gruja Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 ja bih se uzdao u neki zakon logike i odigrao bih na lejkerse u cetvrtom mechu jer mislim da ne moze dalas da ih pocisti:)))))))))) ali go go mavs! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 ukenjalo ih je sinoc, realno :D rondo se posle ove povrede vratio na teren (igrao je jednom rukom) :o ako se ne oporavi uskoro...to je to od bostona ove sezone :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Dajte neki stream :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 potop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 koja sprdnja... svaka im chast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 pedja \o/ l.a. cigani! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 kakav mech... kakvi cigani... artest da onako postavi lakat... sramno... ode dzekson u penziju, mada sumnjam da ce se tamo dugo zadrzati... teri se popisao u facu... i mali barea je odlichan mech imao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 najstrasnije iseravanje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 (edited) voleo sam bajnama do veceras, al za ovo bih mu ruku odsekao. Kreten... Ispali su neverovatno cigani i drago mi je sto su ih ponizili. Inace, nisam znao za onaj malounov zabod i 40 kopci sto je spomenuo komentator. Bukvalno sam se usro kad sam video. Bajnam posle toga ispada nezan a sad, GO BOSTON ! Edited May 8, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 voleo sam bajnama ko je bio furundzija :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Kakav jebeni debil Bajnam. GG Dalas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 napuse mi se kurca i cigani iz la-a i skotovi iz chikaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Metla za govna iz L.A-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Što skotovi iz Čikaga ? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Stojakovic, Teri, Barea.... Jednostavno perfektno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Dajte neki streaaaaaaaaaaaaaam :((((((((( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 atdhe.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=limev&c=apple&lang=en&eid=74359&lid=87265&ci=3&si=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Hvala u kurac vas ljubim! Riknuo mi tv u sobi pa i kada ima prenosa ne mogu da gledam :S A posto sam petardiran ne mogu da nadjem nikakav stream :D <3 <3 <3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Nikad bolji play off. Steta samo sto su mecevi kasno pa ne mogu da gledam live Edited May 10, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Krivo mi za Memfis, nadam se da ce uspeti da prodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Gledao juce Boston - Majami, do pre skoro samog kraja(produztka)...tek jutros video da je Majami pobedio. Cak mi se u jednom trenutku prekinuo ovak striming, pa sam iskopao drugi na atdhe. Krivo mi je za Boston, voleo bih da Krle uzme prsten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 krle kojem nece da dodaju loptu,neverovatno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Pa kad Krle igra ko zena, nema zivota u njemu. Daj malo to ostrije, razbesni se. Ni ja mu ne bi dodo, iziritira me kad ga vidim. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Boston neće uzeti prsten samo zato što je Ainge uzeo Krleta (ok i zbog Rondoove povrede), a u OKC poslao Perkinsa. Ne zato što je Krle lošiji igrač, nego zato što je nepotreban Bostonu, a Perkins je baš ono što im treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts