Dule_smor Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 kali tapkaros...jbte, slomljen sam ceo dan, juce sam bio budan 21h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 video sam da je velika potraznja pa sam podigao cenu !!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 duvaj ga, veseljko! :D :D:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ma salim se bre ! :) stvarno je ponuda istekla bilo je samo 300 karata u ponudi i otislo odma :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/243761/Jovana-zeli-da-se--vrati-Zeljku - Jeste li se vi to pomirili? - pitali smo Željka. - Ako nešto bude od toga, javićemo vam - zagonetno je odgovorio Joksimović. - Pa šta ste radili u stanu? - nastavili smo da zapitkujemo. - Doručkovali smo fenomenalan kulen koji sam doneo iz Hrvatske - rekao je Željko mirno. ... gde da čitam vesti a da ne rizikujem da naletim na ovakve stvari? rts.rs? politika.rs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 sreca, funkcije ne pripadaju ovom delu! :D al zato ce kosijevi nizovi da ti jebu majke :DDD There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 a kakve vesti tebe zanimaju uopste ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) nosis TO na rejv? moj ortak je prestao da nosi svoj canon na rejvove od kad su mu zaboli jaknu na jednom :) bolje ga testiraj slikajuci maslachke, zgrade, ljude VAN rejva. Nosio sam do skoro 50D redovno :) mada, nisu to neki mega uderground rejvovi gde kad nekog mrko pogledas odma noz u rebra, plus, uvek na svakoj akciji ima brdo fotografa sa slicnom/boljom opremom :) Enivej, juce nisam na kraju slikao, odlucio sam da se usvinjim od alkohola :) Edited March 26, 2011 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Mighty trooper ne koristi RSS za kategorije koje prati, čudno : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ma izvalio sam da kada koristim RSS nekako sam previse fokusiran na odredjene stvari pa mi promakne nesto zanimljivo. Slicna stvar kao na forumima, ako gledam samo SC i HoN podforume, promakne mi neka nova cool igra npr @kalimero pa uglavnom me zanimaju prave vesti, a ne sta je neka koza doruckovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 pa ako hoces neke od novina jedino politika ja mislim nema te trac rubrike :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 nije to trač, to je živa istina da su zajedno jeli kulen!!!1jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 netvibes.com - b92 i rts rss zapravo, treba i meni novi sistem, ovo je iz vremena kad rts nije pisao identične vesti kao i b92. nažalost, sad je sve što nije iz b92 pula previše žuto :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 hm ja sam b92 prestao da citam pre nekih godinu dana bas zato sto su bili previse zuti.. nisu vise? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ja sam mislio žut kao žuta štampa, ne žut kao demokratska stranka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Vratio se sa fudbala sada idem na basket ! \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 e deste, evo dosho s fudbala, ipak je bio u Olimpu fudbal (!!), idem da se tushnem, posle mi neko drushtvo dolazi, zamalo da budem forever alone vecheras... :)) btw: Slađana: teško mi je, ali život ide dalje link: http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Sladjana-tesko-mi-je-ali-zivot-ide-dalje.sr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/243761/Jovana-zeli-da-se--vrati-Zeljku ... gde da čitam vesti a da ne rizikujem da naletim na ovakve stvari? rts.rs? politika.rs? najtuznije je sto je prvo vest izgledala ovako "- Doručkovali smo fenomenalan kulen koji sam doneo iz Hrvatske - rekao je Željko tako mirno kao da je skroz uobičajeno i nešto najnormalnije jesti kulen mesec dana nakon raskida ljubavne veze. " - napisala je nasa omiljena "grabljivica". gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 dosao sam upravo sa mesta zvano "appear offline", sad cu da hasam i da legnem da spavam pozdrav svima Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 dosao sam upravo sa mesta zvano "appear offline", sad cu da hasam i da legnem da spavam pozdrav svima +1 jos kad se usrani sat ne bi pomerao nocas Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 kazu da ne treba da se jede pre spavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 jos kad se usrani sat ne bi pomerao nocas Baš, pogotovo što moram da ustajem nešto baš rano, a ono me sačeka iznenađenje da ću ustati još ranije :( Enivej, bio na nekoj predstavi u kojoj su mi glumile ortakinje, solidno zezanje bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Jel' sad 2:50 po starom, tj. 3:50 po novom? Tj. jel' vec promenjeno vreme? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Grok dobar rejv bio veceras, jedini bedak sto je vreme pomereno u napred sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 deste drushtvo, vecheras mi doshlo drushtvo, i tu gledali film neki i malo chat roulette i tako... :)) le pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts