Guest Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 lol kako su im napredni hipsteri, kod nas bi još uvek radila jašerka i leica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Jebem ti omorinu, oznojio sam se 15 puta danas zato što sam mislio da će pljusak pa nosim prokletu jaknu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 mislim da ću morati malo da prilegnem, nešto me sustigao umor, a od naredne nedelje, ludnica od posla! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ljudi imam jedan problem u poslednjih par meseci... Znaci prsti na na nogama mi vrlo cesto trnu i to sve po malo, jedva primetno ali jako iritira a jos gore je sto ne znam do cega je. Na rukama je isto tako ali dosta redje. Pre nekih mesec dana imao sam neki interval kada su mi prsti trnuli ali mnogo jace i to je trajalo nekih nedelju-dve, a posebno su trnuli kada sam bio pored kompjutera, takodje ne znam zasto. Takodje isto u poslednjih par meseci ponekad, npr jednom u danu osetim tremor u levoj nozi ( tu mi cesce trnu prsti ) isto iz nepoznatih razloga. Ako je neko imao slicne simptome ili ako zna do cega je nek mi se obrati.. Da nije mozda do kicme? Sedim dosta za kompjuterom i to u prilicno nepravilnom polozaju? To trnjenje je vise poput nekog peckanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 verovatno samo zapusis butke stolicom ili tako nesto, pa ti ne stize krvi do periferije dovoljno:) idi kod nekog cara pa ga pitaj, realno meni ne deluje kao nesto ozbiljno, cak mi ne deluje ni kao nesto neuobicajeno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 sace pijani doktor da ti pomogne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 stavi ovu sliku u novcanik...pomoci ce :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 verovatno je neuroloski, pritisak na nerve usled nepravilnog polozaja...ovo vaskularno sto kaze dule ne bi trebalo da bude u tvojim godinama, ali treba i to proveriti ako nije ovo prvo edit, ne videh post gore, nemke stari drug:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 to je to, proslo 22h, svi su offline irl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 sutra rano ustajem, pa sam odustao od bilo kakog partijanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 videh 2 hipsterke kako lakiraju nokte u autobusu. Kad je dotle doslo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 jel zna neko ustvari neke hipstere uzivo . jel pricjau ili ih mrzi da otvaraju usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 pričaju samo sa drugim hipsterima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 videh 2 hipsterke kako lakiraju nokte u autobusu. Kad je dotle doslo.... ma daj.... to je skroz normalno :P elem....sutra jutro...pa samo karte tunajt step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 ma idi kakav dan don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 E evo me u Cacku, i ne svidja mi se, sad cu da se vratim odakle sam dosao ! :D, primoran sam da radim u chacku, a fax u bgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Laku noc o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 iju, raspad, i to bas. Dobro vece u sustini, valjda sutradan biti kuuuul. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Dobro jutro! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 koliko sam se juče samo komirao :) sad se nadam da ću postići sve što treba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 jel zna neko ustvari neke hipstere uzivo . jel pricjau ili ih mrzi da otvaraju usta pričaju samo sa drugim hipsterima Blejim ja u Francuskoj sobarici s'vremena na vreme sa nekom hipster ekipom. Totalno su moderni i ok, ali ima i bolida koji se ponekad prikljuce, mada brzo odu Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 E hvala svima na pomoci. ukucam svoje simptome, izbaci mi pet hljada bolesti kicma, pusacka noga, dijabetes... bolje da ni ne trazim vise nego odem kod lekara da vidim dal je nesto ozbiljno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Kako volim Star trek vikendom ujutru na Scifi kanalu :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 uh, napio sam se kao dupe sinoc. Moram da se dovedem u red u roku od sat vremena, idem da radim rodjendan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 ahahaha, dajte challenge accepted sliku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts