brue Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Duguje picki Lazaru! Altoman ftw! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 happy birthday, you magnificent bastard Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Ja ne mogu da prestanem da citam drugu knjigu vec 2 dana...nisam mrdnuo iz kuce,strasno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 koliko vam samo zavidim:( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 koliko vam samo zavidim:( Nikad nije kasno da naučiš da čitaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 jebali vas spoileri, pogubio sam se potpuno sta ko prica...al dobro, mozda i zato sto sam popio neko pivo vishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Za Dula: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ja sam se večeras solidno napio i ispao sam klasični ljakse jer sam hteo da ispadnem kul pred ortakom i na njegovo loženje sam mu spoilovao dobar deo druge knjige i sad kad se zamislim ne mogu da verujem koliko sam mu upropastio seriju :/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 hijaojao... pa knjiga izlazi za fazon mesec i kusur dana !!! \o/ JE-BI! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Duguje picki Lazaru! Altoman ftw! :) Sin Altomana Vojinovica - hvala prijatno ;) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Daj jel ima neko e-book link da okaci da se cita :D neka posalje na priv Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Tebra kucaš na guglu pesme leda i vatre download i izbaci ti zilion linkova, od kojih probereš nešto kvalitetno. Ali ne bi preporučio elektronsko čitanje, za ful ugodjaj potreban je papir ;) Učlanite se u bilo koju biblioteku ffs, kad je u mojoj Jagodinskoj biblioteci pre 5-6 godina bilo ovog serijala, ima i u vašim lokalnim vukojebinama :D Ja znam da ću za preko leta da uzmem ponovo da ih pročitam iz gradske biblioteke u Beogradu. Inače svi koji ste ikada dali krv, učlanjivanje u beogradsku gradsku je besplatno. Ako ste student košta 800, a regularno je crvena. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Uclanjen sam bas cu da pogledam :D nije mi palo na pamet god damn it Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Tebra kucaš na guglu pesme leda i vatre download i izbaci ti zilion linkova, od kojih probereš nešto kvalitetno. Ali ne bi preporučio elektronsko čitanje, za ful ugodjaj potreban je papir ;) Učlanite se u bilo koju biblioteku ffs, kad je u mojoj Jagodinskoj biblioteci pre 5-6 godina bilo ovog serijala, ima i u vašim lokalnim vukojebinama :D Ja znam da ću za preko leta da uzmem ponovo da ih pročitam iz gradske biblioteke u Beogradu. Inače svi koji ste ikada dali krv, učlanjivanje u beogradsku gradsku je besplatno. Ako ste student košta 800, a regularno je crvena. E super,ajde svrati do Krusevca i trazi knjigu u biblioteci...prvo ce da misle da pricas o nekoj drugoj,pa ce da kazu da nemaju,pa ce da ti kaze kako imaju samo poslednji deo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Umesto što trošiš energiju na pametovanje i drskost, mogao si da proveriš na cobissu da li imaju pesme leda i vatre u gradskoj biblioteci u Kruševcu. Evo ja sam pogledao i vidim da svaku knjigu serijala imaju u dva primerka. A da bi izbegao probleme sa dotičnim službenicima biblioteke koji potencijalno ne znaju o kojim se knjigama radi, ti im lepo predaš signature i dobiješ željene knjige. Edited June 12, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Serija je za sada nadmasila sva moja iscekivanja, jedva cekam Sudar Kraljeva :) Edited June 12, 2011 by dante_ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 jos dve epizode, pa hd maraton all over again:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Umesto što trošiš energiju na pametovanje i drskost, mogao si da proveriš na cobissu da li imaju pesme leda i vatre u gradskoj biblioteci u Kruševcu. Evo ja sam pogledao i vidim da svaku knjigu serijala imaju u dva primerka. A da bi izbegao probleme sa dotičnim službenicima biblioteke koji potencijalno ne znaju o kojim se knjigama radi, ti im lepo predaš signature i dobiješ željene knjige. Ti zaista mislis da sam random otisao do biblioteke i pitao hmmmmmm da li imate pesme leda i vatre...otisao sam jer sam i ja video da imaju primerke.Nisam drzak niti pametujem, jednostavno sam odlepio od Krusevacke biblioteke...ako si skontao da tebi nesto pametujem pogresno si protumacio ili sam ja lose napisao odgovor...nije mi to namera bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 oket, mir, mir, mir, niko nije kriv...nego, kad ce druga sezona? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 danas se prenosi 9ta epizoda, jel ce biti na netu sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Torent bude oko 8 9 ujutru, odma bude i titl engleski, mada mozes sacekati i baltamosa on posle 12 okaci :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 cek, baltamos drugar kaci titl na srpskom ili engleskom...bas sam se uzeleo zimovrela i gnezda sokolovog:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Nego, jel će druga sezona da se zove a clash of kings , ili će cela serija da nosi naziv samo po prvoj knjizi? Ti zaista mislis da sam random otisao do biblioteke i pitao hmmmmmm da li imate pesme leda i vatre...otisao sam jer sam i ja video da imaju primerke.Nisam drzak niti pametujem, jednostavno sam odlepio od Krusevacke biblioteke...ako si skontao da tebi nesto pametujem pogresno si protumacio ili sam ja lose napisao odgovor...nije mi to namera bila. Pa sve biblioteke funkcionišu po principu signatura, ako nemaju pojma o čemu se radi, daš im signature i oni će na osnovu njih da ih nadju u magacinu ili kako već drže knjige. Jesam pogrešno protumačio tvoj post, vole rurovci da idu djonom bez potrebe, pa sam naviko :) Edited June 12, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 cek, baltamos drugar kaci titl na srpskom ili engleskom...bas sam se uzeleo zimovrela i gnezda sokolovog:) Na srpskom kaci :) Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts