voodoo_ Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 bravo a zbog cega si igrao igru? zbog price? Pa dobar je fajt s protivnicima koji nisu pokretljivi kao vinsko bure ali te uvek dobiju jer spamuju magije i imaju duplo veći demidž od regularnih karaktera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 jao bre vudu!ko deda si neki Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Šta sam loše rekao?Primer dobrog protivnika je Ermac, koji te polupa ko pičku, al samo možeš da kažeš "ok, sadžgao me je al mogu da uradim sve što i on može da uradi, dakle fali mi skila". A Shao Khan je klasično čitovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 tu je i on negde, kratko i jasno pojašnjen - http://www.gamesradar.com/8-boss-fight-tropes-need-die/ 2 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 (edited) Evo jedan inspirisuci story mode (sry ako je bilo). Edited October 16, 2013 by Death Egg 2 Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 jos pre neki dan je izasao Injustice: Gods among us Ultimate Edition (za pc) ima narodna verzija ali slabo tece skidanje jel ima neko da je probao... kada skinem i probam pravim temu ako mi se svidi... mada gledajuci na twichu igra je super (a gledam vec par meseci kako peglaju na xboxu) za neupucene ... radi se o igri koju su napravili likovi koji stoje iza MK ... a desava se u DC univerzumu (superman,batman itd.. ) takodje su kao dlc ubacili i skorpiona koji je naravno za dz dostupan u ultimate edition :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 super je Injustice, grafika je buđava između fajtova neretko, i to mislim na sinematike. Nevezano za verziju/platformu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ali zar to nije jednostavno MK bez fatalitija? :) Ne znam, meni nekako uvek veći trip da pikaš MK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 pa da konacno vidimo koji je super heroj jaci :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 onaj sa kojim znaš da igraš ili pak neki imba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 injustice... 20giga igra, a predjes je za 3-4h pih iako mi se mortal vise svidja imam osecaj da mi ova igra lezi bolje, jednostavno lakse povezujem comboe i bez ucenja preporuka da se proba i predje story mode :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Hmm, ne mogu da nadjem ali mislim da je postojao topik gde su se kacili traileri za ovaj novi Mortal Kombat X https://www.youtube.com/watch?v=-xFCmpKUO4o cini mi se da ce biti mnooogooo doobaaar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanch3 Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Vidim ljudi pričaju o Injustice, ne znam.... gledati betmena i supemena kako se tuku... meh nije to to. A i nema fatalita... A borba bez fatalita ko seks bez one stvari Story mode sam igrao i odičan mi je, najviše mi se svideo Kabal, i konačno mi je jasna priča kako je on nastao. Sećam se kako je jedan lik umeo na MK 2 da uradi toliko povezanih sa njim da smo svi mislili da je cheat... sad da ne slažem ali mislim da je bilo povezano 9 udaraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 ali kabal nije postojao u mk2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanch3 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Izvinjam se... mislio sam na Mortal Kombat 3, gde su posle ubacili i Ermaca i ostale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marewest Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Da, tek u trojci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Oce neko da ga banuje? ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts