f4ts0 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 samo 30, izdaja. Ja cu ga sad opet igrati dok ne sredim komp za dx3. Ultimativni cilj mi je da nadjem krijumcare droge u kanalima hongkonga! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 ako je prekopiran kec to moze biti samo dobro :) mada opet nije tesko biti bolji od IW :) vidicu nemanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Upravo :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 hahahah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Samo da kažem da Combat Rifle > * Onog momenta kad sam rešio da svi zaslužuju da umru bacio sam tranq rifle i ubijao samo ovom puškom.Ozbiljno preimba oružje - prigušivač, maksimalna preciznost (sa laserskim nišanom), brda municije (50 metaka u nabudženom klipu) - samo par EMP granata za robote i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Samo da kažem da Combat Rifle > * (troll science incoming) * znači sve uključujući Combat Rifle, što znači da je Combat Rifle > Combat Rifle, syntax error: doesn't compute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (troll science incoming) * znači sve uključujući Combat Rifle, što znači da je Combat Rifle > Combat Rifle, syntax error: doesn't compute Combat Rifle je jedinstveni entitet, svaka sledeći primerak ti se dezintegriše u rukama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Gde si nasao silencer za Combat Rifle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Tri sam našao u igri. Prvi prodaje diler kod košarkaškog terena, drugi prodaje diler u javnoj kući, treći je u fioci u glavnoj prostoriji novinarske kuće (gde je turret), skrivenoj iza gomile kartonskih kutija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 (edited) Ima u Šangaju kod trgovca u hotelu, iza paravana odmah kad se uđe.. Edit: hotel=javna kuća (ovo što je Cali stavio) Edited September 2, 2011 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 A magnum sa mecima sto eksplodiraju? Svaki metak tera bosseve na kolena bukvalno Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 nisam igrao keca (bacite me lavovima, znam =D), ali ovo mi je jako zanimljivo, i mislim da cu da ga obrnem cim predjem ovo cudo i zavrsim sa ispitima. za oldskul fanove verovatno nije dovoljno, al' meni bas prija igra. uvlaci lako, prica je okej i ne mozes a da se ne osecas kao ultimativni mamojeb sa onim augmentacijama. danas sam igrao tipa 5-6 sati i igrao bih jos da nemam ispit sutra =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Ima u Šangaju kod trgovca u hotelu, iza paravana odmah kad se uđe.. Edit: hotel=javna kuća (ovo što je Cali stavio) Ima i četvrti, pandur ti tokom nereda da kao side quest nagradu. BTW u međuvremenu sam nabavio poslednji upgrade za combat rifle - navođene metke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 koje ste picke.... sve ubijam 9mm pistoljem sa prigushem i full upgradeovima.. like a motherfucking boss. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Zar nije 10mm pistolj? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Ne zna Tuta bugarin te brojke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 a lol, jeste stvarno.. nego ja naviko ono.. 9mm standard u svim igrama ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Fejlovali su sto nema maceva, palica i tako to Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Zar nije 10mm pistolj? Njemu je manji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Evo odigrah i ja, utisci vrlo dobri. Grafika lepa, gejmplej na mestu, itd, sve mi se sviđa sa par izuzetaka: 1 dužina igre (meni prekratko) 2 voice acting protagoniste (popio 7 hviskija i popušio 4 pakle u zadimljenom baru '30 prošlog veka - wtf; prilično patetično) 3 haking mini gejm dosadi Najveću zabavu mi je deliverovao pucotehnički aspekt igre, ucmekavati ljude sa prigušenom pucom otpozadi = eternal fun. 10mm sa ap, laserom, prigušom i pošteno dmg. upgraded je totalni win, ogra u vugla sa 2 metka. bossfajtovi su isto ok mada malo lošiji od ostatka igre. DEHR od mene dobija jedno amin. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 2 voice acting protagoniste (popio 7 hviskija i popušio 4 pakle u zadimljenom baru '30 prošlog veka - wtf; prilično patetično) Interesantno je da je i lik koji je davao glas i u prve dve igre imao isti fazon bukvalno, što mi je na trenutke tako treš delovalo i prosečno ali opet, kao eto, za promenu malo unikatniji glas od većine igara. Mada mi je vrh što su sada našli drugog lika koji ima isti glas. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 zvuci kao klint istvud, ili bar neko ko se trudi da zvuci kao klint istuvd :) odigrao sam sinoc malo deluje propilicno dobro :) krenuo sam da odigram silent fazon, i tako sam se smorio da nema sanse da nastavim tako :) meni hackovanje deluje kao sasvim solidna miniigra, u odnosu na ostale pokusaje koje smo videli do sada, naravno dosadice i meni ali bar nije terardirana toliko vi sto ste presli, stavljajte spojlere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Meni JC Denton ima taj tihi glas ali na neki nacin zvuci kao da ga boli uvo, prirodno mu lezi, dok Jensen kao da se trudi da zvuci opasno. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 videh neki lik se hvali da je presao igru za 12h bez i jednog ubijenog i bez apgrejdova ? http://www.youtube.c...h?v=PO0pDzSMnGs ending spojler pa ko je presao moz da baci pogled p.s. sto se mene tice jensen i zvuci opasno... malo tu ima i do toga i sta se kaze i kada se kaze a ne samo kakav je ton .... ako lik non stop prica kroz igru, moze da smori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts