nedeljno? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 kao sto sam i rekao, to ja predlazem svima, posto meni radi posao :DDDDD Evo Ćela je rekao da ima 10 treninga nedeljno, pa može da nam kaže koliko puta radi čist kardio trening. Naravno uzeti u obzir da kad radi vijaču, radi je i zbog koordinacije itd ja sam na ovo odgovarao, da me pogresno ne razumete :) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 celu bi marinica nokautirala :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 i meni se nesto cini da bi bilo tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 zato sto ti ne bi vraitio! cela je djentlmen! al se usro kada su ga cimale rur zene, picko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts