Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Joj boze koja tuga ovi za tresnje. Jos mi cale pre par dana kaze, oces da skoknemo do trga u nedelju, mozda dobijemo tresnju, ja reko ma aj pali, ima da dodje buljuk ciganije da se grabi za tresnje, a evo tako se i dogodilo.

Inace sad sam jeo musaku, kasnije idem do Delte da cekiram neke patike za leto, ne mogu vise da nosim ove zimske :/

:v

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

77GIV.jpg

[V][:(]

opet onaj dobro poznati osećaj sramote što delim životni prostor sa masom ljudi oko sebe :(

i opet želja da pobegnem odavde ... a bilo me je pustilo jedno vreme

btw, jel su te sadnice nešto posebno skupe pa se ljudi kolju za njih? Mada ko što ortak reče malopre, Srbi bi se i za govna tukli da se dele besplatno

Edited by trooper

Mislim da su oko 200 dindzi....:D

Srbi su govna, decko...

Kao i svima koji odu odavde, mogu samo jedno da kazem....

NE OKRECI SE, SINE!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Da li je neko mozda radio ili zna nekoga ko je radio maturski rad iz informatike : spoljne memorije?

in b4 uradi sam i to jednostavno mi nece trebati to uopste nije vezano za fax koji upisujem + radim maturski kod razredne koja je bukvalno rekla samo donesite maturski ne morate ni uciti.

Eto, nemojte me osudjivati vec ako mozete pomozite :D

ja toliko volim tresnje da ne pljujem kospice kada ih jedem, ali mi ipak nije toliko jasno cemu pomamam za sadnicama tresnje, kada se one veoma lako razmnozavaju iz semena.

I da, popela mi se na kurac cela akcija oko Japana. Strasno je to sto se njima desilo, ali da je poginuo isti broj ljudi u Kraljevu ne bi se aktiviralo ni pola salonskih medija i intelektualaca koji ovaj cunami koriste samo za lichnu promociju .

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

instalirala sam neki program Cold Turkey i zabranila samoj sebi pristup Twitteru , Myspaceu, Faceu... i Youtubeu .. ovo poslednje mi nije bilo namera ali nisam dobro čitala sajtove koji su štiklirani :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...