konfuzni Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 dobro jutro , probudih se u pola 8 a legao sinoc u 8 uvece :D koji raspad I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Drugari, ne bih da spamujem i otvaram novu temu, ali odlučih se da pređem na postpaid. Od skoro mi treba net na nekim random mestima, pa me zanima šta mi vi savetujete, šta duzmem, koji paket i kod kog mobilnog operatera? Ne treba mi ništa mega btw. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Dobro jutro, izgleda da ce biti naporan dan. @miksa. Ja sam vec neko vreme na telenor postpaid prenesi, i stvarno sam zadovoljan (najbolji paket, sa kojim sam imao iskustva). A za net, ne znam stvarno, ima jedna drugarica njihov net i ona je zadovoljna, ali ona je u fazonu fejs/jutjub/msn/skajp.. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Drugari, ne bih da spamujem i otvaram novu temu, ali odlučih se da pređem na postpaid. Od skoro mi treba net na nekim random mestima, pa me zanima šta mi vi savetujete, šta duzmem, koji paket i kod kog mobilnog operatera? Ne treba mi ništa mega btw. Imaš Mixnet pakete kod MTS-a, Prenesi Plus kod Telenora, a kod VIP-a "obični" postpaid imaju net (od tarife 325). Smart pakete zaobiđi, bezveze su 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Jutro svima! Probudio sam se sa uzasnim bolom u grlu, ne mogu normalno da progutam ni parce hleba a da me ne zaboli :/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Incoming... Tezak dan... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 I dok lađa morem veselo jurca... naduvaš nam se svima vićo kurca 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 [09:23] * Now talking in #rur [09:23] * Topic is 'GTFO' [09:23] * Set by IVN- on Tue Apr 05 23:05:06 [09:25] <manager-> \o [09:25] <manager-> o/ [09:26] <@lol2> I dok lađa morem veselo jurca [09:27] <manager-> vitja tje se napusiti svima kurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Drugari, ne bih da spamujem i otvaram novu temu, ali odlučih se da pređem na postpaid. Od skoro mi treba net na nekim random mestima, pa me zanima šta mi vi savetujete, šta duzmem, koji paket i kod kog mobilnog operatera? Ne treba mi ništa mega btw. Telenor ima one prenesi plus pakete. Kod njih mislim da su oni best buy. ~920 dinara sa pdvom. Spavao sam ~6h i ne osecam se neshto umorno. Pocheli su mi kolokvijumi, a skroz sam ravnodushan, ne da mi se da uchim. Sutra kisha. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 deste kasnokasnioci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Dao two weeks notice na poslu, a posle toga hello apsolventska ekskurzija! Sad mi malo krivo. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Najgore je kad jedan paket treba sa mesta A (Beograd) da dođe do mesta B (Novi Sad), službenim vozilom, međutim, ispostavi se da je otišao sa mesta A ali da ga na mestu B nema. I onda se u priču uključuje DESET LJUDI da se otkrije gde se taj paket nalazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Stigli delovi za bajs (paket iz Subotice ), sve smontirao i sad leti bajs. Samo ovaj vetar da se izduva pa da krene tur de okolina beograda Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja moram svoj da sredim, tj da podmazem zupcanike i dotegnem sajle kocnice. Pa da odemo na neki tur do NS'a cak ^^ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Moze, mi se lozimo na Frusku goru sredinom maja da odemo, kad se zavrsi apsolventski ispitni rok i to Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hvala svima na odgovoru. :) Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ja bih želeo ali se plašim da me ne nalupaš :( wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hvala svima na odgovoru. :) Prenesi Plus tarifin paketi pored minuta i poruka nude i besplatan Internet saobraćaj. Sav neiskorišćeni saobraćaj se automatski prenosi i korisnici mogu da ga ikoriste i u naredna 3 meseca. Ovi tarifni paketi uključuju i besplatne minute za razgvore u okviru Telenor mreže koji se mogu iskoristiti nakon potrošenog besplatnog saobraćaja. Mesečna pretplata ti je 932,2 din (sa PDV-om). Besplatni minuti u domaćem saobraćaju 150 Besplatne sms poruke u domaćem saobraćaju 500 Besplatni KB u domaćem saobraćaju 500MB Besplatni minuti u Telenor mreži 500 Fiksna nadoknada za uspostavu veze (nakon potrošenih besplatnih minuta) - 4,6 din (sa PDV-om) Cena minuta ti je 6,9 din (sa PDV-om) Cena poruke ti je 2,95 din (sa PDV-om) Cena KB ti je 0.11 din (sa PDV-om) Provera stanja je moguća preko koda *311# Ako te zanima neki drugi paket ti pitaj, ali ovaj što je Highl1 ponudio ti je sasvim dobar :) "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 o ne, dj vudu koristi isti paket kao ja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Ja planiram isto ovijeh dana da sredim bajs, mada bih ga ja i ofarb'o, pa razmišljam dal' sprej ili da vidim koliko bi ispale one folije da se nabace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja moram svoj da sredim, tj da podmazem zupcanike i dotegnem sajle kocnice. Pa da odemo na neki tur do NS'a cak ^^ to ti nikada nece poleteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 zvali me iz poste da pokupim kintu za neki paket poslat u oktobru prosle godine :) nije neka lova, 2k din, ali osecaj kao da sam ih nasao u dzepu stare jakne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Veeeeliki poz za Korija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ah-h-h-h-hh i7-950 uživancija, nova ploča, novi ram, i još jedan terabajt. sad ponovo na skupljanje para za grafičku, monitor i da popravim ps3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Poz drugari! \o "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts