Rejz Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 @Ivan o/ Kako ti deluje treniranje ujutru? Svakako ce ti trebati par treninga da se uhodas u novi rezim, ali isplati se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 danas sam jeo belo meso i oblatne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Ima teretana bash u Skadarliji, al' se stvarno ne secam ni shta ima od sprava ni na shta lichi svalchionica/tush, davno sam tamo trenirao. Pri kraju ulice sa leve strane. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Cek zar nije to beogym :D? Kad sam rekao da je beogym krs, mislio sam na tu teretanu. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 hvala, drugari, overiću ovih dana, al sve mi više deluje da ću ostati pri trenutnom rešenju Kako ti deluje treniranje ujutru? Svakako ce ti trebati par treninga da se uhodas u novi rezim, ali isplati se :) deluje mi da ću morati više da se zagrevam, al do jaja je, ceo dan sam pun energije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Cek zar nije to beogym :D? Kad sam rekao da je beogym krs, mislio sam na tu teretanu. Nemam pojma stvarno kako se zove ta teretana, nisam skapirao ako ste pisali o njoj. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Jerli kupuje neko neki whey preko ovih šema u skorije vreme? Hteo bih da se pridružim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 opa, vudu se baca na tovljenje opet, samo protein! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 @komša: Green Zone, Kralja Petra prekoputa Košave, tamo sam ja, pa svrni, no homo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Pretvaram se u mlitav kurac od 15 sati sedenja dnevno, mora se bildovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 pa ne bilduje se kurac u teretani hee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Reče Dule i ode kući, sav nakresan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Ahaha, fora foru stize:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 @komša: Green Zone, Kralja Petra prekoputa Košave, tamo sam ja, pa svrni, no homo ovo deluje za sada najbolje od teretana u centru, al kud se nisi javio kad sam pitao, u petak sam uplatio još mesec dana u staroj teretani :(overiću je u svakom slučaju, mada deluje da ima sve što mi treba, a i cena je tu negde sa ovom sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 ovo deluje za sada najbolje od teretana u centru, al kud se nisi javio kad sam pitao, u petak sam uplatio još mesec dana u staroj teretani :( overiću je u svakom slučaju, mada deluje da ima sve što mi treba, a i cena je tu negde sa ovom sada. nisam bio tu prošle nedelje, pa i nisam previše overavao forum, jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Jerli kupuje neko neki whey preko ovih šema u skorije vreme? Hteo bih da se pridružim Jbg ja sam skoro kupio protein, možda budem uzimao proteinske čokoladice opet zajedno nedelju-dve...Uzeo sam sve od ovog lika http://www.kupujemprodajem.com/311064-1-alek-svi-oglasi.htm ima dobre cene, malo je dostava jača, jer ne ide preko kurirskih službi, nego lik ovako donosi, ali kad se uklopi više ljudi, to je zanemarljivo Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Ekstra, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 rejz, ivke..kada idete ujutro u teretanu? Tj od kada je radno vreme? Ukoliko bih uspeo da se iskombinujem da stignem do pola devet da : ustanem, odem u teretanu, vratim se, istusiram, jedem, odvedem petra u obdaniste, onda bih se ozbiljno potrudio da probam zornjak Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 (edited) mislim da rejz radi nešto slično :) teretana radi od 7, ja sam tamo oko 7:10, treniram 50 minuta, tuširam se i u 8:15 sam na stanici i čekam bus ka gradu. to sve što si ti naveo mi deluje izvodljivo ako treniraš oko pola sata osim jela. ja ne doručkujem, posle treninga popijem protein pa oko podneva imam prvi obrok. ne može jeca da vodi petra u obdanište dvaput nedeljno? Edited May 27, 2014 by svinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Igore, sledeci put ti i Kole za primer da se popnete na stenu, a ne dete da zezas ;) Inace, kao sto je Ivan rekao, teretana radi od 7, mada cuvar je tamo celu noc pa moze i ranije da se udje, ja sam recimo od 6:45 u teretani. Sve ostalo je samo pitanje tvoje organizacije, realno mozes sve da stignes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Mogu, nije meni problem organizacija. Vidis, nije mi palo na pamet da jelena vodi petra dvaput, vrh Jedini problem je dorucak, jer meni em prija, em sam navikao, em ocu. dakle do 8 busem gajbi, u 8:30 na posao, 8:40 na poslu Deluje realno. Igore, sledeci put ti i Kole za primer da se popnete na stenu, a ne dete da zezas ;) Penjo bi se sto da ne, nego vec su mi pretili ex deusovci da ce mi se osvetit na steni, jebemliga! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Update, naručio sam pet kila nekog Scitex 100% whey-a za 9500 hiljada, po internetu su utisci pozitivni, a shop je neki bjjshop.rs, imaju skroz dobre cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 zašto si dao devet i po miliona za pet kila hemadže i jesi siguran da krekiju neće trebati oba bubrega? //dobre su cene u bjjshop-u vaistinu, naručih i ja preko njih, vraćam se hemiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Pa zato što imam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted May 28, 2014 Popular Post Report Share Posted May 28, 2014 1:57 a i dosta ovoga nema veze s krosfitom, ali nema veze! https://www.youtube.com/watch?v=T74Xek-pDLM 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts