prota_ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 sean connery Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Leisure +1 edit: Homemade porsche car Edited June 30, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 most car:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 kad smo vec kod mostova http://newsfeed.time.com/2011/06/30/china-opens-worlds-longest-sea-bridge-%E2%80%94-and-three-other-record-breakers/ http://news.yahoo.com/photos/china-s-jiaozhou-bay-bridge-1309439624-slideshow/sign-seen-qingdao-jiaozhou-bay-bridge-qingdao-shandong-photo-113121376.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 fixing onih emo postera ne brate ne ... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Tree House blesavi pas gif 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 1 1 Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Nagasaki je baš baš daleko od područja koje je zahvatio cunami, nije to isti Torii... Ali, svaka im čast na zenu koji ih održava. ;) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 cute overload gde je dulio da nam prica kako bi zablejao sa ježom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ja sam se ko idiot pre neko veče izbo na male ježeve, naviko sam da smaram jednog velikog koji se tu mota po bloku, bodlje su mu prilično tupe, naleteo sam na 2 mala kojima su iglice ko žileti jebeni, a slatki su neopisivo, skenjaju se od straha pa se sklupčaju i viri im samo nos, još ja krenuo da ih pomeram da ih malecka vidi, olololo, nigde krvi a cela ruka bridi, carevi mali :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 kad smo vec kod mostova http://newsfeed.time.com/2011/06/30/china-opens-worlds-longest-sea-bridge-%E2%80%94-and-three-other-record-breakers/ http://news.yahoo.com/photos/china-s-jiaozhou-bay-bridge-1309439624-slideshow/sign-seen-qingdao-jiaozhou-bay-bridge-qingdao-shandong-photo-113121376.html Sad gledam nesto ove linkove i naidjem na ovu sliku Na koju foru se postavljaju ti stubovi wtf? Koja je tu dubina? Totalni sam laik pa mi nikako ne ide u glavu kako se uopste zidaju takvi mostovi "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Zabada se armatura prvo a posle se valjda spushtaju kalupi iz kojih se ispumpa voda i onda se preko toga betonira. Inace to je najduzi pomorski most na svetu (ide preko mora) dug 42 km. Nalazi se u Kini izmedju neka dva ostrva valjda. Izgradnja je trajala 4 godine. Da dobro ste videli, 4 godine za 42 km. Kod nas ce 1,5 km trajati 4 godini pa vi uporedite . Edited July 1, 2011 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Zabada se armatura prvo a posle se valjda spushtaju kalupi iz kojih se ispumpa voda i onda se preko toga betonira. Inace to je najduzi pomorski most na svetu (ide preko mora) dug 42 km. Nalazi se u Kini izmedju neka dva ostrva valjda. Izgradnja je trajala 4 godine. Da dobro ste videli, 4 godine za 42 km. Kod nas ce 1,5 km trajati 4 godini pa vi uporedite . Taj rad. A do kojih dubina je tako nesto izvodljivo? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 dokle god ljudi u kesonima mogu da funkcionisu zbog razlike u pritiscima i kesonske bolesti...znaci 100m max, sa vrlo kratkim vremenom boravnka dole Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Taj rad. A do kojih dubina je tako nesto izvodljivo? pa realno verovatno nije nesto ekstremno duboko, cim most izgleda kao put na vodi, sve je montazno, verovatno za neki most od 3 km trebaju mnogo veci stubovi. Nije problem uglaviti stub, to je prvo kod proracuna :D i ako racunica pokaze da je isplativo a nek je stub i 100 metara od toga 30 m u vodi ,gradice se :D ludi su inzenjeri kineski :D Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ne znam, kad gledam ponovo sliku bas mi izgleda nerealno, ko da je neka kilometarska dubina u pitanju :D nigde obale sastrane "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 verovatno je dno pogodne dubine na tom mestu, i most sigurno prati reljef (čim nije prav ko strela). jes da će kinezi poslati čoveka na mesec, al nisu ni oni svemogući :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) pa kako su poceli da se razvijaju, za 10 godina bice svemocni komunisti, bice rata :D Edited July 1, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) verovatno je dno pogodne dubine na tom mestu, i most sigurno prati reljef (čim nije prav ko strela). jes da će kinezi poslati čoveka na mesec, al nisu ni oni svemogući :) mislim da je u oblika slova S zbog vece stabilnosti i, navodno, lakse voznje tako sam bar cuo u dokumentarcu sto se toga tice, Kinezi su majstori za gradnju po nestabilnom terenu..recimo, moderna pruga na Tibetu (zemljiste veoma nestabilno zbog toljenja snega) Edited July 1, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts